aile içinde küslük olanlarcan cevap bekliyorum.

Bizde de böyle halalarim amcalarim babaanne büyükbaba kimse sevmedi bizi ne annemi ne babamı nede bizi hep nefret ettiler. Bende onlardan nefret ettim hiç umrumda değiller. Bence kafaya takmayin bu hayatta herşey karsilikli

Aa olurmu gelinin çocugu olmuyor o...
Sperm oglundan yaaa oglunun oluyor
Ağaç gibiyiz tohumu atana meyveler veriyoruz. meyvelerde agacin degil tohumun oluyooo

Ben sevmediğim insanların çocuklarını çok tatlı da olsa pek sevemiyorum. Öyle bıcır bıcır öpüp koklayamiyorum

çocuğunuzun çok çok yakışıklı olmasıyla sevilmesinin ne ilgisi var??

çirkin olsaydı sevilmeyi hak etmiyor muydu yani o zaman neden sevmiyorlar diye sorgulamayacak mıydınız?
Neden saptırdınız ki? Kadın oğluyla övünüyor işte ne var ki bunda?

Ay ben de yapıyorum bunu yaa.
İki kuzenim peş peşe doğurdu. Biri ukalanın, terbiyesizin önde gidenidir. Bir laf edersin adamı bozar koyar, nazlı ve şımarıktır mıymıymıy, teyzeme de resmen hizmetçisi gibi davranır falan kısacası hiç sevmem. Bildiğin yakışıklı reklam bebeleri gibi bir oğlu oldu. Kuzenlerde ben de kucağımıza alıp sevmedik, içimizden gelmiyor. Hatta büyük olan kuzen beş yaşından sonra bu da anası gibi babası gibi ukala, çok bilmiş bir şey olur zaten diyor. Ayıp farkındayım ama cidden içimden gelmiyor yani.
Diğer kuzenim kardeşim gibidir öyle severim. Koca burunlu şaşı bir çocuğu oldu Yeğenim diyorum seviyorum yani. Çirkin ama canımın bebesi yani nasıl sıcak geliyor anlatamam.
İnsan elinde olmadan yapıyor yani bu kadar takma
Gerçi şu da var her zaman anne tarafı daha sevgi dolu olur nedense, ben de kendi anne tarafımı daha bir severim. Fesatça belki ama daha bile iyi çocuğunuz sizin tarafa daha düşkün olur işte neden takıyorsunuz ki?

Çocuk anneden sevilir derler ama bunu uygulayan yok etrafımda, genelde anneler uzak tutuyo,mesela sen kaynınla küssün kaynın çocuğu nerde görüp sevecek ki

Kayınvalidemde sanmam ki bana bayılıyo olsun ama oğlumu ilk göz ağrım diye sever gözü gibi de bakar

Ben eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Çocuklarımı da amcalari dışında kimseye göstermiyorum. Ama onlar kendi kendine gelin güvey olmuş eşime birşey olursa Çocuklarımı aralarında nasıl pay edeceklerini planlanmışlar. Allah kimseyi akıldan noksan bırakmasın.

çocuğunuz baba tarafına mı benziyor anne tarafına mı?
benim eşim anne tarafının aynısı babaanne aynı ana sülalesi kara bu çocuk koca kafalı bu çocuk diye hiç kucağına bile almamş, ama eşimin kardeşi sarışın renkli gözlü (kendi gibi ) hiç kucağından indirmezdi çok severdi diyorlar. ha ayrıca da anneannenin annesi de bunun babası bizim köyden değil diye eşimi hiç sevmezmiş ayırır diğerlerine harçlık verir sever eşimi kovaarmış evden(kendilerine benzese de )
eğer böyle bir durum yok sa büyük ihtimal sizi sevmediği için torununu da sevmiyor (diyeceksin ki kendi oğlunun torunu ama senin de çocuğun)
kuzumun kuzusu yarısı yılanın yavrusu diye torun sevenleri gördükten sonra çok da şaşırmadım

insan gelinini sevmeyince torununa mesafeli olabilio bu ona ders olsun gibisine çok takmamak lazım ...

Ben yengemden hıc haz etmesem bile yegenlerimi seviyorum.Sizinle ilişkillendirmek sacma olur.

kv olayına mantık arama. konuşmak için konuşmuş. bende bazen davranışlarına mantık veremiyorum. ego meselesi. saçmalamış

Ne saçma bir düşünce.Herkesin yapısı farklıdır.Mesela ben erkek çocuklarını kızlara göre daha çok severim.Sebebi ise hani ayı yavrusunu severken öldürülmüş hesabı :) biraz deli severim.Erkek yigenlerimle sakalasir bogusuruz kavga ediyormus gibi felan ama kız yigenlerime onu yapamıyorum mesela çok naif kırılganlar hanim efendiler.Sarildigim zaman bile aglayacak duruma geliyorlar kaçacak yer arıyorlar. :) O yüzden mesafeli davranirim onlara geldiklerinde istedikleri şeyleri yaparak mutlu etmeye çalışırım. Bazen acaba soğuk mu davranıyorum diye kendimi sorgulamiyorda değilim hani..Yapacak bişey yok onlarda öyle mutlu oluyor.Bu arada kız yigenlerimin annesi ile oldum olası hiç anlasamamisimdir ve 3 yıldır da konusmuyoruz.Bu durumdan dolayı yigenlerime niye tavır alayım ki?
Sende mi art niyet var acaba? Yada kıskançlık?

benimki takmak değil...aksine ben farkında bile dğeildim.Annemle konuşurken '' sana gıcıklığına yapıyorlardır, seni sevmedikleri için çocuğunu da sevmiyorlardır'' dedi...Ben de gerçekten böyle mi, örnekleri var mı diye sormak istedim buraya....yoksa valla çok da bi tarafımda değil

Bu nasıl bi egodur ..
Aksıne gelın çocukları oğullunun çocuğu olduğundan daha çok sevılır bence..
Benım gözlenımlerım böyle
bana mı diyorsun ego diye...yani çocuğum güzel ve herkesce seviliyorsa söylemiyim mi bunu.....el bile seviyor demek istiyorum.ana konudan niye sapıyorsunuz ki...

benim kv ile kocam kavga etti.oğlumu yolda görünce görmezden gelmiş...sonra bir gün yine oğlumla beni gördü ve görmezden geldi...çünkü kv.nin görümceleri yani kocamın halaları gelip bizde kalmış ve değer vermişiz diye çok kızdı ve büyük bir kavga çıkardı kocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…