- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Cok sukur masallah iyi canimSelam cnm nasil gdio hamilelik?
Arkadaşlar, kaynana, kayın, görümce v.s. niye gelinin çocuğunu sevmez.....Annem diyor ki, geline gıcıklık olsun diye...Benim çok çok yakışıklı ve herkesce sevilen oğluma babanne ve halalar mesafeli.Hep kendi kız kardeşlerinin çocuğunu seviyorlar.Bunun sebebi gerçekten beni rahatsız etmek midir?Anne rahatsız olur mu? Açıkcası ben umursamıyordum, annem böyle bir yorum yapınca fikirlerinizi almak istedim
Neden saptırdınız ki? Kadın oğluyla övünüyor işte ne var ki bunda?çocuğunuzun çok çok yakışıklı olmasıyla sevilmesinin ne ilgisi var??
çirkin olsaydı sevilmeyi hak etmiyor muydu yani o zaman neden sevmiyorlar diye sorgulamayacak mıydınız?
Bu nasıl bi egodur ..Benim çok çok yakışıklı ve herkesce sevilen oğluma
çocuğunuz baba tarafına mı benziyor anne tarafına mı?Arkadaşlar, kaynana, kayın, görümce v.s. niye gelinin çocuğunu sevmez.....Annem diyor ki, geline gıcıklık olsun diye...Benim çok çok yakışıklı ve herkesce sevilen oğluma babanne ve halalar mesafeli.Hep kendi kız kardeşlerinin çocuğunu seviyorlar.Bunun sebebi gerçekten beni rahatsız etmek midir?Anne rahatsız olur mu? Açıkcası ben umursamıyordum, annem böyle bir yorum yapınca fikirlerinizi almak istedim
Cok sukur masallah iyi canim
Sen naptin
Hayirlisiyla bukez bebisin gelir insallah canimBende iim hamdolsun cnm.2.asilamaya baslicaz.duani beklerim
benimki takmak değil...aksine ben farkında bile dğeildim.Annemle konuşurken '' sana gıcıklığına yapıyorlardır, seni sevmedikleri için çocuğunu da sevmiyorlardır'' dedi...Ben de gerçekten böyle mi, örnekleri var mı diye sormak istedim buraya....yoksa valla çok da bi tarafımda değilAy ben de yapıyorum bunu yaa.
İki kuzenim peş peşe doğurdu. Biri ukalanın, terbiyesizin önde gidenidir. Bir laf edersin adamı bozar koyar, nazlı ve şımarıktır mıymıymıy, teyzeme de resmen hizmetçisi gibi davranır falan kısacası hiç sevmem. Bildiğin yakışıklı reklam bebeleri gibi bir oğlu oldu. Kuzenlerde ben de kucağımıza alıp sevmedik, içimizden gelmiyor. Hatta büyük olan kuzen beş yaşından sonra bu da anası gibi babası gibi ukala, çok bilmiş bir şey olur zaten diyor. Ayıp farkındayım ama cidden içimden gelmiyor yani.
Diğer kuzenim kardeşim gibidir öyle severim. Koca burunlu şaşı bir çocuğu olduYeğenim diyorum seviyorum yani. Çirkin ama canımın bebesi yani nasıl sıcak geliyor anlatamam.
İnsan elinde olmadan yapıyor yani bu kadar takma
Gerçi şu da var her zaman anne tarafı daha sevgi dolu olur nedense, ben de kendi anne tarafımı daha bir severim. Fesatça belki ama daha bile iyi çocuğunuz sizin tarafa daha düşkün olur işte neden takıyorsunuz ki?
bana mı diyorsun ego diye...yani çocuğum güzel ve herkesce seviliyorsa söylemiyim mi bunu.....el bile seviyor demek istiyorum.ana konudan niye sapıyorsunuz ki...Bu nasıl bi egodur ..
Aksıne gelın çocukları oğullunun çocuğu olduğundan daha çok sevılır bence..
Benım gözlenımlerım böyle
benim kv ile kocam kavga etti.oğlumu yolda görünce görmezden gelmiş...sonra bir gün yine oğlumla beni gördü ve görmezden geldi...çünkü kv.nin görümceleri yani kocamın halaları gelip bizde kalmış ve değer vermişiz diye çok kızdı ve büyük bir kavga çıkardı kocamaÇocuk anneden sevilir derler ama bunu uygulayan yok etrafımda, genelde anneler uzak tutuyo,mesela sen kaynınla küssün kaynın çocuğu nerde görüp sevecek ki
Kayınvalidemde sanmam ki bana bayılıyo olsun ama oğlumu ilk göz ağrım diye sever gözü gibi de bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?