- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
aynen o bizde de var.çocuk onların çocğuymjuş.....yani ben öyle yalap şap sevgi beklemiyorum da.yani sünnet olmuş bir çocuğa geçmiş olsun diyebilirlerdi.hadi takı ve hediyeden de geçtik de....Ben eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Çocuklarımı da amcalari dışında kimseye göstermiyorum. Ama onlar kendi kendine gelin güvey olmuş eşime birşey olursa Çocuklarımı aralarında nasıl pay edeceklerini planlanmışlar. Allah kimseyi akıldan noksan bırakmasın.
benim kv ile kocam kavga etti.oğlumu yolda görünce görmezden gelmiş...sonra bir gün yine oğlumla beni gördü ve görmezden geldi...çünkü kv.nin görümceleri yani kocamın halaları gelip bizde kalmış ve değer vermişiz diye çok kızdı ve büyük bir kavga çıkardı kocama
çocuğunuz baba tarafına mı benziyor anne tarafına mı?
benim eşim anne tarafının aynısı babaanne aynı ana sülalesi kara bu çocuk koca kafalı bu çocuk diye hiç kucağına bile almamş, ama eşimin kardeşi sarışın renkli gözlü (kendi gibi ) hiç kucağından indirmezdi çok severdi diyorlar. ha ayrıca da anneannenin annesi de bunun babası bizim köyden değil diye eşimi hiç sevmezmiş ayırır diğerlerine harçlık verir sever eşimi kovaarmış evden(kendilerine benzese de )
eğer böyle bir durum yok sa büyük ihtimal sizi sevmediği için torununu da sevmiyor (diyeceksin ki kendi oğlunun torunu ama senin de çocuğun)
kuzumun kuzusu yarısı yılanın yavrusu diye torun sevenleri gördükten sonra çok da şaşırmadım
ya eşimin hatırı? onun gönlü? yoksa hiçbiri önemli değil kiAman siz o zaman hiçbir türlü gitmeyin kayninın düğününe
o halde kime sevgi gösterirse ondan da sevgi saygı görmüştür nenen.....Babanemde beni sevmezdi sirf annemin tarafina benziyorum diyeama ablama ölürdü. Çünkü o babami animsatiyor diye ..olsun varsin sevmezse sevmesin babanem beni benim buyugumdur saygi duyuyorum.
Bir insanın kendi çocuğu için "yakisikli" , " zeki" demesi gerçekten itici. Bırakın da başkaları desin.yan
Ayrıca güzel olan sevilecek diye bir şey hiç yok.
profil resminle yorumların süper uyuşuyor...her baktımda kopuyorum ve aynı yüz ifadesini yapıyorum:)))hem gıcıklığına hemde seni sevmedikleri için çocuğuda sevmiyorlar
bak benim babannem de böyleydi. ben saygı duyamıyorum.hiç sevmiyorum. babannem ablam hariç hiçbir torununu sevmedi.Babanemde beni sevmezdi sirf annemin tarafina benziyorum diyeama ablama ölürdü. Çünkü o babami animsatiyor diye ..olsun varsin sevmezse sevmesin babanem beni benim buyugumdur saygi duyuyorum.
Hayirlisiyla bukez bebisin gelir insallah canim
Çirkin çocuk mu var ? Belirtmenıze gerek yok. Bütün çocuklar guzeldir ve masumdur , her insan cocukları sever zaten.bana mı diyorsun ego diye...yani çocuğum güzel ve herkesce seviliyorsa söylemiyim mi bunu.....el bile seviyor demek istiyorum.ana konudan niye sapıyorsunuz ki...
Çirkin çocuko mu var ? Belirtmenıze gerek yok. Bütün çocuklar guzeldir ve masumdur , her insan cocukları sever zaten.
Sen kayınvalidene böyleysen senın ne çocugun sevılır ne başka seyn . Hade iyi akşamlar.iyi de belirtmek istemişim belirtmişim...koca konuda iki kelimeye takılmayın.neyi belirteceğime ben
karar veririm.kimsenin yönlendirmesinden de hoşlanmam.sen belirtmezsin ben belirtirim işte...ayy allahım niye böyleleri var anlamıyorum
Çok çok yakışıklı demek normal yani?ben derim. beğenmeyen okumaz. kime ne diyeceğime de ben karar veririm.bir annenin çocuğu hakkında ''dünyanın en özel en süperi'' gibi uç bir örnek vermedikten sonra tatlı, yakışıklı v.s. demesi de gayet masumdur.
O ana kraliçe bir gün toprağın altına girmeyecek miymiş? Kibirli insanlardan nefret ediyorum.Sırf KISS dinliyorum diye adımı deliye çıkartanlar benim teyzelerim.Annem annesiyle küs...Anneannem ana kraliçe..Ana Kraliçenin küs olduğuyla barışan kovandan atılir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?