aile içinde küslük olanlarcan cevap bekliyorum.

aynen o bizde de var.çocuk onların çocğuymjuş.....yani ben öyle yalap şap sevgi beklemiyorum da.yani sünnet olmuş bir çocuğa geçmiş olsun diyebilirlerdi.hadi takı ve hediyeden de geçtik de....

Aman siz o zaman hiçbir türlü gitmeyin kayninın düğününe

kv kızlarının çocuklarını sever hep...yılan yavrusu ne demekmiş ohaaa ilk kez duydum.bence beni rahatsız edip huzurumu bozmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum...aptallar işte

Babanemde beni sevmezdi sirf annemin tarafina benziyorum diye ama ablama ölürdü. Çünkü o babami animsatiyor diye ..olsun varsin sevmezse sevmesin babanem beni benim buyugumdur saygi duyuyorum.

Bir insanın kendi çocuğu için "yakisikli" , " zeki" demesi gerçekten itici. Bırakın da başkaları desin.

Ayrıca güzel olan sevilecek diye bir şey hiç yok.

Bir insanın kendi çocuğu için "yakisikli" , " zeki" demesi gerçekten itici. Bırakın da başkaları desin.yan

Ayrıca güzel olan sevilecek diye bir şey hiç yok.

ben derim. beğenmeyen okumaz. kime ne diyeceğime de ben karar veririm.bir annenin çocuğu hakkında ''dünyanın en özel en süperi'' gibi uç bir örnek vermedikten sonra tatlı, yakışıklı v.s. demesi de gayet masumdur.

Babanemde beni sevmezdi sirf annemin tarafina benziyorum diye ama ablama ölürdü. Çünkü o babami animsatiyor diye ..olsun varsin sevmezse sevmesin babanem beni benim buyugumdur saygi duyuyorum.
bak benim babannem de böyleydi. ben saygı duyamıyorum.hiç sevmiyorum. babannem ablam hariç hiçbir torununu sevmedi.

bana mı diyorsun ego diye...yani çocuğum güzel ve herkesce seviliyorsa söylemiyim mi bunu.....el bile seviyor demek istiyorum.ana konudan niye sapıyorsunuz ki...
Çirkin çocuk mu var ? Belirtmenıze gerek yok. Bütün çocuklar guzeldir ve masumdur , her insan cocukları sever zaten.

Çirkin çocuko mu var ? Belirtmenıze gerek yok. Bütün çocuklar guzeldir ve masumdur , her insan cocukları sever zaten.

iyi de belirtmek istemişim belirtmişim...koca konuda iki kelimeye takılmayın.neyi belirteceğime ben
karar veririm.kimsenin yönlendirmesinden de hoşlanmam.sen belirtmezsin ben belirtirim işte...ayy allahım niye böyleleri var anlamıyorum

Sen kayınvalidene böyleysen senın ne çocugun sevılır ne başka seyn . Hade iyi akşamlar.

Bence alakası yok.bizde gelinle gorusmuyoruz ama 2 tane yegenim var onları cok seviyoruz.annem babamda oyle
Ben yegenlerimi özleyince oturup aglıyorum valla o derece duskunum

Çok çok yakışıklı demek normal yani?
Sen istediğini elbet dersin, ben de istediğim gibi dönüt veririm. Onların yanında da böyle kendini ya da çocuğunu ovuyorsan, gerı durmaları normal.

Sırf KISS dinliyorum diye adımı deliye çıkartanlar benim teyzelerim.Annem annesiyle küs...Anneannem ana kraliçe..Ana Kraliçenin küs olduğuyla barışan kovandan atılir
O ana kraliçe bir gün toprağın altına girmeyecek miymiş? Kibirli insanlardan nefret ediyorum.

Ben görümcemi hiç sevmesemde, oğlunu severdim. Oğlan büyüyünce aynı anası gibi bana laf çarpmaya başladı. O kadının oğlu olduğunu gösterdi. Tersi de olabiliyor yani.

Benim babaannem ve halamlar da iki oglunun cocuklarini asla sevmediler, gelinleri sevmiyorlar diye. Annemle kustukten sonra bize olan davranislari gosterdikleri ufacik sevgileri bile azaldi.
Babaannem oldu gitti bizi bi gonulden kucaklamadan, halamlar da senede iki defa goruyorlar bizi simdi bayramda. Cok bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…