Aile ile aranızdaki mesafe

laraenve11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
39
55
38
41
Kızlar ailem ile yaşıyorum. Onları çok seviyorum ama heryere benimle gelmek istiyorlar. Benden başka kimseleri yok. Şimdi de başka bir şehre gitme durumum var. Annem ben de geleyim diyor. Yani hem onlara kıyamıyorum ama hem de ben de kendim biraz kendimle kalmak istiyorum. Nasıl kırmadan onlardan bağımsız hale gelebilirim bilmiyorum. Bir fikir verin lütfen.

Babanız hayatta ise gelmesi çok saçma. Herkes kendi hayatını kurmalı. Şu an duygusal davranıyor. Düzgünce açıklarsanız zamanla alışacaktır

Acik acik soliceksiniz. Ben kendi ayaklarimin ustunde durmak istiyorum tabi ziyaretime grlebilirsiniz ama artik beraber yasamak istemiyorum vs diye. Babaniz hayatta mi?

Açık net konuşacaksınız. İlkinde biraz alınırlar ama yıllar içinde alışırlar. Babam öldüğünde annem benim ve kardeşimin yaşadığı şehre yerleşmek istedi ona bile hayır dedim. Şimdi kızkardeşlerinde aynı şehirde memleketinde huzurla yaşıyor. Eğer sizinkiler de hele de memleketlerindeyseler hiç kıpırdamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…