Aile ile bayram&Sevgili ile bayram

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
İyi akşamlar, herkese hayırlı ramazanlar. Karar veremedim bir türlü bayramda 4 gün kadar memlekete gitmeyi düşünüyordum. Tam biletlerimi kestiğim tarihte erkek arkadaşımın da tatili varmış. Bugün belli oldu. Kurbanı zaten ailemle geçireceğim ama önümüzdeki yıllarda da zaten iş güç vs derken ailemle tekrar bayram geçirmem herhalde yani arada bir denk gelir tabii ama her bayram olmaz. Haziranda 10 gün görüştük. Eylülde de 10 gün kalacağım. Ne yapsam bilemedim :/ çok aman aman iyi bir ilişkimiz yok ama yinede bayramlarda orada olmayınca üzülüyorlar. Ben de benimkini bırakmak istemiyorum burada. Ablam da evlenince zaten bütün bayramları onunla geçireceksin diyor bilemedim

Nişanlı olsanız anlarım da sevgilisiniz henüz.
Tabiki ailenle geçir tatilini, oda kendine plan yapsın.
Tatilin son gününü ona ayır mesela öyle bi jest yaparsın.
Ablan haklı.

Aynen öyle evlenirseniz eğer. Evlenince gidemediğin zamanlar olacak. Şahsen bu bayram biz gidemeyecez.

sevgili ne yaa tabiki ailenle gecir bayrami

Sevgiliniz aynı şehirde mi

Öyle ise ailenizle geçirin yok sevgili farklı yerde îse aileyi yeni görmüşsünüz o zaman onunla geçirin

bayram farklı bir şey ve emin ol evlenince onun ailesi hep sıkıntı olacak size gidildi bize gidildi diye. şimdi hiç bir bağın yokken niye değerlendirmiyorsun

Ayrıca bekar bir kız niye bayramı ailesinden ayrı geçirsin?aranızda bir resmiyet bile yok benim de kızım var çok üzülürDüm kızım beni böyle bir kefeye koysa

bilemedim hiç ya,
yani benim için böyle bir soru bile sorulamaz, zira sevgili ile bayram geçirme kavramı yok bende.

ama siz bunu düşünüp ablanızla paylaşmışsınız,
ve kafanız karışmış buraya konu açmışsınız.
o zaman sizin için anlamı farklı bayramın ailenin sevgilinin.
o yüzden bilemedim şahsen ven ya.

yıllık izin durumu nedir, sadece bayramlarda mı izniniz var?
sevgili ile bayram yerine yıllık izin kaçamağı her şekilde daha hoş geliyor kulağa.

Tabiki de aile... Evlenince beraber uyanılan bayramlar , neseyle hazirlanan sofralar o kadar ozleniyor ki.

Sevgilimle bayram gecirmek yillar yılı hayalimdi.. o adamla simdi nisanliyiz. Bayramda dedesinin yanina giderler sehir dışına.. gecen dedi ki bu bayram belki de ailenin yaninda gecirecegin son bayram.. ilk sabah burda aksam sizde geciririz dedi. Icime o an bir sey oturdu. Benimde ailemle aman aman iyi degildir iliskim ama o anki eksik kalma hissi degisikti.
kesinlikle ailenizle gecirin hic degilse iki gun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…