Herkese Merhaba,
Kızlar hemen konuya girmek istiyorum. Artık ciddi anlamda bunaldığımı hissediyorum. Nefes alırken boğazıma batıyor resmen.. Konuşurken farkediyorum da çok ürkek olmaya başladım.. İçten gülemiyorum. Kızlar sorun şu ; Ailem ve ben o kadar farklı yapılara sahibiz ki , o kadar farklı düşüncelere sahibiz ki bazen şaşırıyorum bir evlat ile aile arasında nasıl bu kadar görüş farkı olur diye. Şunu belirtmeliyim ki 25 yaşındayım , mesleğimi elime aldım çok şükür. Ama kızlar ters giden bir şeyler var ben kendi hayatımı yaşamıyorum..
Ailem daha fazla muhafazakar yapıya sahip bir aile , bense öyle düşünen birisi değilim. Ama son dönemde farkettim ailemin benden dini anlamda beklentileri var.. Ben uygun bir dille hiç birine karşılık veremeyeceğimi belirttim. Ama terslendim.
Ben aileme saygı duyarken ailem bana saygı duymuyor kızlar..
Annem , akrabalarımızın fotoğraflarına bakıp '' Çıplak gibi giyinmiş resmen '' gibi ithamlarda bulunuyor.. Ben karşılık verince de : '' Straplez giyen çıplaktır '' diyor , yani bana gönderme yapıyor aslında.. Kızlar ben giyim konusunda kendime sınırlar koyan birisi değilim , sınırlar koyana sonsuz saygım var lütfen yanlış anlaşılma olmasın.
Ayrıca çok fazla alkol kullanan birisi değilim ama özel günlerde , belirli günlerde vs kullandığımdan sadece annemin haberi var kızlar siz düşünün artık durumumu..
Oysa bana göre alkol kullanmak aşırıya kaçılmadığı sürece , başkalarına zarar verilmeyecek şekilde tüketilince bir suç teşkil etmiyor. Yoruldum artık , farklı bir eve çıkmayı düşündüm ancak liseye giden bir kardeşim var ve onun da aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum . Yanında olup destek olmalıyım o yüzden.. Arkadaşlarımla bu konuyu görüşüyorum. Aslında normal hayatımda çok aktif bir insanım ama ailemin bana olan bu tutumu gerçekten yoruyor , Farklı fikirler almak istedim. Okuyan ve Okumayan Herkese Çok Teşekkürler ..
-Kızlar bir de şunu söylemek istiyorum , lütfen konuyu dini tartışma konusu yapmayalım. Konunun kapanmasını istemiyorum. Ben her iki tarafa da sonsuz saygı duyuyorum bunu belirtmek isterim.
Kızlar hemen konuya girmek istiyorum. Artık ciddi anlamda bunaldığımı hissediyorum. Nefes alırken boğazıma batıyor resmen.. Konuşurken farkediyorum da çok ürkek olmaya başladım.. İçten gülemiyorum. Kızlar sorun şu ; Ailem ve ben o kadar farklı yapılara sahibiz ki , o kadar farklı düşüncelere sahibiz ki bazen şaşırıyorum bir evlat ile aile arasında nasıl bu kadar görüş farkı olur diye. Şunu belirtmeliyim ki 25 yaşındayım , mesleğimi elime aldım çok şükür. Ama kızlar ters giden bir şeyler var ben kendi hayatımı yaşamıyorum..

Ben aileme saygı duyarken ailem bana saygı duymuyor kızlar..

Ayrıca çok fazla alkol kullanan birisi değilim ama özel günlerde , belirli günlerde vs kullandığımdan sadece annemin haberi var kızlar siz düşünün artık durumumu..

-Kızlar bir de şunu söylemek istiyorum , lütfen konuyu dini tartışma konusu yapmayalım. Konunun kapanmasını istemiyorum. Ben her iki tarafa da sonsuz saygı duyuyorum bunu belirtmek isterim.