Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laf olsun diye ailen nereli,hangi şehirde gibi soran oluyordurKimse durup dururken aileyi sormaz. Bir şeyler duymuş olabilirler
Anne baba harici herkesle görüşüyorumKuzum sen İstanbul dan Bursa'ya gelin gidip hergun "ben ailemsiz oluyorum,bitiyorum,nefes alamıyorum" diye konu açan kardeşimiz değil misin?Ailenden kimlerle görüşüp kimlerle gorusmuyorsun?
ailen nasıl diye sorduklarında. sadece iyiler diyerek.
Bende iyiler diyorum geçiştiriyorum iş arkadaşlarıma bu durumu belli etmek İstemiyorum ailen sana gelcekmi Ramazan’da fln diye soran oldu şuan için belli değil yoğun calışıyolar dedim
Malesef barışma durumu söz konusu olamazBarışarak idare edebilirsiniz.
Sana geliyolarmı falan diyolar bende bi ara gelecekler demek zorunda kaldımKim ne diye aileni sorsun ki
Annenler nasıl diyene iyi de gec nasıl iyi neden iyi nerde iyi mi diyecekler
Kuzum sen İstanbul dan Bursa'ya gelin gidip hergun "ben ailemsiz oluyorum,bitiyorum,nefes alamıyorum" diye konu açan kardeşimiz değil misin?Ailenden kimlerle görüşüp kimlerle gorusmuyorsun?
Konu sahibi şu sürekli ailemi özlüyorum diye konu açan kişiymiş. Şimdi gördüm bende. Diğer konularındada bir sürü öneri verdik dinliyor ama yapmıyor. Bu konuyuda 1300 kere farklı başlıklarla açıp öneri ister.Laf olsun diye ailen nereli,hangi şehirde gibi soran oluyordur
Evet geldiler gittiler de ne olcakki millette ne meraklıymıs yahuSana geliyolarmı falan diyolar bende bi ara gelecekler demek zorunda kaldım
Benimkisi mesleki deformasyon oldu artık.Ama gerçekten merakettim o zaman ki tepkilerinden de ailesi ile ilgili birseylerin yolunda gitmedigini düşünmüştüm.Wallaha eski konularina baktimda simdi, bende biliordum o konularini cunku konu sahibinin. Helal olsun ne hafiza warmiş sizde![]()
İnsanların ailevi sorunları olabiliyor arkadaşlar benim elimde olan bişey değil bunu tüm samimiyetimle söylüyorumBenimkisi mesleki deformasyon oldu artık.Ama gerçekten merakettim o zaman ki tepkilerinden de ailesi ile ilgili birseylerin yolunda gitmedigini düşünmüştüm.
Bende iyiler diyorum geçiştiriyorum iş arkadaşlarıma bu durumu belli etmek İstemiyorum ailen sana gelcekmi Ramazan’da fln diye soran oldu şuan için belli değil yoğun calışıyolar dedim
Bu konuyla ilgi alanında uzman bir psikolog dan destek almani öneririm.Sen belki geçmişte yaşadığın sorunları gömdüğünü,onlarla gorusmedigin için kökten sorunu çözdüğünü dusunebilirsin ama birsekilde bu gününü inşaa etmeni de engelliyor bu sorunlar. Çekirdek ailemizde olan travmatik yaşantılar yetişkin olduğumuzda bile bizim kendimizi güvende ve değerli hissetmemize engel olabiliyorİnsanların ailevi sorunları olabiliyor arkadaşlar benim elimde olan bişey değil bunu tüm samimiyetimle söylüyorum