Aile ile tanıştırmak

Sfmrve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
63
16
98
Merhaba hanimlar
Kafam cok karışık yorumlariniza cok ihtiyacim var.

Son düzenleme:
acele etmeyein. önce siz onun ailesiyle tanışın sonra siz tanıştırırsınız. ama daha adı koyulmamış bişey. bence acele etmeyn.

acele etmeyein. önce siz onun ailesiyle tanışın sonra siz tanıştırırsınız. ama daha adı koyulmamış bişey. bence acele etmeyn.
Yok onun ailesiylr tanisma fikrine sicak bakmiyorum.once o benim ailemin onayindan gectikten sonra tanismaliyim diye dusunuyorum.ailesi farkli bir ildeler zaten. Bana kalsa tanistirmiycam ama iste karsi taraf isteyince tanistirmamak olmaz gibi geliyor...
Ailene ne diyerek tanistiracaksınız
Gorustugum bey diye

Seviyor musun bu adamı, yani aşık mısın?
En önemli husus bu ama maşallah hiç bahsetmemişsin. Makam mevki daha önemli sanırım

Aşık olsan bilirsin.
Yaninda mutluyum, uyustugumuzu düşünüyorum, hayal kurabiliyorum. Sevgi ve ask icin konusmak icin erken sanirim

Yok onun ailesiylr tanisma fikrine sicak bakmiyorum.once o benim ailemin onayindan gectikten sonra tanismaliyim diye dusunuyorum.ailesi farkli bir ildeler zaten. Bana kalsa tanistirmiycam ama iste karsi taraf isteyince tanistirmamak olmaz gibi geliyor...

Gorustugum bey diye
O zaman adı konmuş oluyor sizin tarafınızdan

Anlamadığım bebeğimler, el ele tutuşarak yürümeler. Ama sevgilin değil,sevgili arkadas arası bir şey.

Çok değişikmiş.

Ben hiç bir arkadasımla bu raddeye gelmediğim için cevap veremiciim:eğlence:

Daha sen bile emin degilsin senin neyin olduguna. Hangi vasıfla tanistiracaksin. Sevgilimmi diyeceksin, arkadsimmi.

Yaninda mutluyum, uyustugumuzu düşünüyorum, hayal kurabiliyorum. Sevgi ve ask icin konusmak icin erken sanirim

size erken ama bence karşı taraf yaşından dolayi işleri hızlandırmaya çalışıyor
bir adım sonrası aileler tanissin nisan vs.olur
ben olsaydım tanistirmam çok erken

O zaman adı konmuş oluyor sizin tarafınızdan
Ikimizin koyması gerekiyor sanirim. Ben sevgilim olarak gorursem ya o gormezse..

Önce bir adını koyun bence,birbirinizi tanıyın bana çok acele geldi
Bu da birbirimizi tanimanin bir parcasi degil mi aslinda? Ailem bilirse kiminle oldugumu daha rahat edeceğim diye umit ediyorum en azından.genelde akşamları gorusme firsatimiz oluyo bunda da ben geriliyorum ailem en azindan kimle olduğumu bilsin istiyorum

Merhaba hanimlar
Kafam cok karışık yorumlariniza cok ihtiyacim var.
Kisa bir suredir görüstugum birisi var, kendisi ilk görüsmemizde yakın bir kiz arkadasiyla tanistirdi beni daha sonra ev arkadasiyla tanistim. Sevgili ile arkadas arasi bi seyiz. Konusurken bebeğimler canimlar, gorusunce el ele yurumeler falan var ama bi ad koymadik acikcasi. Ailemle tanismak istedi, her an hazir buna. Tanistirmak istedigimden emin degilim daha cok yeniyiz sevgilim bile diyemiyorum aileyle tanisinca bir ciddiyet olmaz mi hem? Ote yandan tanistirmak beni rahatlaticak zira doguda bir ilde yasiyorum ve gorusurken falan kasiliyorum. En azindan ailem kimle oldugumu bilecek rahat rahat görüşebileceğiz. Bu arada adam doktor 34 yasinda.ben de avukatım 23 yaşındayım. Ailem geri kafali bir aile değil tanıştırmaktan cekinmiyorum. Sadece emin olamiyorum ilk kez birisini tanistiricam..

yani ilk kez tanistiracaksan bence acele etme adam 34 yasinda belliki evlilik dusuncesi var kisa yoldan seni ve aileni yoklayip evlenmek isteyecek ama senin yasin kucukmus bu derece acele etmene gerek yok bence.

size erken ama bence karşı taraf yaşından dolayi işleri hızlandırmaya çalışıyor
bir adım sonrası aileler tanissin nisan vs.olur
ben olsaydım tanistirmam çok erken
Oylr mi dersiniz? Baktığımda benden daha olgun davranıyor ben daha tezcanliyim açıkçası. Ama benimle hic oyle ciddi muhabbetler etmedik acikcasi evlilik vs.

Oylr mi dersiniz? Baktığımda benden daha olgun davranıyor ben daha tezcanliyim açıkçası. Ama benimle hic oyle ciddi muhabbetler etmedik acikcasi evlilik vs.

Ee zaten o kadar yasa olgun davranması normal bence yaş farkı da çok
adam muhabbetini yapmadan sevgili olmuşsunuz bir sonraki adımda da muhabbetini yapmadan bir bakmissiniz evlilik

Ee zaten o kadar yasa olgun davranması normal bence yaş farkı da çok
adam muhabbetini yapmadan sevgili olmuşsunuz bir sonraki adımda da muhabbetini yapmadan bir bakmissiniz evlilik
Acikcasi evlilik dusuncesi korkutmuyor beni adamin ciddi yaklasmasindan memnuniyet de duyarim. Diger turlu bitecek hemen bir iliskide ailemle tanıştırmam sacma olmaz mi

Acikcasi evlilik dusuncesi korkutmuyor beni adamin ciddi yaklasmasindan memnuniyet de duyarim. Diger turlu bitecek hemen bir iliskide ailemle tanıştırmam sacma olmaz mi

Bence bu kadar süre içinde evlenecek de olsanız ilişki ciddi olmasa da saçma
kibarca usulunce reddetmek gerekli bence bu isteği

Back
X