Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikimizin koyması gerekiyor sanirim. Ben sevgilim olarak gorursem ya o gormezse..
Yani bence de ikiniz adını koymalisiniz ama......
Bu da birbirimizi tanimanin bir parcasi degil mi aslinda? Ailem bilirse kiminle oldugumu daha rahat edeceğim diye umit ediyorum en azından.genelde akşamları gorusme firsatimiz oluyo bunda da ben geriliyorum ailem en azindan kimle olduğumu bilsin istiyorum
Adini koyalim desem sanki cok istekli olacakmisim gibi geliyor adami bunaltacakmisim gibi.
Adini koymus olmuyor musunuz zaten su raddede?
Bu yaslarda cikma teklifi gibi bir sey olmayacagi icin zaten isler teklifsiz gelismiyor mu?
Cok cok haklisiniz. Kaldı ki bunlari soylese hizla kaçarız:) benimle çıkar misin en son ortaokulda söyleniyordu.Adını koymaktan bahsediyosun sanırım. Hem ne diyecek ki adam koskaca insanlarsımız..
"deepthe benimle çıkar mısın?"
"deepthe bundan sonra sevgiliyiz"
Cok cok haklisiniz. Kaldı ki bunlari soylese hizla kaçarız:) benimle çıkar misin en son ortaokulda söyleniyordu.
Cok teşekkür ederim. Icimi rahatlattiniz.Bence senin kafana taktığın bir durum canını sıkma. Adam zaten sevgili olduğunuzu düşünüyor bence.
Kendi hislerimden eminim. Onunkilerden olamiyorum elbetteİlişkiye ad koymak törenle olmuyorki, bebeğimli canımlı konuşup yürürken elini tutuyorsanız sevgili değilsiniz de nesiniz?
Hislerinden eminsen tanıştırın
Cok teşekkürlerdaha cok yenı bence tanıstırman ıcın. hele bı onu daha yakından tanı. daha cok vakıt gecır.. baktınkı hayatını onla gecırebelıcek gibisin ozaman tanıstır.. unutma hızlı seyler cabuk bıter. cok hızlı gelısmıs sızde
O kadar güzel okumussunuz ki icimi. İstediğimi ve korktuğumu sanirim kendime itiraf edemiyorum.Canım senin yaşındakiler aşık olup yürekleri pır pır etmesi gerekirken nedir bu ciddiyet??
Arada fazlaca yaş farkı var ve anladığım kadarıyla sen bu adamı istiyosun ama korkuyosun ilerisi olmazsa diye. Bence adamın duygularından emin olmadıkça ailenizle tanıştırmayın, nekadar açık görüşlü aile de olsa bununla olmazsa 2.yi hangi yüzle tanıştırmak isticeksin?? Bu benim fikrim tabiki karar sana kalmış![]()
Sanirim ben bunu itiraf edemiyorum kendime istediğimi ve korktuğumu.Canım senin yaşındakiler aşık olup yürekleri pır pır etmesi gerekirken nedir bu ciddiyet??
Arada fazlaca yaş farkı var ve anladığım kadarıyla sen bu adamı istiyosun ama korkuyosun ilerisi olmazsa diye. Bence adamın duygularından emin olmadıkça ailenizle tanıştırmayın, nekadar açık görüşlü aile de olsa bununla olmazsa 2.yi hangi yüzle tanıştırmak isticeksin?? Bu benim fikrim tabiki karar sana kalmış![]()
Kesinlikle haklısınız34 yaşında halen bekarsa uzun süreli bir ilişkiye hazır olacağını sanmıyorum.
30'undan sonra bekarlığa alışıyor erkekler.
bir süre daha tanımaya çalış derim.