Aile ile tanıştırmak

O kadar güzel okumussunuz ki icimi. İstediğimi ve korktuğumu sanirim kendime itiraf edemiyorum.
Akisina birakmak en iyisi tabii birakabilirsem..
Canım benim ailemde açık görüşlüdür tüm erkek arkadaşlarımı tanıştırdım ama belli süreden sonra ailenin gözünde ciddiyet kalmıyo, keşke diyorum eşimi ilk kez tanıştırsaydım, keşke ilk kez o heycanı tanıştırırken yaşasaydım. Ailenin gözünde o ciddiyetin evlilik vs. gibi olayları basitleştirme bence. Erkeğin duygularından emin olmadıkça da ailene bahsetme ;)
 
Sozunuzu d
Canım benim ailemde açık görüşlüdür tüm erkek arkadaşlarımı tanıştırdım ama belli süreden sonra ailenin gözünde ciddiyet kalmıyo, keşke diyorum eşimi ilk kez tanıştırsaydım, keşke ilk kez o heycanı tanıştırırken yaşasaydım. Ailenin gözünde o ciddiyetin evlilik vs. gibi olayları basitleştirme bence. Erkeğin duygularından emin olmadıkça da ailene bahsetme :KK66:
Sözünüzü dinleyeceğim:)
 
İyi de sevgili olup olmadığınıza siz bile karar verememişsiniz. Aileyle tanıştırmak genellikle evlilik niyetinde olunca oluyor... Biraz garip olmaz mı?
 
Back
X