Aile ile tatile eşlerin bakış açısı

Yoklugumda babasiyla tatile gitti dediniz ama 2 gun? Demek ki yaniniza da gelebilirmiş aslinda. Anlattiginiz kadar birlikte olmayi isteyen kişi o iki gün kesin gelirdi. Artik siz mi davet etmediniz, esiniz mi ailenizle olmak istemiyor ya da mevzu sizi ozlemesi degil bazi dolduruşlar mi oralari hiç anlamadim ben. Zorlamamali birbirini insanlar tabi ki o apayri bir mevzu.

Ben calisirken eşim deniz, kum, guneş sefasinda olsa baya kurulurum ama soyleyeyim.
Bu sene koronadan dolayi tatile gitmedik tatil fotolari bile canimi cektirdi yani, es tek gitse bozulurum anca beraber kanca beraber bizde boyle yorumum buuu kadarcik benim.

Bu kari kocalar abartıyor bence
Siyam ikizi gibi heryere niye beraber gidilsin
Herkesin sohbet ortami farkli
Arada farklılıklar iyidir

Benim esim yabanci, biz Turkiye'den de esimin ulkesinden de farkli ucuncu bir ulkede (hatta kitada) yasiyoruz. Gecen sene Noel zamani daha 6 aylik falan evliydik ikimiz de kendi ulkemize gidip ailemizle tatil yaptik 3 hafta. Zaten izin suremiz kisitli ve cok uzun yol oldugu icin iki ulkeye birden gitmek demek ailemizle az zaman gecirmek demek, o yuzden burada yasadigimiz surece senede bir ayri tatil yapmayi dusunuyorduk ki pandemi oldu. Bu sene ulkeden disari cikamiyoruz, sinirlar kapali hala burada. Ama esim senden ayri kalamiyorum diye senede 3 hafta gordugum ailemle gecirdigim zamani kisaltmaya calissaydi gercekten tepkim buyuk olurdu. Evlenince agac kavugundan cikmis olmuyoruz. Bence tepkiniz hakli olmus.

Peki eşin şunu mu demek istedi? Ben giderim ama annem gitmedi. Sen de gitme mi demek istedi. Yoksa ikimiz de bir daha yapmayalım mi?

Eşimle oturduk güzelce konuştuk. Karşılıklı olarak fikirlerimize saygı duyduk. Kendimi güzel anlattığımı düşünüyorum. Kv ve kp ile yazlığa gitsem sen işinden dolayı gelemesen birşey demezsin ama konu benim aileme gelince sorun olmasın beni özlemeni anlıyorum ben de özlüyorum ama bu ilişkimiz icin daha iyidir belki de dedim. O da bana saygı duyduğunu istediğim zaman ailemle vakit geçirebileceğimi soyledi konuyu kapattık

Anneniz ve babaniz ayri ayri mi tatil yaparlar?anneniz ( babaniz ve sizleri ailesi gibi gormezde) kendi ailesiyle mi vakit gecirmeyi onlarla tatil yapmayi mi sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…