- 9 Ekim 2015
- 20
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi Derincelik
-
meraba bizde seni bekliyorduk şenlik başlasın
Neee nasıl anne 47 sevgili askerİyi akşamlar benim tavsiyeler e ihtiyacım var benm annem 47 yaşında dinine son derece bağlı biri fakat son zamanlarda bişey öğrendim annemin başka bi sehirde genç ve asker bi sevgilisi varmis 4 sendr sürüyomus çok şaşırdım ne yapmam gerekiyo tavsiyenizi bekliyrm babamda öyle evine bağlı ailesine düşkün biri degl ogrendigimden beri gözüme uyku girmiyo lütfen akıl verin şimdiden teşekkürler.
Evet tel de yakaladım kendi anlattı sonra bböyle böyle diyeYok artik anneniz durumdan haberdar oldugunuzu biliyor mu
Tel de yakaladm kendi anlattı sonraSiz nasil ogrendiniz bunu?
Evet malesef ve adamda evli sanırımNeee nasıl anne 47 sevgili asker
babam da evıne baglı degıl dedın ne yapıyor o da aldatıyor mu annenızıTel de yakaladm kendi anlattı sonra
Ben olsam anlatirdim ama babanizin karakteri de bu açıdan önemli. Sinirli biri mi, bunu kaldiramamasina neden olacak bir hastalığı var mı? Yoksa söylerdim.Biz gönülden konusuyoruz diyo bu nasl olabilr ne yapmalıyım babama anlatsam mi
Bosanmayi düşünmüyor mu peki.Tel de yakaladm kendi anlattı sonra
Hayır meslek olarakNasıl asker yani. Çok genç askerliğini yapan biri mi? Bir de nasıl öğrendiniz bunu?
çıkar birazdan kokusuNoluyor kizzz geri kaldim ben galibaa mesele neyyyyy???? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?