- 9 Ekim 2015
- 20
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi Derincelik
-
Acikcasi bilemiyorum tek yapıcagi evden atmak olur sanırım ama vicdanım hiç rahat deglBosanmayi düşünmüyor mu peki.
Babanın da bu durumu tabi bilmesi gerek ama baban nasıl birisi öğrenince tepkisi ne olur.
Rahatsızlığı yok. umursamaz bile hatta gbme geliyo durumu ama evden kovar söylesem öyle soylemesem vicdanm rahat deglBen olsam anlatirdim ama babanizin karakteri de bu açıdan önemli. Sinirli biri mi, bunu kaldiramamasina neden olacak bir hastalığı var mı? Yoksa söylerdim.
Hayır tam tersi o biraz şey gb yani evde 2 kadın var gb kuma gibiler evde karı koca gb degldebabam da evıne baglı degıl dedın ne yapıyor o da aldatıyor mu annenızı
Genc zaten resmini girdm en çokta o şaşırttı zatenHee mesleği asker!
Yahu öyle bi yazmssnzki bizde 20lik çıtır sandık adamı.
EE bu durumda gönül ya da göbek bağı anneniz basbaya aldatyor babanizi.
Babanıza söylemek yerine annenizle halletmeye çalışın.
Acikcasi bilemiyorum tek yapıcagi evden atmak olur sanırım ama vicdanım hiç rahat degl
Bazen bosanicam diyo sonra vazgeciyolar 2 kardesm daha var çok üzülüyoruz bi çıkış aramaya calisiyormPess valla pess bence babanı düşün dürüst ol söyle yazık adama ilgisiz olması aldatilmayi hat ettiğini gerektirmiyo..annen enine boyuna dusunmustur yaptığı hatanın ne sonuç getireceğini nasıl başa çıkacağını bilir annene üzülme bence iğrenç bisey yapıyo suan söyle babana mesajları da okut. ...peki annen söyleme birakicam dedimi
Babaniz nasıl biri peki? Ilgisiz biriyse annenize karşı belki sebebi budur; o zaman ona yansitmadan annenizi ikna etmeye çalışınRahatsızlığı yok. umursamaz bile hatta gbme geliyo durumu ama evden kovar söylesem öyle soylemesem vicdanm rahat degl
Evet eve karşı çok ilgisiz normal babalar gb degl annemin her işine karışır yemek temizlik ev düzeni hep kavga halindeler evde 2 kadın var gbBabaniz nasıl biri peki? Ilgisiz biriyse annenize karşı belki sebebi budur; o zaman ona yansitmadan annenizi ikna etmeye çalışın
Normal hali vakti orta halli zengin Avcısı adam desem olmaz köpek gb yalvariyo bana beni seviyo diyoAnneniz zengin mi adam para için birlikte olmasin
O zaman boşanmaları daha iyi olur. Annenize boşanmaları gerektigini söyleyin. Ikna olmazsa o zaman babaniza gercekleri anlatacaginizi ve nasilsa o zaman ayrilacaklarini ekleyin.Evet eve karşı çok ilgisiz normal babalar gb degl annemin her işine karışır yemek temizlik ev düzeni hep kavga halindeler evde 2 kadın var gb
Yemin ederm çok çeliştim yazarken ama gerçek bu yani çarşaf giyen bi bayan benm annem aşırı derecede bağlı dinine yani hafif biri olsa tamm hata olabilr derm ama durum buAçıklamadaki "dinine bağlı" kısmını kaldırın bence. Çok çelişiyor çünkü annenizle.
bana düşman olur ozamanO zaman boşanmaları daha iyi olur. Annenize boşanmaları gerektigini söyleyin. Ikna olmazsa o zaman babaniza gercekleri anlatacaginizi ve nasilsa o zaman ayrilacaklarini ekleyin.
Oyle olsa bile bunu burada soyleyerek butun tesetturlu hanimlari zan altinda birakiyorsun.Dogrumu bu olay degil mi bilemiyorum ama inanmak gelmedi içimden.Dini butun ve Çarşaflı diye altini cizerek söylemen sadece dinini yaşayan kadınları kotulemek icin açılmış bi konu oldugunu düşündürüyor.Yemin ederm çok çeliştim yazarken ama gerçek bu yani çarşaf giyen bi bayan benm annem aşırı derecede bağlı dinine yani hafif biri olsa tamm hata olabilr derm ama durum bu
Kadinliğini baban unutturmuş, bu adam hatirlatmiş olmasin? Genç şiadam , eğitimli adam gönülden konuşarak aşik olmaz.Annen sevgiye aç.ne desem bilemedim.Yemin ederm çok çeliştim yazarken ama gerçek bu yani çarşaf giyen bi bayan benm annem aşırı derecede bağlı dinine yani hafif biri olsa tamm hmdiata olabilr m ama durum bu
Tesettürlu kadınları kotulemek için açılmış konu diyen gerizekalı arkadaş inş aynısı başına gelir de anlarsın beni bişey demiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?