Aile istemedi diye evlenememek

O zaman kiz ailesiyle gorusup ikna etmeye calisacak , umarim hepsi icin hayirli sonuc hangisiyse o olur
Güzel dileğiniz için Allah razı olsun umarım dediğiniz gibi olsun. Hayırlı bir birleşme değilse de Allah ikisine hayırlı olanı nasip etsin.

Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkürler. Akraba evlilikleri ve neticelerinden haberdarım ancak biraz empati kurmak önemli. herkesin karakteristiği bir değil malesef. Biri bu durumu kaldırır diğeri kaldıramaz misali... hayırlısı olsun

Ben tarihsel süreci anlattım ve biyolojik sonuçları yazdım bilgim dahilinde. Amacımıza sizin benim yorumumu begenmeniz degil gerçeklerini söylemekti...tabii sizin hayatınız sizin kararınız ...hakkınızda hayırlısı olur umarım

Dik başlı kova :))) aynı ben hayırlısı olsun ...
Sizde kova'mısınız :)) yapım böyle inandığım herşeye inancım daima tam olmuştur iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ben bir negatiflik göremiyorum böyle bir özellikte :) dediğiniz gibi hayırlısı olsun kimse böyle bir durumda kalmasın inşallah

Teşekkür ederim olumlu olumsuz yorum ayrımı yapmıyorım herşeye açığım güzel yorumunuz için sağolun

Evet kovayım :) ama dik başlı kısmımı evlilik kararı konusunda göstermedim... Belki de bende gerçekleri gördüm ondadır. Ya karakter ya burç bilmem ama inandığım şeyden vazgeçmem çok zor olur. O yüzden üstüne gitmedim :)

Doğru bir evlilik yaptığınızı düşünüyorsanız sizin adınıza gerçekten bende mutluyum, rabbim daim etsin

Ne kadar yakın bir akrabalık ? Ve istememe sebepleri sadece akrabalık mı ? Baska sebeplerde Olmalı

Bizde de tam tersi var akraba olacak

Doğru bir evlilik yaptığınızı düşünüyorsanız sizin adınıza gerçekten bende mutluyum, rabbim daim etsin
Çok şükür 2 yıllık evliyim bebişim de var hiç pişman olmadım :) sende inşallah mutlu olursun umarım doğru kararlar alırsın ve hiç " keske" demezsin inşallah :)

Bizde de tam tersi var akraba olacak
Ele kız vermeyiz misali...

Neyimiz oluyor ? Çok çok 1. Derece akrabalık değilse olabilir aslında .. Aileniz ne konuda çekiniyorsa o konuda konuşmalısınız
Kesinlikle 1. Derece değil. Zaten aynı yerlerde yaşamıyorlar ki. Son senelerde tanıdılar birbirlerini. "Aaa sen bunun bunun çocuğu muydun?" Şeklinde bir tanışma faslı...

Akraba olayı ensest olayı ile aynı geliyor bana,isterse dış kapının mandalı olsun.
Anlamam mümkün değil öyle bir saçma olayı,adı aşk değil bunun

Ele kız vermeyiz misali...

Kesinlikle 1. Derece değil. Zaten aynı yerlerde yaşamıyorlar ki. Son senelerde tanıdılar birbirlerini. "Aaa sen bunun bunun çocuğu muydun?" Şeklinde bir tanışma faslı...
O zaman gereksiz galiba ailenin inadı birazcık

Akraba deyince bir düşündüm ama çok uzak dediğiniz için üstüne aşk var uzun da bir ilişki süreci vazgeçmek doğru gelmedi...

akraba evliligi etik veya degil bir jenara atarsak eger; bence bir taraf dahi ikna olmuyor ise onları da dinlemez evlenirseniz ilerde çok sağlıklı bir evliliğiniz olacağını düşünmüyorum.
evlilik flört dönemi gibi değil malesef . bir tartışma anında keşke ailemi dinleseydim de evlenmeseydim seninle diyen bir taraf olabilir, bu dil yarası da ağırdır. bunun arkasından biz sana demiştik diyen ikna olmayan ailenin desteği de huzurunuzu bozmaya yeter de artar.

Akraba olayı ensest olayı ile aynı geliyor bana,isterse dış kapının mandalı olsun.
Anlamam mümkün değil öyle bir saçma olayı,adı aşk değil bunun
Düşüncenize saygım var fakat birşey sormak isterim, konuya direkt mi mesaj yazdınız yoksa tüm mesajları okuyarak mı ?

O zaman gereksiz galiba ailenin inadı birazcık
Bence de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…