• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile kavgasi cikarmi sizce....

Bence mantıksız olan tek şey görümcenin düşüncesizliği. Başka gelecekler de varken ne annemin ne kayınvalidemin evini 3 ay parsellemem. Ayıp bir şey. Her evlat gidip kalmak ister.

Evde kalan damat . Ve 3 aydan beridir o evde. Kayinvali emekli maasi ile geciniyorlar. Eve bir ekmek dahi almazmis. Ve kari koca calisir para biriktirirler. Madfi durumlari cok cok iyidir . Kayinvalidenin eli sikismis esimden para istemis. Eee ne diye damada bakiyosun . Bakiyosun tamam . Bizden niye para istiyosun .

Selam kizlar. Kayinvalide gol kenari kucuk bir kasabada yasiyor. Bizde senede 2 kez gitip 6 gun kaliriz. Ama gorumcem esi ve cocuklar butun yaz boyunca kayinvalideler. Ev kucuk ve kalabalik oluyor. Bizde 6 gun kaldigimiz icin sessiz sakin bir tatil yapalim cocuk babaannesini gorsun istiyoruz. Gorumcemin esi temizlik hastasi oglumun coraplarina bile laf etmisti. Oglum toz toprak demez oynar rahat buyumustur. Eve girer girmez robot degilki el yikamaya gitsin . Bunun icin bile kucuk bir tartisma cikmistit. Bizde bu yuzden gitmek istemiyoruz onlar varken. Ama evlerine gitmiyorlar okul acilana kadar ordalarmis. Bu da bizim sinirimizi bozuyor. Sizce ne yapmaliyiz .esim artik dayanamayip tel acip soyluycek . Siz oradasiniz diye biz gelemiyoruz. Birazda bize musade edin diyecek. Sonra kavga cikacak kesin . Babamin evine gelemiyorum diyecekmis . Bende ara soyle tabi dedim . Acaba kotu bir gelinmiyim.

Fitili atesledim haklisiniz ama bizde gitmek istiyoruz. Maddi durumumuz bu aralar cok iyi degil . En iyidi kayinvalifeye gitip hem tatil yapmsk hemde ziyaret .

Gitcez de yatacak yer yok. Odayi kapmislar.

Hahhhahhhhh benim esimu alakadar ediyor. Neyse canim sen benim konuma kafayi yorms . Esimin desdegini aldin .yola devammmm

Ben cocugumu sadece ben uyaririm demedim .2.5 yasindaki cocuk altinada iser. Benim cocugum robot degil dedim .eger cocugunuz varsa bilirsiniz ki 2.5 yasindaki cocuga hijyen kurallarini ogretmek cok kolay degil .

Merhaba ,

Düşünce yapınızı yeniden gözden geçirin. Kavga çıkacağını düşünüyorsanız ve bunu bildiğiniz halde bu şekilde bir tutum takınıyorsanız yanlış yoldasınız. 2 kardeşin arasının bozulması , yaşını başını almış anne babalarını bu nedenle üzecek olmaları da umurunuzda değil sanırım.

Çocuğunuz gerçekten rahat büyüyen , doğayla haşır neşir bir çocuk mu ? Yoksa hijyen kurallarını dahi göz ardı eden bir çocuk mu ? Çocuğunuz dışarda toprakla oynadıysa içeri girdiğinde en başta kendi sağlığı için yıkanmalı ve temizlenmeli zaten. Karşı tarafın söylediklerinde garip bir durum yok aslında.

Kayınvalideyi ziyaret etmek demeyin , amaç ziyaret etmek olsa taşta yatacağını da bilse gider insan.

2,5 yaşındaki çocuk altına işer ise annesi gerekli temizliği yapar. Çocuklar kendilerine doğru bir şekilde anlatılırsa gayet güzel öğrenebilirler.

Çocuğunuzun elinin yıkanması gerekiyorsa başkası söylemeden sizin ellerini yıkamanız ve dışardan gelince ellerimizi yıkamalıyız şeklinde bunu anlatmanız doğrusu değil mi ?

Görümcenizin de çocukları var ve sizin çocuğunuzla kardeş gibi beraber oynayarak , gülerek zaman geçirme şansları varken bunu çocuğunuzdan esirgiyorsunuz , farkında mısınız ?

Bence mantıksız olan tek şey görümcenin düşüncesizliği. Başka gelecekler de varken ne annemin ne kayınvalidemin evini 3 ay parsellemem. Ayıp bir şey. Her evlat gidip kalmak ister.
Kadin bu kadar rahat iste.
Merhaba ,

Düşünce yapınızı yeniden gözden geçirin. Kavga çıkacağını düşünüyorsanız ve bunu bildiğiniz halde bu şekilde bir tutum takınıyorsanız yanlış yoldasınız. 2 kardeşin arasının bozulması , yaşını başını almış anne babalarını bu nedenle üzecek olmaları da umurunuzda değil sanırım.

Çocuğunuz gerçekten rahat büyüyen , doğayla haşır neşir bir çocuk mu ? Yoksa hijyen kurallarını dahi göz ardı eden bir çocuk mu ? Çocuğunuz dışarda toprakla oynadıysa içeri girdiğinde en başta kendi sağlığı için yıkanmalı ve temizlenmeli zaten. Karşı tarafın söylediklerinde garip bir durum yok aslında.

Kayınvalideyi ziyaret etmek demeyin , amaç ziyaret etmek olsa taşta yatacağını da bilse gider insan.

2,5 yaşındaki çocuk altına işer ise annesi gerekli temizliği yapar. Çocuklar kendilerine doğru bir şekilde anlatılırsa gayet güzel öğrenebilirler.

Çocuğunuzun elinin yıkanması gerekiyorsa başkası söylemeden sizin ellerini yıkamanız ve dışardan gelince ellerimizi yıkamalıyız şeklinde bunu anlatmanız doğrusu değil mi ?

Görümcenizin de çocukları var ve sizin çocuğunuzla kardeş gibi beraber oynayarak , gülerek zaman geçirme şansları varken bunu çocuğunuzdan esirgiyorsunuz , farkında mısınız ?[/QUOTE

Konu hijen degil arkadaslar. Koy evi arkadaslar. Koy yasantisini bilmeyen arkafaslar var heralde. Cocuk surekli kapida oynuyor . Ben onun her dakka corabini yikiyacak degistirecek kadaa temixlik hastasi degilim. 2.5 yadindaki bir cocuk ayakkabi toz olmustir corsbina degmistir diye laf etmistir. Konuda belirttim . Adam temizlik hastadi tedavi goruyorrrr

Incelikle cözülmesi gereken konu öyle sen çık bengelicem derseniz kim olda bozulur. Kisine göre tartışma bile çıkar. Acaba siz kv niz ve gorumce ile konuşsanız. Ev küçük 6 kişi sigisamiyoruz. Çocuklarda büyüdü bizim ogan biraz ba sini görse sonra siz yine gelirsiniz okullaracilanakadar yine kalırsınız deseniz. Anlamazlar mi?
Siz kadın kadına cozemezseniz eşiniz konuşsa.

Belki tartışma çıkmadan çözmüş olursunuz

Fitili atesledim haklisiniz ama bizde gitmek istiyoruz. Maddi durumumuz bu aralar cok iyi degil . En iyidi kayinvalifeye gitip hem tatil yapmsk hemde ziyaret .

"Babaanneyi gormek bahane beles tatil sahane" sizin konunun ozeti bu sayin -yatak.

Cocugun pis corapla koltugun tepesine cikarsa bunu uyaran normal insandir temizlik hastasi degil. Koy yasantisini da biliyorum bu arada. Ayrica kizin annesinin evi kayinvalide bi'sey demiyosa size laf dusmez. Yazik kadina her yaz kafa dinleyecegine yine evlatlari ve esleriyle ugrasiyo.

Basin parayi gidin baska tatile cocuk kayinvalideni herturlu gorur dert etme sen .

Incelikle cözülmesi gereken konu öyle sen çık bengelicem derseniz kim olda bozulur. Kisine göre tartışma bile çıkar. Acaba siz kv niz ve gorumce ile konuşsanız. Ev küçük 6 kişi sigisamiyoruz. Çocuklarda büyüdü bizim ogan biraz ba sini görse sonra siz yine gelirsiniz okullaracilanakadar yine kalırsınız deseniz. Anlamazlar mi?
Siz kadın kadına cozemezseniz eşiniz konuşsa.

Belki tartışma çıkmadan çözmüş olursunuz

"Babaanneyi gormek bahane beles tatil sahane" sizin konunun ozeti bu sayin -yatak.

Cocugun pis corapla koltugun tepesine cikarsa bunu uyaran normal insandir temizlik hastasi degil. Koy yasantisini da biliyorum bu arada. Ayrica kizin annesinin evi kayinvalide bi'sey demiyosa size laf dusmez. Yazik kadina her yaz kafa dinleyecegine yine evlatlari ve esleriyle ugrasiyo.

Basin parayi gidin baska tatile cocuk kayinvalideni herturlu gorur dert etme sen .

Niye arıyorsunuz ki rahatsız olacak olan orda bir tek babannedir rahatsız olmuyorsa kalkın gidin gerekirse gitsinler, ister çamurla da gezerim kime ne.
Kaldı ki toprak necaset bulaşmadıysa bir çok şeyden temiz sayılır hatta teyemmüm bile alınır.
Temizlikte anlıyorum ki biraz göreceli , çamur ve toz iğrenilecek şeyler değildir.

Niye arıyorsunuz ki rahatsız olacak olan orda bir tek babannedir rahatsız olmuyorsa kalkın gidin gerekirse gitsinler, ister çamurla da gezerim kime ne.
Kaldı ki toprak necaset bulaşmadıysa bir çok şeyden temiz sayılır hatta teyemmüm bile alınır.
Temizlikte anlıyorum ki biraz göreceli , çamur ve toz iğrenilecek şeyler değildir.
Aslinda haklisiniz .ama esim ariycam diyor.

Back
X