• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile kavgasi cikarmi sizce....

Öncelikle kiz kardeşle aranizda bir konuşma geçmişbiz bayramda gitmeyecegiz o zamanda siz ggidersiniz demiş. Bunu konuşurken hayir biz yaz tatilinde de mutlaka geleceğiz ona gore kendinizi ayarlayin haberiniz olsun demediniz mi? Simdi inada bindirdiniz olayi?

Ayrıca biz geleceğiz demeniz yeterli. O gitsin o gelsin o.oda bizim olsun demek gibi bir lukse sahip değilsiniz. Gidip bulduğunuz yere oturup bulduğunuz yerde yatacaksiniz..
3 ay orada kalmalari neden sizin sorununuz oldu?
Kayinvalide kayinpeder pekala söyleyebilir onlar susuyorsa size de susmak düşer.

Onlar öyle bizde boyle yapariz banane diye çocukluk olmaz. Oh kocam yyanimda görsün onlar diye art niyetli davranmayin döner dolasir sizin caniniz

Ben o yaşlı insanları düşündüm, es kaza (Allah korusun) göl kenarı evlerini kaybetseler bu kez de "Sen git, ben gitmem. Ben kaldım biraz da sen kal." vb. tartışmaların içine mi düşerler, kapılarını çalan mı olmaz..? İnsanoğluyuz işte...

Gorumce icin 'annesinin evi, tabii ki kalacak, sana mi soracak?' diyen arkadaslar. Onun annesi ise, konu sahibinin kocasinin da annesi degil mi??? Biri 3 ay kaliyo, digeri bikac gun de ben kalayim diyo. Bu kovmak filan degil.. Gayet mantikli bence. Madem anlasamiyolar, neden huzursuzluk ciksin ki. Biraz erken gitsinler de digerlerine de yer acilsin.. Yeterince kalmislar zati...

Eşiniz kardeşine ültimatom vermeden kibarca sorabilir.Siz ne zaman dönecekseniz biz o zaman gelelim,annemlere hep birlikte yük olmayalım,eve sığışamıyoruz zaten gibi...
Ayrıca çocukların temizlik ve bakımı konusunda size hiç hakveremedim.Çocuk küçükse elini ayağını siz yıkarsınız.Alıştırılacak yaşta ise kendisi yıkar.Hatta el ayak yıkamak yetmez,dışarıda oynadıktan sonra tamamen banyo yapsa daha iyi olur.

Esim sabah aramis. Konuyu acmadan kayinvalude acmus. Torunumu ozledim getirin demis. Bi zahmet damadin rahati bozulacak ama kesin gelin .esimde sorun olsun istemiyorum gitsinler oyle gelelim demis . Ky onlarin duyacagi bir tonla merak etmeyin onlar zaten gidecek ev dar nasil sugalim demis .

Selam kizlar. Kayinvalide gol kenari kucuk bir kasabada yasiyor. Bizde senede 2 kez gitip 6 gun kaliriz. Ama gorumcem esi ve cocuklar butun yaz boyunca kayinvalideler. Ev kucuk ve kalabalik oluyor. Bizde 6 gun kaldigimiz icin sessiz sakin bir tatil yapalim cocuk babaannesini gorsun istiyoruz. Gorumcemin esi temizlik hastasi oglumun coraplarina bile laf etmisti. Oglum toz toprak demez oynar rahat buyumustur. Eve girer girmez robot degilki el yikamaya gitsin . Bunun icin bile kucuk bir tartisma cikmistit. Bizde bu yuzden gitmek istemiyoruz onlar varken. Ama evlerine gitmiyorlar okul acilana kadar ordalarmis. Bu da bizim sinirimizi bozuyor. Sizce ne yapmaliyiz .esim artik dayanamayip tel acip soyluycek . Siz oradasiniz diye biz gelemiyoruz. Birazda bize musade edin diyecek. Sonra kavga cikacak kesin . Babamin evine gelemiyorum diyecekmis . Bende ara soyle tabi dedim . Acaba kotu bir gelinmiyim.

Canım kusura bkma kötü gelin değilsin ama göümcenin eşi haklı...

Sen oğluna dışardan gelince ellerini yıkamasını, çoraplarını çıkarmasını öğretmen gerekiyor...

Ben olsam bende tahammül edemem yanii...

Senin dikkatli olman lazım...

Millet çoluğuyla çocuğuyla misafrliğe gidiyor orda bile dikkat etmeyen anneler war.. benm en sinir olduğum şeydir...

Görümcenlere de öle bşey demeyin sakın çok ayıppp....

O da annesini görmeye geliyor sonuçta yazık... Aranız o zaman bozulur...

Madem gidiyorsunuz sende çocuğuna 6 gün boyunca orda temiz tut bişey olmaz6 gün dayan nolcak yani...

Evet aile kavgası çıkar :KK14: Çocuğunuz ya temizliği öğrenecek ya da siz oraya gitmekten vazgeçeceksiniz illa çocuk diye topraklı oturmak evin içinde dolaşmak zorunda değil çocuk gitmez lavaboya banyoya tabi ki siz götüreceksiniz öğretip göstereceksiniz ayrıca gidip kalabilirsiniz illa siz gidiyorsunuz diye onlar tatilini değiştirmek zorunda değil çok istiyorsanız o zaman başka yerde yapacaksınız maddi gücümüz yok diyorsanız o zaman gitmeyeceksiniz bunlardan birini kabul edin bence ve eşinizi ailesine karşı göndermeyin:KK59:

Gorumceniz evin hicbir eksigine yardimci olmadan aylarca kaliyorsa oldukca rahat ve dusuncesiz bir kisilik demektir.ama boyle bir insani arayip git deseniz gidecegi varsa da gitmez daha cok yerlesir bence.hatta sana ne tarzi laflar da isitebilir esiniz.bu sefer onlar varken gitmeye yuzunuz kalmaz.ee gorumce de hep orda olacagina gore..dimyata pirince giderken elinizdeki bulgurdan olmak var :)

Konuya yorum yapacaktim ammaaa su guzel uslubunuz da tatile ciksa fena olmayacak. Kisilik olarak kavga cikartmaya musait bir yapiniz var.

Benim kafam karisti konu sahibinin esi niye mudahil oldu buraya ki? Kim evde kalmis kim kokos kim azmis?

Yani daha kizkardesine yuru git ben ailemle annemin evine gidicem diyemiyo damadin yaninda eziliyo. Keske biraz da kendisi azsaydi. Eniste bey de iyi yere kapak atmis.

Ne ayip sey.
Birisi bana sizin yuzunuzden gelemiyoruz dese, gelmezsen gelme derim.
Baska yer mi yok, milletin tatilini zehir etmeye ne gerek var?
Cocugum rahat buyudu diyosun da baska biri senin temizledigin eve pis ayaklariyla, terli tisortuyle otursa sen ne yaparsin. Tamam buyuklere bisey denmez de cocuksa ben de soylerim yani, gel canim elini yikayalim diye. Anne olarak sen soylemelisin zaten evladina.
Bence kimsenin huzurunu bozmaya gerek yok.

Fitili atesledim haklisiniz ama bizde gitmek istiyoruz. Maddi durumumuz bu aralar cok iyi degil . En iyidi kayinvalifeye gitip hem tatil yapmsk hemde ziyaret .
İnsan bazen kendi hatasını göremiyor ben bu yüzden de buraya danışmayı çok seviyorum. Bence bu konuda siz hatalısınız görümcenizin eşi o evin damadı eşinizin onlara gidin demesi hiç hoş değil. Gerekirse siz gitmeyin maddi durumunuz iyi değilse bu yıl da tatil yapmayın çocuğunuz için gidiyorsanız dişinizi sıkın çocuğunuza sahip çıkın sorun oluşturmasın

Esimin cevabiiii diyorkiiii bu tip evde kalmis kokono kadinlarla ugrasmaaa azmis nereye satadacaklarini bilmezler
Azdiysak sondurenimiz var cok sukur, esin dert etmesin.
Valla burda sana yardimci olmaya calisan insanlara hakaret etmenize gerek yok kari-koca. Siz tam birbirinizi bulmusunuz. Burda konu acip baya egleniyorsunuz. Cumartesi neseniz bol olsun.

Back
X