- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Cok egleniyoruz diyor bi deHadi biz azmışız bizi mazur görün de, siz karı koca ne yiyip içiyorsunuz?![]()

Cumartesi keyfi falan yazmis, sasirdim valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok egleniyoruz diyor bi deHadi biz azmışız bizi mazur görün de, siz karı koca ne yiyip içiyorsunuz?![]()
Selam kizlar. Kayinvalide gol kenari kucuk bir kasabada yasiyor. Bizde senede 2 kez gitip 6 gun kaliriz. Ama gorumcem esi ve cocuklar butun yaz boyunca kayinvalideler. Ev kucuk ve kalabalik oluyor. Bizde 6 gun kaldigimiz icin sessiz sakin bir tatil yapalim cocuk babaannesini gorsun istiyoruz. Gorumcemin esi temizlik hastasi oglumun coraplarina bile laf etmisti. Oglum toz toprak demez oynar rahat buyumustur. Eve girer girmez robot degilki el yikamaya gitsin . Bunun icin bile kucuk bir tartisma cikmistit. Bizde bu yuzden gitmek istemiyoruz onlar varken. Ama evlerine gitmiyorlar okul acilana kadar ordalarmis. Bu da bizim sinirimizi bozuyor. Sizce ne yapmaliyiz .esim artik dayanamayip tel acip soyluycek . Siz oradasiniz diye biz gelemiyoruz. Birazda bize musade edin diyecek. Sonra kavga cikacak kesin . Babamin evine gelemiyorum diyecekmis . Bende ara soyle tabi dedim . Acaba kotu bir gelinmiyim.
Cok egleniyoruz diyor bi de
Cumartesi keyfi falan yazmis, sasirdim valla![]()
Hahhhahhhh cumartrsi gunku nesemis. Hahahhhhhhh
Aynen onlarin cumartesi keyfine KİB keyfimizle eslik edelimBizim azmış KK üyeleri olarak durumumuz: 'GaNkaLaRıMla KİB kEyFi.![]()
![]()
Eşinin burda mahalle ağzıyla konuşan kadınlar gibi laf yetiştirceğini sanmıyorum. Konu sahibi terbiyesizleşmek için başka birine atıyor suçu. Ama eğer gerçeksede ikisinede ne denir bilemedimAzdiysak sondurenimiz var cok sukur, esin deterbiyesizleşmea burda sana yardimci olmaya calisan insanlara hakaret etmenize gerek yok kari-koca. Siz tam birbirinizi bulmusunuz. Burda konu acip baya egleniyorsunuz. Cumartesi neseniz bol olsun.
Yatacak yer yok demişsiniz , nickiniz de Yatak.Entry nick uyumu diye ben buna derim.
![]()
![]()
![]()
Konu cocuk bakimina, terbiyesine, adam olmamaya, kirli coraplara gelmis uzamis cilki cikmis...
Yalniz benim anlamadigim kadin diyor ki gorumcemin kocasi temizlim hastasi ve her oraya gittigimizde cocuga mudahale ediyor. Kendi cocuklarini bile disari salmiyor.
Cocuklarini lahana gibi giydirip, yel ufurecek diye ödü patlayan en nihayetinde buluttan nem kapip antibiyotik manyagi bir nesil yetistiren yurdum teyzeleri de hemen konu sahibine yuklenmis. Nerden anladiniz kadinin pasakli oldugunu arkadas?
Kimin cocuguna nasil terbiye verdigini nerden biliyorsunuz?
Gayet makul bir sekilde ne yapmak gerektiğini sormus ama verilen cevaplar akil alir gibi degil.
Gorumce bir defa iyi yere kapak atmis o belli. 3 ay kalmak cok buyuk sabir ve rahatlik ister kocasi acisindan da.
Konu sahibinin kocasi da 1 hafta rahatca anasini ziyaret etmek istiyor. Sonucta beraber kalindiginda problem cikiyorsa, karsi tarafin bencil olmamasi lazim.
Konu sahibi çıldırmış galiba. Baska bir konuyu sabote ediyordu gecerken gördüm :))
Beni siz delirttiniz diye bagiriyordu..
Canım bizim bahsettiğimiz o değildi tepki verilen şey konu sahibinin 'Sanane saman ye,ben tokum sen ye.' seviyesinde ergence cevaplarıydı.Konu cocuk bakimina, terbiyesine, adam olmamaya, kirli coraplara gelmis uzamis cilki cikmis...
Yalniz benim anlamadigim kadin diyor ki gorumcemin kocasi temizlim hastasi ve her oraya gittigimizde cocuga mudahale ediyor. Kendi cocuklarini bile disari salmiyor.
Cocuklarini lahana gibi giydirip, yel ufurecek diye ödü patlayan en nihayetinde buluttan nem kapip antibiyotik manyagi bir nesil yetistiren yurdum teyzeleri de hemen konu sahibine yuklenmis. Nerden anladiniz kadinin pasakli oldugunu arkadas?
Kimin cocuguna nasil terbiye verdigini nerden biliyorsunuz?
Gayet makul bir sekilde ne yapmak gerektiğini sormus ama verilen cevaplar akil alir gibi degil.
Gorumce bir defa iyi yere kapak atmis o belli. 3 ay kalmak cok buyuk sabir ve rahatlik ister kocasi acisindan da.
Konu sahibinin kocasi da 1 hafta rahatca anasini ziyaret etmek istiyor. Sonucta beraber kalindiginda problem cikiyorsa, karsi tarafin bencil olmamasi lazim.
Konu sahibi çıldırmış galiba. Baska bir konuyu sabote ediyordu gecerken gördüm :))
Beni siz delirttiniz diye bagiriyordu..
Benim konu sahibini KK'da ilk gördüğümden beri aklıma düşüyordu hepKaç kere yeltendim de yazmadım![]()
Nicklerin en efsanesi benden gelsin..Benim konu sahibini KK'da ilk gördüğümden beri aklıma düşüyordu hep. Kocası da uzaktan uzaktan yorumları okuyup gülmesin öyle, üye olsun siteye bence. Kendilerine nick önerilerim de var: Portmanto, Köşe Takımı, Nevresim, Çift Kişilik Battaniye, 3 Ayaklı Yemek Masası.
Enişte su çok güzel sen de gelsene.![]()
Diger konularina bakmadim, yani çocuğunu nasil büyütüyor bilmiyorum. Sadece temizlik hastaligi olan insanla yasamak gercekten zordur demek istedim.. Yoksa cogu insan zaten elinden geldigince temiz tutar evini de çocuğunu da.efenim ben de bunlardan biri olaraktan saygılarımı sunaraktan....
Köyde de büyüdüm, köyde çalıştım hani az çok biliyorum ve titizliğimin derecesini anlayın diye söylüyorum. Titizlik de denmez aslen normal olandır bence ama neyse...Belki çocuğum olmadığı için her yanlış davranışa aman miniktir çocuktur diye sevimli bakamıyorum.
Şimdi düşünüyorum, ben çorabımla kapı eşiğine dahi basıp eve girmem, bir küçük çocuk çoraplarıyla tozda toprakta oynuyormuş da bu haliyle eve giriyormuş. Toz aynı toz, toprak aynı toprak. Kimse ayakkabıyla gezmesin dışarıda o zaman sonuçta büyük adam basınca kirli bir şeyken çocuk basınca temizlenmiyor... Bunun makul, mantıklı yanı neresidir bilemedim. Konu sahibinin diğer konusunda da zaten çocuğunu fazla şımarttığını görebiliyoruz. Klasik çocuğumun her dediğini yaptık, öf bile demedik diyen anne tipi. Şimdi haliyle en ufak bir yanlışının söylenmesine atarlanıyor gibi geldi bana...
katılıyoruumfıtılı ateslemişsin,acaba ben mı ateşledim dıyosun..
başka yere gıdın canım,mılletın tatılını nıye bozuyorsunuz..
Bence hiçbiriniz gitmeyin de kayınvalideniz bu yaz kafasını dinlesin...
bencede ya bunlarınki yaşlı insanlara ziyaret değil sanki mitili atıp biraz kafa dinlemek gibiAllah sabır versin o anneye ki ne oğlundan yana ne de kızından yana yuzu gülmüş. Allah muhtac etmesin onu sizlere...
Öğretmenler 3 ay Değil En fazla 2 ay tatil yapar.öğretmenim ordan biliyorum. Süreyi abarttığınıza göre daha neleri abartmışsınızdır acaba.Her yaz boyle . Yazlari calismaz. Esi ogretmen