Aile meseleleri

Maria_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
98
16
88
36
Hanımlar s. a
Kendınızı eşinizin aılesının yanında degersız hıssedersenız ne yaparsınız.
Nasıl davranırsınız
Ayrımcılık yapılıyorsa mesafeden hariç nasl davranılabılır

Mesela ben pek sevilmediğimin farkindayim ama kendimi değersiz hissetmiyorum. Duygular karşilikli neticede, kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygisiz söz ve davranişlarda bulunmadiklari surece ve eşit olmak zorunda değil herşey.

O kadar kapali yazmişsiniz ki.

Vallaha istedikleri kadar ayrımcılık yapsınlar umrum da olmaz.Hic birsey yapmam.Onlar bana nasıl davranıyorsa ben de öyle davranırım.

Kendinizi siz değersiz hissetmeyin yeter onlar ha var ha yok umursamayın

Eşimin ailesini hic sevmiyorum onlarda beni sevmiyor iki tarafta durumu farkinda kimsede yapmacik davranmiyor. Mesafeliyiz bayramdan bayrama görüşürüz 4 yildir evliyim bikere bile aramadim. Onlar kimki kendinizi degersiz hissediceksiniz boşverin bence hic takilmayin.

biz de de o çok var ,dışlanmış gibi ayrımcalık yaparlar , yuh ya merhamet diyecek kadar hatta

bu yüzden hiç sevemiyorum ,yakın hissedemiyorum ama görüşünce saygımı Güler yüzümü de eksik etmiyorum ,zaten uzaktayız yok sayıyorum eşimle kabullendik artık ,uzakta olduğum için de Beynen yoklarmış gibi farzediyorum

Hanımlar s. a
Kendınızı eşinizin aılesının yanında degersız hıssedersenız ne yaparsınız.
Nasıl davranırsınız
Ayrımcılık yapılıyorsa mesafeden hariç nasl davranılabılır
Emin ol en doğru kararı almışındır. Kararından vazgeçme. Bittiyse bitmiştir. Daha iyileri nasip olur İnşallah.

Şimdi bana davrandıkları gıbı deıl yenı gelın aldılar kızım fln sureklı onu konusuyorlr hissedince ıster istemez takıyorsunuz yada ben takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…