Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin ol en doğru kararı almışındır. Kararından vazgeçme. Bittiyse bitmiştir. Daha iyileri nasip olur İnşallah.Hanımlar s. a
Kendınızı eşinizin aılesının yanında degersız hıssedersenız ne yaparsınız.
Nasıl davranırsınız
Ayrımcılık yapılıyorsa mesafeden hariç nasl davranılabılır
İşte insan üzülüyor içimde burukluk oluyor sonra tabı gecıyorBenim değerimi onların davranışı belirlemez. Bir iki gün canım sıkılır sadece.
İşte insan üzülüyor içimde burukluk oluyor sonra tabıBenim değerimi onların davranışı belirlemez. Bir iki gün canım sıkılır sadece.
Eşim asla ole davranmaz bana soguk dediler eşim benı savunduEş de mi öyle davranıyor? Eş öyle davranıyorsa bir güzel paylarım, sadece ailesiyse sallamam mesafe koyarım.
Şimdi bana davrandıkları gıbı deıl yenı gelın aldılar kızım fln sureklı onu konusuyorlr hissedince ıster istemez takıyorsunuz yada ben takıyorumEşimin ailesini hic sevmiyorum onlarda beni sevmiyor iki tarafta durumu farkinda kimsede yapmacik davranmiyor. Mesafeliyiz bayramdan bayrama görüşürüz 4 yildir evliyim bikere bile aramadim. Onlar kimki kendinizi degersiz hissediceksiniz boşverin bence hic takilmayin.