aile mi yoksa sevdğin mi arada kaldım yardımcı olun lutfen

uzakta olan biri sevdigini ozler,her dakka yaninda olmasini ister. teldn konustugu zamanlar ona cok kiymetli gelir ve bos kavgalarla bu zamani harcamak yerine sevgigiyle hasrt giderir
tm seni sevmiyo demiyorum,seviyo olabilir,ama bagirip cagirmasini kontrol edemiyo,ve iste bu kontrolsuzluk ilerde cok daha kotu sonuclar dogurur,cunku 7 dun 24 saat beraber olacaksiniz
gunde bi kac saatlik konusmanizda kavga ediyosaniz,bi omur yanyanayken bi kavgalar sadece daha siddetlenir
arkadaslarin dedigi gibi ana gibi yar bulunmaz,anneler babalar cocuklrinin basina gelecekleri hissederler

ben de uzaktan uzağa 5 yıl ilişki yürüttüm. ayrıldım hatta bir kez ailem istemiyordu. sonra seninki gibi içim acıdı dayanamadım döndüm. sonra ne mi oldu? ailemin dediğine geldim yine. onla yapamadım. olmadı. aşıkken gözün bir şey görmüyor ama aile tecrübeli olunca görebiliyor her şeyi. olan geçen zamanıma oldu. keşke en başından vazgeçebilseydim. aileni hiç kimse için arkana alma. hayatta herkes gelir geçer ama aile kalır.

ben de uzaktan uzağa 5 yıl ilişki yürüttüm. ayrıldım hatta bir kez ailem istemiyordu. sonra seninki gibi içim acıdı dayanamadım döndüm. sonra ne mi oldu? ailemin dediğine geldim yine. onla yapamadım. olmadı. aşıkken gözün bir şey görmüyor ama aile tecrübeli olunca görebiliyor her şeyi. olan geçen zamanıma oldu. keşke en başından vazgeçebilseydim. aileni hiç kimse için arkana alma. hayatta herkes gelir geçer ama aile kalır.

arkdşm cok uzuldum adına:( sizin sorun neydi evlenip mi ayrıldınız .aileler hakkatten goruorlar ama bz kalbimize soz geçiremioruz. annem hergun görüor kavgalarımızı itişip kakıştığımızı kadında haklı nasıl razı gelsin. ama ben bole cok acı cekiorum nasıl atlatıcam bu durumu:(

Son kez ailenle konuşup uzlaşmaya çalışmalısın bence. Ailen yine de istemiyorsa da ayrılık karırından vazgeçme derim , koca bulursun ama aileni silersen yarın bir gün bi durum olduğunda sığınacak kimse bulamazsın. Hayatta hiç kimse sana ailenin verdiği sevgi ve ilgiyi veremez , diye düşünüyorum ben.

kızlar hala cok seviorum ya bütün gün onu düşünorum napıcam bole nasıl geçiçek bu yüregmdeki sancı resmen aşk acısını yaşıuorum:( ailem nuh dior peygamber demior ya:(

3 yıllık bir ilşkm vardı. ve bitti. ailem uzak die istemior. bizde sürekli kavga ediorduk fakat deli gibide sevioruz birbirimizi. bitti demeklede bitmior. ailem istemedği için bıraktım ama içim okadr acıorki. ailemi diretip evlenmelmydım onla ilerde pişman olmak istemiorum.sizce ne yapmalıyım bayanlar:(

cnm bence ailen her seyden onemli onlar senin icin en iyi olanini ister belliki bir bildikleri var onun icin birlikte olmanizi istemiyorlar.

seni yargilamak istemem ama bence, sende ki ASK degil. sadece kendini yasadiklarindan ötürü ona mecbur hissetmissin. bu yok cok yalnis bir düsünce... hem seni simdi mutlu edemeyen biri nasil evlendikten sonra mutlu etsin...

cok agir olacak ama teyzemin bana zamninda söyledigi bir söz var: simdi sana bunlari yapiyor, aglatiyor, sanmaki evlenince düzelir, tapunu eline aldiktan sonra her istedigini yapar, sen agladiginla kalirsin diye!!!

bende nisanlanip ayrildim, ozamanlar sorsaydin COK SEVIYORUM diyordum. ondan önce oldugum biri vardi, hic unutmadim onu. ona hissetdigim sadece vijdan diyordum. taki 6 sene sonra onu görünceye kadar. kendimi hep kandirmisim, ne vijdani?! bilidigin ASK.... kalbim hic atmadigi kadar atti. öldüm dirildim resmen. ve ben anladimki (yas 23) herzaman yaniliyor insan. aslinda sadece "sevdigin" ama kalbimin atmadigi birisiyle evlenecekmisim ?! :50:...

seni simdiden üzen birisi seni mutlu edemez... Ailen isteseydi bile, sen bunu istememelisin bence... ve zamanla anlicaksin sende bunun ASK olmadigina!!!

,

canm tamamda ben bu acıyla nasıl yasayacam arkşlarm evlenior ozeniorum onlara:(

ve kendini eve hapsetme, cik gez dolas, arkadaslarinla zaman gecir. simdi daha neyin dogru olup olmadigini anlayacak durumda degilsin. sadece zaman diyorum, sonra o gözündeki gözlük kendiliginden inecek ve herseyi daha net göreceksin. belki sükredeceksin, belki de pisman olacaksin. eger pisamn olacak olursan, yine denersiniz. gercek asklar ölmez !!! ama eger ask degilse ki bence degil, ozaman cok daha mutlu olacaksin emin ol...

yaren89

6 yıl sonrakı gördüğünlemi nişanlıydın orayı tam anlamadım yoksa nişanlandın ayrıldın nişanlndan daha onceki çıktıgınmıydı

yaren89

6 yıl sonrakı gördüğünlemi nişanlıydın orayı tam anlamadım yoksa nişanlandın ayrıldın nişanlndan daha onceki çıktıgınmıydı[/

Yok 6 sene önce asık oldugum adamdan ayrıldık. Sonra başkasıyla nişanlandim ve ayrıldım. Nişanlımı sevdim ama sadece sevdim. Ama asık olamamisim...

yaren89

6 yıl sonrakı gördüğünlemi nişanlıydın orayı tam anlamadım yoksa nişanlandın ayrıldın nişanlndan daha onceki çıktıgınmıydı[/

Yok 6 sene önce asık oldugum adamdan ayrıldık. Sonra başkasıyla nişanlandim ve ayrıldım. Nişanlımı sevdim ama sadece sevdim. Ama asık olamamisim...

yaren89

yaren89

Arkadaşlarım çok aileci oldugumu söyler.

Ailen ne diyorsa inan bir bildiği vardır.. Benim de başta bir karşı çıkma oldu, sonra görülmemesi gereken şeyler gördüm, duydum.. Yani herşeyde vardır bir hayır.. Kimse sizi ailenizden iyi tanıyamaz, aileniz kadar çıkarsız sevemez. Öncelik aile olmalı bence..

kızlar yaşanılanlar nolucak.başka konu başlıklarını okuorum yeni çıkacağım insana anlatsam ya kabul etmezse kadınlar neler cekior:(

Back
X