- Konu Sahibi Madamgonca
-
Evlenmeden yani siz hayatında varolmadan önce satın aldığı mallarda söz hakkınız dahi yok. Ancak eşinize gelecek kaygılarınızı filan anlatırsınız o da sizi güvenceye almak için tapuya adınızı işletir eve ortak eder. Ama eşinizi ikna etmeden hiçbir şey yapamazsınızBenden onay almadan Alıp satıp devredemesin istiyorum
Böyle bşy ben yapmam zatenSinsice ve çaktırmadan eşinden vekalet al. Sonra gidip eşin ve kendin adına işelmleri yap.
Ama eşin öğrenince sonunuz nolur bilmiyorum. Mesuliyet kabul etmem her hangi bir pişmanlıkta
Başka yolu yok o zaman. Resmi işlerde 2 kişide olmak zorunda üstelik mülk eşinin adına onun kesin olması lazımBöyle bşy ben yapmam zaten
hayır, ama bu alım satım mal paylaşım işlerini yaptım bir süreHukukçu musunuz ?
kv elinden alırmış. üstelik kadın alırken de yardım etmişNeden böyle bir uygulama yapmak istiyorsunuz? Sonuçta o evde bir hakkınız yok.
Yardım etti diye kendi üstüne mi istemeli ?kv elinden alırmış. üstelik kadın alırken de yardım etmiş
Şu an bşy yapmadım zaten :) fikir alıyorum sadece bilgisi olan var mı diyeBir de esiniz duymadan yapamazsiniz ki eve kagit geliyor
ben istemeli diye birşey demedim ama bu konu bence sizi ilgilendirmiyor ya da diğer maddi hesaplaşmaları söyleyin ona göre yorum yapalımYardım etti diye kendi üstüne mi istemeli ?
Ayrıca eşimle aramızda başka maddi hesaplaşmalar da var.
eşine birşey söylemeden yapmak derdinde ama nasıl yapacak bilmiyorumYazıldı mı bakmadım.
Sizin ve ailenizin ikametgah bilgilerini alıp, tapu müdürlüğüne gidip konuta aile şerhi koyduruyorsunuz.
Detaya girmek istemediğimi soruda da belirttim. Var bazı Şeyler ve özel paylaşmak zorunda da Değilim.ben istemeli diye birşey demedim ama bu konu bence sizi ilgilendirmiyor ya da diğer maddi hesaplaşmaları söyleyin ona göre yorum yapalım
Eşine söylemesine gerek yok, tek başına yapabilir.eşine birşey söylemeden yapmak derdinde ama nasıl yapacak bilmiyorum
Peki bunun için dilekçe vs bşy gerekiyor mu ?Yazıldı mı bakmadım.
Sizin ve ailenizin ikametgah bilgilerini alıp, tapu müdürlüğüne gidip konuta aile şerhi koyduruyorsunuz.
Hayır, hiçbir şeye gerek yok.Peki bunun için dilekçe vs bşy gerekiyor mu ?
Emin misiniz ?Hayır, hiçbir şeye gerek yok.
Muhtarlıktan alın ikametgahı ve gidip başvurun.
Sorunsuz ilerleyen bir işlem bu.
Şimdi tekrar baktım, zamanında ben de koydurmak istedim ve ablam avukat ona danıştım.Emin misiniz ?
O kadar kolay mı yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?