Kendi iradenizlePeki kafamdan nasıl atabilirim.
Çok şükür,annem ve kardeşlerim bize çok düşkün.kendimden çok onlara güvenirim.dostlarım kardeş gibi.bende niye bunladar kadama taktığımınbilmiyorumKendi anne babanız, kardeşiniz yok mu? Aile özleminiz var anladığım kadarıyla. Doğrusunu söylemek gerekirse bu fedakârlıkları kendi anne babasına, kardeşine yapıp da karşılığında nankörlük gören çok insan var. Yedi yılınızı neden heba ettiniz ki bu insanlar için. En kötü ihtimalle yedi ayda anlamışsınızdır ne yapıda insanlar olduklarını. Bırakın onları, özünüze dönün. Kızınız ve eşinizle olan küçük ailenize harcayın enerjinizi. Dostlarınızla vakit geçirin, dertleşin. Aldığınız kadarını verin herkese. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Hayat böyle maalesef, yoksa üzülen ve heder olan siz olursunuz. Zamanınıza, enerjinize, paranıza, emeğinize, duygularınıza yazık.
İnşallah,teşekkür ederimKendi iradenizle
Rica ederimİnşallah,teşekkür ederim
Çevrem,ailem,dostlarım var.emin olun sıkıntıdan kurup durduğum bişey değil.3 günlük dünya,neden bu gereksiz kötülüklerKendinize uğraş, hobi falan bulun allasen...
Valla ne kötülükler var, ne acımasızlar var şu dünyada... Hepsine kafa yorarsak ohooo..Çevrem,ailem,dostlarım var.emin olun sıkıntıdan kurup durduğum bişey değil.3 günlük dünya,neden bu gereksiz kötülükler
Haklısınız,keşke elimizden bişey gelse.Valla ne kötülükler var, ne acımasızlar var şu dünyada... Hepsine kafa yorarsak ohooo..
Sanırım sorunum bu olabilir.sizin kişiliğinizde iyilik yapmak var ise bu huyunuzdan asla vazgeçemezsiniz, bunlar gerçekten zor işler.
Haklısınız,inşallah dediğinizi başarabilirim.teşekkür ederimSeni aramayanı sen de arama,eksikliğin mi var ne münasebet.
Valla anne tarafimin bir kısmı hicbi sebep yokken hatta zamanında onlara maddi manevi çok fazla iyilik yapmısken şuan bizimle iyi değiller çıkar meselesi, ama inanın umrumda değil, anam babam kardeşlerim eşim iyi olsun onlarla aram iyi olsun geri kalan hickimse umrumda değil, üzerimde hakki olanlar bu kişiler sonucta değil mi?Peki halalarınızda sizi sevmeseydi.tüm baba tarafı size kötü olsaydı,genede üzülmez miydiniz
Haklısınız,başkaları tarafından hırpalanan dilenci çocuk görsem aralarına dalıp çocuğu korurum.dediğiniz gibi ihtiyacı olanın yanında olmalıyız.dediğiniz gibi zorla güzellik olmuyor bazen.inşallah bir an önce değişirim.sadece hak eden insanlara yardımcı olmaya çalışacamgörümce hastaysa kocası yok mu, hastaneye götürme tasası sana neden düşüyor? tamam iyilik etmek lazım, yabancı da olsa insan muhtaç olana iyilik etmeli. ama sırf görümceniz diye niye kendinizi paralıyosunuz ki? bana böyle insanlar garip geliyor açıkçası.
Evet bende sizin gibi düşünüyorum olmamalrı daha iyi.ne mutlu size takmamayı başarmışsınız.darısı bana inşallah.Bazen olmamaları daha iyi.benimkiler de pek farksız sayılmaz önce üzülüyordum ama tanıdıkça aman kalsınlar diyorum
Haklısınız.teşekkür ederim cvbınız içinValla anne tarafimin bir kısmı hicbi sebep yokken hatta zamanında onlara maddi manevi çok fazla iyilik yapmısken şuan bizimle iyi değiller çıkar meselesi, ama inanın umrumda değil, anam babam kardeşlerim eşim iyi olsun onlarla aram iyi olsun geri kalan hickimse umrumda değil, üzerimde hakki olanlar bu kişiler sonucta değil mi?
Evet bende sizin gibi düşünüyorum olmamalrı daha iyi.ne mutlu size takmamayı başarmışsınız.darısı bana inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?