Aile olmak istemek suç mu??

Çok şükür,annem ve kardeşlerim bize çok düşkün.kendimden çok onlara güvenirim.dostlarım kardeş gibi.bende niye bunladar kadama taktığımınbilmiyorum

Çevrem,ailem,dostlarım var.emin olun sıkıntıdan kurup durduğum bişey değil.3 günlük dünya,neden bu gereksiz kötülükler
Valla ne kötülükler var, ne acımasızlar var şu dünyada... Hepsine kafa yorarsak ohooo..

Seni aramayanı sen de arama,eksikliğin mi var ne münasebet.

Peki halalarınızda sizi sevmeseydi.tüm baba tarafı size kötü olsaydı,genede üzülmez miydiniz
Valla anne tarafimin bir kısmı hicbi sebep yokken hatta zamanında onlara maddi manevi çok fazla iyilik yapmısken şuan bizimle iyi değiller çıkar meselesi, ama inanın umrumda değil, anam babam kardeşlerim eşim iyi olsun onlarla aram iyi olsun geri kalan hickimse umrumda değil, üzerimde hakki olanlar bu kişiler sonucta değil mi?

görümce hastaysa kocası yok mu, hastaneye götürme tasası sana neden düşüyor? tamam iyilik etmek lazım, yabancı da olsa insan muhtaç olana iyilik etmeli. ama sırf görümceniz diye niye kendinizi paralıyosunuz ki? bana böyle insanlar garip geliyor açıkçası.

Bazen olmamaları daha iyi.benimkiler de pek farksız sayılmaz önce üzülüyordum ama tanıdıkça aman kalsınlar diyorum

Haklısınız,başkaları tarafından hırpalanan dilenci çocuk görsem aralarına dalıp çocuğu korurum.dediğiniz gibi ihtiyacı olanın yanında olmalıyız.dediğiniz gibi zorla güzellik olmuyor bazen.inşallah bir an önce değişirim.sadece hak eden insanlara yardımcı olmaya çalışacam

Haklısınız.teşekkür ederim cvbınız için

Evet bende sizin gibi düşünüyorum olmamalrı daha iyi.ne mutlu size takmamayı başarmışsınız.darısı bana inşallah.

Emin olun tutkun bir aile olmalarını çok ama çok isterdim ama e sözleri ve davranışları ile beni üzdükten sonra var soğuk olsunlar

7 sene boş yere kendinizi kullandırtmışsınız. Onlara ayıracağınız enerjiyi,zamanı, parayı eşinize dostunuza ya da kimsesiz çocuklara harcayın.
Elti, görümce vs ilişkilerinde ne kadar mesafe o kadar mutluluk getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…