Aile olmak istemek suç mu??

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır kk nu takip ediyorum.Bende içimi dökmek istedim.Umarım sıkılmazsınız
Benim derdim eşimin ailesi,kv,kp yok.7 yıllık evliyim bir kızım var,eşimle mutluyuz çok şükür.fakat eşimin abileri,ablaları ve eltilerim en baştan beri kabullenmediler,ama ben hep onlarla iyi olmak istedim.o yüzden hep alttan aldım.özel günler,hastalık,doğum,normal günler hep ben onları arardım,evlerine giderdim.elimden gelen herşeyi yapardım.7 yıl boyunca.görümcem mi rahatsızlandı.gidip evinden alır hastaneye götürürdüm.çocuğuma ne alıyorsam onların çocuklarınada alırdım.daha bi sürü şey var çok uzun anlatmak istemiyorum.ama onlar bi kere olsun beni aramaz,çocuğum hastanede yatar arayıp sormazlar.yani kısacası ben ararsam iyiler aramassam yoklar.Ama ben bir aile olmak istiyorum.ama yok ne yapsam yok.yüzüme gülerler arkamdan demediklerini bırakmazlar.artık bende onların bana davrandığı gibi davranmak istiyorum.Ama içim rahat etmiyor.bana nsıl bir çözüm önerirsiniz.
Kendini geri çek. Onlar nasıl davranıyorsa aynı şekilde davran. İnsanlar ne kadar iyilik yaparsan yap hep bir fazlasını beklerler, karşılığında hiçbirşey yapma çabasına girme zahmetinde bile bulunmadan.

Bilmem kaç yaşınızda sırf eşinizin ailesi diye tanıdığınız insanlar aile olmak istemek suç değil ama aşırı saçma ve gereksiz bence

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır kk nu takip ediyorum.Bende içimi dökmek istedim.Umarım sıkılmazsınız
Benim derdim eşimin ailesi,kv,kp yok.7 yıllık evliyim bir kızım var,eşimle mutluyuz çok şükür.fakat eşimin abileri,ablaları ve eltilerim en baştan beri kabullenmediler,ama ben hep onlarla iyi olmak istedim.o yüzden hep alttan aldım.özel günler,hastalık,doğum,normal günler hep ben onları arardım,evlerine giderdim.elimden gelen herşeyi yapardım.7 yıl boyunca.görümcem mi rahatsızlandı.gidip evinden alır hastaneye götürürdüm.çocuğuma ne alıyorsam onların çocuklarınada alırdım.daha bi sürü şey var çok uzun anlatmak istemiyorum.ama onlar bi kere olsun beni aramaz,çocuğum hastanede yatar arayıp sormazlar.yani kısacası ben ararsam iyiler aramassam yoklar.Ama ben bir aile olmak istiyorum.ama yok ne yapsam yok.yüzüme gülerler arkamdan demediklerini bırakmazlar.artık bende onların bana davrandığı gibi davranmak istiyorum.Ama içim rahat etmiyor.bana nsıl bir çözüm önerirsiniz.
Asgari düzeyde görüşüp hergünü hatırlamamak yeter bence siz iyi olun birşey demeyin bırakın kim ne derse desin.

Mesafe candır gerisi heyecandır. Bu gerçekliği bu zamana kadar nasıl öğrenemedin ki.

Ailenizi kendiniz kurmuşsunuz elti gorumce boşverin. Benim tavsiyem imkanınız varsa bir çocuk daha yapın eviniz şenlensin aileniz büyüsün.

Sizin zaten bir aileniz yok mu? Eşiniz ve çocuklarınızdan oluşan çekirdek aileniz, anneniz babanız, kardeşiniz
Eltiyle kayınla (böylesiyle) aile olup da napacaksınız allasen?
Bence artık iyilik perisi olmaktan çıkın ki zarar görmeyesiniz
İyi niyetinizi hak edecek kişilere kullanın

Haklısınız,başkaları tarafından hırpalanan dilenci çocuk görsem aralarına dalıp çocuğu korurum.dediğiniz gibi ihtiyacı olanın yanında olmalıyız.dediğiniz gibi zorla güzellik olmuyor bazen.inşallah bir an önce değişirim.sadece hak eden insanlara yardımcı olmaya çalışacam

hırpalanan dilenci çocuğu korumak ayrı sırf görümce diye birine kendini kullandırtmak ayrı. biraz romantik bakıyosunuz hayata sanırım.

Size nasıl davranıyorlarsa öyle davranın. Fazladan iyiniyetli davranmak sizi kullanmalarına neden olur. Durumu kabullenin kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki. Eşiniz ve çocuğunuzla siz zaten bir ailesiniz illa eşinizin bilmem nesini bu ailenin içine katmaya çalışma çabası niye

Back
X