- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Haklısınız.Gerı kalan hayat bızım elımızdeSeçemiyoruz ama istersek bizler gelecek de iyi bir aile kurabiliriz.Hedeflerine odaklan ayrica babasi alkol kullanan evli arkadasim da cok.Yani aile onemli ama buna oncelik veren de zaten dogru secim mi tartisilir!ok.
Cok haklısınız.Tek ıstegım ıyı bır aıleBazı şeylere malesef çare bulunmuyor. Ama geleceğinizi kurtarmak sizin elinizde. Sizi gerçekten seven insan sizin dışınızda hiçbir şeyi umursamaz.
Kıyamamüniversiteye hazırlanıyorum,hafta sonu dershaneye gidiyor hafta içi evde hem evin tüm işini o yapıp hem ders calisiyorum.Catı katı bir dairede kiraciyiz ve üstelik akıyor.Altina kova koyuyorum.Annem askeri ücretten az fazla alıyor,abim şehir dışında üniversite okuyor.Evde hiçbir ısı kaynağı yok,akşamları filan elektrikli sobayla ısınmaya çalışıyoruz.Zil zurna sarhoş gelmiş babam eve ...oturmuş salonda kuşum boncuklar konuşuyor...Napiyorsun baba dedim."Keske soba kursaydik, boncuk usurse ya " dedi.Gulumsedim gittim yattım.Ben tum gün üşüyorum,babam boncuk diyor
ayy ne güzel.İnşallah bende atanırım kurtulurum.Şuan babanızla görusuyor musunuz pekı?Canım senin yazdıklarını okuyunca o yillarim aklıma geldi,o an yazdim mesajı.Ben ogretmenlikte 14. yıli devirdim.Dogum iznindeyim ,evde 2.cocuguma bakıyorum su an.
Tabiki görüşüyorum.Benim babam kötü bir insan değildi ama "alkolikti" ve sağlıklı muhakeme yapamiyorduayy ne güzel.İnşallah bende atanırım kurtulurum.Şuan babanızla görusuyor musunuz pekı?
ben sevmıyorum babamı.Bıze serefsızsınız dıyo.Koca bulun gıdın artık dıyo.Annemi kac kez aldattı.Kadınlara para yedırıyor.Sadece kırayı falan verır eve bırsey almaz.Bırkez cok hastaydım.Hastane gıttım acıle yattım.Haber bıle vermedım onaTabiki görüşüyorum.Benim babam kötü bir insan değildi ama "alkolikti" ve sağlıklı muhakeme yapamiyordu
Mesela kardesım evlencek suan.Dugun parası halamdan ıstıycek.Yanı evlatlarına hıcbır sey yapmıyor.Parayı karı kıza alkole verıyorTabiki görüşüyorum.Benim babam kötü bir insan değildi ama "alkolikti" ve sağlıklı muhakeme yapamiyordu
Canım babam işleri iyiyken bize düşkündü.Sonra alkolün artması ve bizden elini eteğini çekmesi birbirine girdi ve bizi düşünemez oldu.Su an çok şükür bir sıkıntımız yok.Ama ben 14 yaşından beri çalışıyorum.Soyle sana anlatayım yazın fabrikada gece vardiyasında 19:00/7:00 saatleri arasında çalışıyordum ve gece yemekten sonra kolilerin üzerinde uyuyordum.Annemi haftada bir görüyordum çünkü ben işten geldiğimde annem ise gitmiş oluyordu.ben sevmıyorum babamı.Bıze serefsızsınız dıyo.Koca bulun gıdın artık dıyo.Annemi kac kez aldattı.Kadınlara para yedırıyor.Sadece kırayı falan verır eve bırsey almaz.Bırkez cok hastaydım.Hastane gıttım acıle yattım.Haber bıle vermedım ona
M
Mesela kardesım evlencek suan.Dugun parası halamdan ıstıycek.Yanı evlatlarına hıcbır sey yapmıyor.Parayı karı kıza alkole verıyor
bilemiyorum sizin icin onemi var midir ama o kadar cok takdir ettim ki sizi , insallah hayatinizin geri kalanini cocuklarinizla beraber rahat , huzurlu , saglikli ve cok mutlu sekilde gecirirsinizCanım babam işleri iyiyken bize düşkündü.Sonra alkolün artması ve bizden elini eteğini çekmesi birbirine girdi ve bizi düşünemez oldu.Su an çok şükür bir sıkıntımız yok.Ama ben 14 yaşından beri çalışıyorum.Soyle sana anlatayım yazın fabrikada gece vardiyasında 19:00/7:00 saatleri arasında çalışıyordum ve gece yemekten sonra kolilerin üzerinde uyuyordum.Annemi haftada bir görüyordum çünkü ben işten geldiğimde annem ise gitmiş oluyordu.Kışın da o kazandigimla okula gidiyordum,ihtiyaçlarımi alıyordum.Sana tek tavsiyem kendi yolunu çiz
Çok teşekkür ederim ,çok duygulandırdiniz beni.Guclu anneler güçlü kızlar yetiştirir diye düşünüyorum,annem bizi babamıza bırakıp gitse bunları başaramazdim.Allah tüm kuzularimiza mutlu ,huzurlu yuvalar versin.bilemiyorum sizin icin onemi var midir ama o kadar cok takdir ettim ki sizi , insallah hayatinizin geri kalanini cocuklarinizla beraber rahat , huzurlu , saglikli ve cok mutlu sekilde gecirirsiniz
kesinlikle anneler cok onemli , cocuklariniz cok sansli sizin gibi bir anneleri oldugu icin :)Çok teşekkür ederim ,çok duygulandırdiniz beni.Guclu anneler güçlü kızlar yetiştirir diye düşünüyorum,annem bizi babamıza bırakıp gitse bunları başaramazdim.Allah tüm kuzularimiza mutlu ,huzurlu yuvalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?