Arkadaşlar konu kısaca şu.Eltimle altlı üstlü oturuyoruz ama gidip gelme yok.sadece meraba meraba gidip gelme toplam 3 kez oldu.yeni evliyim ben 8 aylık.aramız pek iyi değil yani.sevmiyoruz birbirimizi.şöyle birşey başladı.5 aile akrabalar dan.her ay birimizde toplancaktık.sıra eltime geldi bu ay onda olcakmış.ben çalışıyorum ve 4 gün önce eltim eşimi görmüş yukarı çıkarken ve ona söylemiş c.tesi bizdeyiz diye.Bana söylemedi henüz.beni daha sonraki akşamlarda görmesine rağmen.meraba dedi geçti.benim gitmemi istemiyo onlara.eminim buna.kadın beni görmek istemiyo.ben gitmemeye karar verdim.eşimede söyledim.ama eşim gitcemi sanıyo galiba.amacı eşimle aramı açmak heralde.ben gitmeyince sorun olcak tabi.herkes eşime sorcak serap nerde diye.onu çağırmadılar mı dicek eşim..ben kötü olcam gitmezsem.biliyorum ama artık inceldiği yerden kopsun ya.yabancı gibiyiz zaten.başkalarının yanında da numara yapmak istemiyorum artık sıkıldım..üst katta oturuyorum sonuçta gündüz olmasa bile akşam eve gitcem tabi.sizce bu bir oyun mu.amacı ne.cumartesiyede az kaldı.2 gün sonra.bana söylememesi de kasti bence istemediği için.siz tecrübelisinizdir benden.siz olsanız napardınız.