Siz o yemeğe eltiniz için değil eşiniz için gideceksiniz, eşiniz tabi eltinize böyle bişey söylemenize izin vermez, ne olsa kardeşi var arada, sizin yeriniz ayrı onların yeri ayrı. Eşinizin sizi canı gönülden sevdiğini düşünüyorsanız barışın eşinizle, eltinle zaten arana mesafe koymuşsun, sizin arabaya binse ne olur, binmese ne olur, o onun seviyesini gösterr. Hem senle konuşmuyor hem sizin arabaya biniyor. Sen neden bu kadar rahatsız oluyorsunki, varsın o olsun. Hiç yuvanı yıkma canım. Eşini etkile, yeri geldiği zaman ne seni kırsın ne onları. Hiç üzme kendini, eltini kayleye almazsın olur biter. benim bi huyum vardır, ortama uyarım canım, ortam ne gerektiriyorsa onu uygularım. Sonuçta eşinle senin mutluluğun önemli, bak 2,5 yıllık evliyim, eşimin beni ne kadar çok sevdiğini bilirim, ama ailesi hakkında inan hiçbirşey söyleyemem, o da benim aileme söylemez. Sen nasıl annene babana kardeşlerine laf söyletmezsen, o da söyletmez, öyle düşün. Ara eşini ara barışın canım. Allah kolaylık versin.