• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile özel bilgiler...

MephisTo

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
301
240
18
Herkese merhabalar.
Başlığa ne yazacağımı bilemedim.Bir konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Evlenmeye karar vermiş iki insandan birinin aile ferdinden birisi,karşı tarafın ailesi hakkında araştırma yapması doğru mu sizce?( Araştıran kişi sıradan vatandaş değil)
Bu borç bilgisi olabilir dava hukuk işleri vs bilgi erişimi sizce normal mi? yoksa biricik evladımız evleniyor tabiki araştıracağız demek mi doğru? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Araştıran kişinin 'normal' kişi olmaması görevi yeterince kötüye kullanmak oluyor, bunu yapanlar/yaptıranlar sonra bu ülkede neden adalet yok diye hiç şikayetlenmesinler derim🙄

Benim için bu dimdirekt ayrılma sebebi, karşında duran insana güvenmeyen/inanmayan biriyle olmam. Bu işlemi yapan ve yaptıranları da ayrıca bulur ifşa ederim ve şikayetçi olurum.

Araştıran kişinin 'normal' kişi olmaması görevi yeterince kötüye kullanmak oluyor, bunu yapanlar/yaptıranlar sonra bu ülkede neden adalet yok diye hiç şikayetlenmesinler derim🙄

Benim için bu dimdirekt ayrılma sebebi, karşında duran insana güvenmeyen/inanmayan biriyle olmam. Bu işlemi yapan ve yaptıranları da ayrıca bulur ifşa ederim ve şikayetçi olurum.
Teşekkürler

Duruma göre değişir. Şüphe varsa mide bulandıran bir şey olduysa bakılır ama durduk yerde bakılması yanlış. Bir de bakan kişi kızın amcası falansa mesela ne kıza başkasına bir şey belli etmemeli bence. Hoş olmuyor çünkü.

Borç bilgisi dava hukuk işleri vs devlet kanalları üzerinden araştırıliyor. Eğer öyle birşey yapacaksa ,oradaki memurlardan yararlanacak ,hukuksal acidan suc degil mı bunlar. Yani ozel bilgiler kullanilacak, beni bu sekil arastirsalar haberim olduğu an dava acarım kim olursa olsun

Eğer içime sinmeyen şeyler varsa bende araştırma yoluna girerim. Hatta sorun yoksada araştırmak isterim. Oda beni araştırsın hiç umurumda olmaz. Yasa dışı yolları tercih etmeden yapın bunu ama.

Hanı şu şekilde olur, eşe dosta sorarsınız;bu kisi nasıl biridir, Alkol bağımlılığı,kumar bağımlılığı var mı, yalan söyler mı, davranış bozuklukları var mı vs vs. T3k kişiye değil birden fazla kişiye sorup bilgi alabilirsiniz.
Fakat arastiracagiz ,normal vatandaş değil diyorsunuz,dedektif filan mı?
Ya da çeşitli kurumlarda tc filan verip arastiracaksin8z

Herkese merhabalar.
Başlığa ne yazacağımı bilemedim.Bir konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Evlenmeye karar vermiş iki insandan birinin aile ferdinden birisi,karşı tarafın ailesi hakkında araştırma yapması doğru mu sizce?( Araştıran kişi sıradan vatandaş değil)
Bu borç bilgisi olabilir dava hukuk işleri vs bilgi erişimi sizce normal mi? yoksa biricik evladımız evleniyor tabiki araştıracağız demek mi doğru? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Ben ogrenebilecgim her şeyi öğrenmek isterdim. En basitinden kız sevgilisi ile evleniyor. Bı evleniyor. Adamın kredi borçları çıkıyor bı dünya. Gizliyo bunu. Hoppp borcun içine evleniyor. Yada ailem için kredi ödüyorum dio para yok diye dolasio kumarbaz çıkıyor. Kimseye güvenmem bu devirde.

Back
X