- 23 Ağustos 2012
- 51.346
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.044
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalancının biri seni kandırırsa peki, inanırsan… sen yapmazsın ama beş çocuklu adam bekarım diye genç bir kızı kandırabiliyorYasal durumlar bir yana, evlenmeyi planladığım insan ne merak ediyorsa gelip bana sorabilmeli. Gelip soramıyorsa benim lafıma güvenmiyorsa, üstüne arkamdan iş çeviriyorsa bu tip bir evlilik yapmazdım sanırsam![]()
benzer bır konu vardı adam muhendısım dıyormus aılesı bıle muhendıs oldugunu sanıyormus halbukı teknıkermıs yasıyla ılgılı bıle yalan soylemıs cogu seyı evlendıkten sonra ogrenmıstı uye...Evet arastirmak gerelir. Benim ex mesela polisim diyordu meger degilmis.dusunsene evlensem nolurdu acaba. Inatlada falan filan okuldan mezun oldum diye diretiyordu. Ne biliyim sizofreni bile olup sakliyo olabilir bu tur bi insan. Cok genis kapsamli arastirma yapmak gerekli diye dusunuyorum...
esımın savcı dayısı arastırmıs bızlerıAklıma bizim eşimle evlilik sürecimiz geldi. Eşim başka memleketten, ailemin birilerine sordurma fırsatı yoktu. E-devlet yeni yayginlasiyordu o zamanlar. E-devletten üniversitedeki transkriptine kadar çıkarttırdılar kardeşim gidip tüm çıktıları alıp annemlere göstermişama ne hiç soru işareti kalmadı hakkında evet dediği yerden mezun, maaş bordrosu şu, medeni hali bu, sicili temiz falan filan. Onları görmeseler evlenmemize izin vermezlerdi. Eşimin aile büyükleri var o da beni araştırmış kimlere sordurdu ne etti onu bilmiyorum
ben günümüzde araştırılması taraftarıyım hele kız ailesi yapmalı özellikle.
Oo kader işte iyi olmuşesımın savcı dayısı arastırmıs bızlerı
bızı arastırmak ıcın sordugu kısıde kendısının tanıdıgı aynı memleketlıyız tanır bızı dıye ona sormus o kısıde benım hakim dayım
tesadüf
dayım aradı hayırlı olsun dıye hanı daha ortada nişan ısteme falan yok aıleler tanısacak daha...Oo kader işte iyi olmuş![]()
Tüm yollar dayiya çıkmışdayım aradı hayırlı olsun dıye hanı daha ortada nişan ısteme falan yok aıleler tanısacak daha...
nereden bılıyorsun dedımdayısıyla tanıstık dedı oradan anladım annemde dayıma sormustu nasıl aıleler bır baksana dıye
Konuyla alakasız ama transkript bu sene e devlete geldi.Aklıma bizim eşimle evlilik sürecimiz geldi. Eşim başka memleketten, ailemin birilerine sordurma fırsatı yoktu. E-devlet yeni yayginlasiyordu o zamanlar. E-devletten üniversitedeki transkriptine kadar çıkarttırdılar kardeşim gidip tüm çıktıları alıp annemlere göstermişama ne hiç soru işareti kalmadı hakkında evet dediği yerden mezun, maaş bordrosu şu, medeni hali bu, sicili temiz falan filan. Onları görmeseler evlenmemize izin vermezlerdi. Eşimin aile büyükleri var o da beni araştırmış kimlere sordurdu ne etti onu bilmiyorum
ben günümüzde araştırılması taraftarıyım hele kız ailesi yapmalı özellikle.
Tabi ki doğru değil.Herkese merhabalar.
Başlığa ne yazacağımı bilemedim.Bir konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Evlenmeye karar vermiş iki insandan birinin aile ferdinden birisi,karşı tarafın ailesi hakkında araştırma yapması doğru mu sizce?( Araştıran kişi sıradan vatandaş değil)
Bu borç bilgisi olabilir dava hukuk işleri vs bilgi erişimi sizce normal mi? yoksa biricik evladımız evleniyor tabiki araştıracağız demek mi doğru? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Yalancının biri seni kandırırsa peki, inanırsan… sen yapmazsın ama beş çocuklu adam bekarım diye genç bir kızı kandırabiliyor
Banka bilgileri değil.ama kamuya ait borç harç vs tarzıÇevreye falanca aile nasıl biri oğlumuz / kızımız evlenecek tanımak istedik dersin o normalde banka borç vs bunları araştırmak iyi niyetli gelmedi.
Dedektif değil.Hanı şu şekilde olur, eşe dosta sorarsınız;bu kisi nasıl biridir, Alkol bağımlılığı,kumar bağımlılığı var mı, yalan söyler mı, davranış bozuklukları var mı vs vs. T3k kişiye değil birden fazla kişiye sorup bilgi alabilirsiniz.
Fakat arastiracagiz ,normal vatandaş değil diyorsunuz,dedektif filan mı?
Ya da çeşitli kurumlarda tc filan verip arastiracaksin8z