• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile özel bilgiler...

Yani devir kötü bu zamanda bilemedim. Öyle banka bilgileri devlet işleri fln biraz fazla özel hayat ihlali ama zamanı düşününce insan bi düşünmeden edemiyor . Ama eşe dosta sorulabilir yani araştırmak iyidir .
Nisan , söz durumları bu yuzden var mesela hen çiftler hem aileler illa bir şey olsa biri sezer diye düşünüyorum

evet çok normal ,

bizimde biraz imkanımız olsaydı herşey başka olabilirdi ,

hatta ben kız tarafı erkekten yani damattan sgk , banka vergi dairesi heryerden borcu yoktur kagıdı istesinler diye

ögüt veriyorum etrafıma

Hirli mi hırsız mi sapik mi manyak mi dolandırıcı mı diye arastiririm valla,beni de araştırsinlar. Bu devirde evlat emanet etmek kolay mı neler görüyoruz haberlerde,gömülü dedesini bile arastiririm kimse kusura bakmasin

Bizim geleneklere göre görücü usulü olduğunda damat tarafı araştırılırdı. Ama öyle borç bilgisi vs değil. Küçük yerde yaşayanların ortak tanıdığı oluyor zaten.Komşulara vs sorulurdu.Şimdi herkes kendi buluyor zaten.

Benim ailemde eşimin ailesini soruşturmuştu ortak tanıdıklardan nasıl insanlar vs. diye..
Bir yere kadar tabi ki kızlarını emanet edecek ailenin nasıl insanlar olduklarını öğrenmeye çalışmakta haklılar..
Sonuçta kızları sadece eşi ile evlenmiyor nasıl bir aile ile muhatap olacak bilmek istiyorlar..
Ama bahsettiğiniz özel banka hesapları vs. ise bu hak ihlaline girer..

Ahlaki durumlarını araştırmalarına bir şey diyemem ama başkalarının özel hudutlarına girmek bunu yapanların ahlaki durumunu düşürmüş olur sanırım..

Back
X