Aile Özlem'i

Mihra36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
94
21
3
36
Ailesinden uzak olan varmı ben 7 yıldır ailemi göremiyorum konuşuyorum ama okadar neden diyeceksiniz kaçarak evlendim ve hayatımın hatası yaptım Biryandan eşim Biryandan hayat nekadar zor iki çocuğum onlarda olmasa ne yapardım ben bilmiyorum kendimi uçurumdan yuvarlanır gibi hisediyorum eşim iyiken çok iyi ama her kavgada babanın evine git diyor gidemeceğimi bildiği halede çok yoruldum lütfen bana bir yol gösterin

Tel le görüşüyoruz amcam babama efederseniz silerim sizi demiş babamda amcamı seçti gizli saklı görüşüyorum

Tel le görüşüyoruz amcam babama efederseniz silerim sizi demiş babamda amcamı seçti gizli saklı görüşüyorum
Amcana ne oluyormuş. Şehir olarak bende uzaktayım ailemden bizde kusluk yok. Çıkıp gitseniz affetmezlermi

Aman kimsenin huzuru kaçmasının derdindeler bana ne olmuş umurlarında değil

Amcaya bak sen ya. Bazi insanlar hakikaten huzur bozmaktan zevk alıyorlar.
Ara bulacağı yerde nasil bir babaya evladiyla secim sunar. babaniz buna nasil sessiz kalır? Gizli gizli görüşmek ne yani olmaz olsun öyle amca. Çıkın gidin ölümlü dünya icinizde sızı olarak kalir kavulacagimi bilsem giderdimmm

Bazen oğlum bana anne annen varmı diyor var diyorum hani nerde diyor nediceğimi bilmiyorum

Aman kimsenin huzuru kaçmasının derdindeler bana ne olmuş umurlarında değil
Öyle değildir de
Sen babana bir adım atmalısın
Hiç denedin mi?
Sanmıyorum karşısına çıksan ya da arasan "ben seni özledim" desen karşılıksız kalacağını

Amcanizin kızı varmi?yani ona ne...belki oda yaşayacak böyle birsey..bakalim o kardeşini seçecek mi???

Ben geliyim anne diyorum aman kızım kimsenin huzuru kaçmasın sen yuvanda Mutlu ol obana yeter diyor Nasıl gidiym

Birşey diyeceğim madem en çok sözü geçen amcanız ailede. İçinizden gelmese de onunla arayı düzeltseniz önce. Arayın konuşun. Ben gençken bir cahillik yaptım. Şimdiki aklım olsa yapmazdım ama aradan çok zaman geçti, çocuklarım dedesini ananesini tanımak istiyor, ben onlardan helallik almak istiyorum sen ailemizin büyüğüsün babam seni dinler, aramızı düzeltmeye aracı ol, hem sevap işlersin deseniz. Bence onu muhattap alıp azıcık yağlayıp ballarsanız ikna olur amcanız aranızı düzeltmeye. Belli ki sayılmayı önemsiyor yoksa kaçtınız diye size küsmezdi. Direk ona ulaşırsanız gururunu okşar ikna olur babanızla sizi barıştırmaya.

Onun kızı giti evlendi bir ay evli kaldı baba evine geldi birde hamile sonra boşandı onu kabul Eti baktı benim ne suçum var

Ben geliyim anne diyorum aman kızım kimsenin huzuru kaçmasın sen yuvanda Mutlu ol obana yeter diyor Nasıl gidiym
Bu Nasıl anne ya?babada da iş yok boşver üzülme bunlara. Çocuğum bana geleceğim yol yok desin böyle elime yanan meşale alır gider alırım onu.

Mesafe cok mu uzak cocuklarinizi da alip gitseniz kapidan kovacak degiller heralde

Görüntülü görüşme yapabiliyor musunuz annenle? Video çekip tüm ictenliginizle babana olan özlemini anlatsan vs olur mu.

Ben yerinde olsam bu duruma takmış olurdum ve çocuklarımla çoktan kapiya dayanirdim. Kimse beni o evden ayrı Koyamaz.

Ayrıca o açana uyuz oldum kendi kızına baksın önce.

Ben okadar bunaldım ki Can'ım yansa sığınacağım kimsem yok bu da benim imtihanım

Back
X