Aile özlemi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 1.5 senelik evliyim 1000 km var ailemle aramda ve bu ara ciddi ticari problemleri var ailemin o yüzden 2 defa gelebildiler yanına eşim buralı bütün sülalesi burda ama daha beni bi kere aradılar öğle oturmasına gelmem için bende gittim hoşgeldin bile demediler bi daha da gitmedim zaten onlarda aramadılar 1 kere evimi görmeye gelmediler nerde oturduğumu bile bilmiyorlar daha önce ki konularımda uzun uzun var bunlar arkadasım var burda eşimin de Çevresi geniş ama ben ailemi çok ama çok özlüyorum burnumda tütüyo hepsi sessizce ağlıyorum sürekli eşime bunları anlatamıyorum çok üzülüyo çünkü belki ailesi biraz beni içlerine alsalardı bu kadar üzülmezdim ama bi aile sıcaklığını çok özlüyorum Facebook'ta bi aile fotoğrafı görünce oturup ağlıyorum görümcem benimle yaşıt ve yine benimle yaşıt kuzenleriyle hergün gezer tozar ben de numarası bile yoktur beni görür kafasını çevirir herseyi affediyorum da beni bu kadar dışladıkları için hiç affetmiyorum

Yanlız değilsin bende uzakim aileme ama şükür et senin esin iyi galiba ailesini boşver benim ikiside kötü arada sen git ben öyle yapıyorum gidip kalıyorum iyi geliyo inan birde sabır çok zor biliyorum ama ALLAH büyük

Kızlar 1.5 senelik evliyim 1000 km var ailemle aramda ve bu ara ciddi ticari problemleri var ailemin o yüzden 2 defa gelebildiler yanına eşim buralı bütün sülalesi burda ama daha beni bi kere aradılar öğle oturmasına gelmem için bende gittim hoşgeldin bile demediler bi daha da gitmedim zaten onlarda aramadılar 1 kere evimi görmeye gelmediler nerde oturduğumu bile bilmiyorlar daha önce ki konularımda uzun uzun var bunlar arkadasım var burda eşimin de Çevresi geniş ama ben ailemi çok ama çok özlüyorum burnumda tütüyo hepsi sessizce ağlıyorum sürekli eşime bunları anlatamıyorum çok üzülüyo çünkü belki ailesi biraz beni içlerine alsalardı bu kadar üzülmezdim ama bi aile sıcaklığını çok özlüyorum Facebook'ta bi aile fotoğrafı görünce oturup ağlıyorum görümcem benimle yaşıt ve yine benimle yaşıt kuzenleriyle hergün gezer tozar ben de numarası bile yoktur beni görür kafasını çevirir herseyi affediyorum da beni bu kadar dışladıkları için hiç affetmiyorum
Canım yobazlık yapıyorlar işte..o görümcende evlenecek belki daha fazlasını yaşayacak dik dur sende arkadaş edin onlar yüzünü çeviriyorsa fırsat vermeden sen kafanı çevir burun kıvırıyorlarsa sen daha çok kıvır en önemlisi eşinle iyi ol ailenin yanına da gidemez misin bi kaç günlüğne

Canım yobazlık yapıyorlar işte..o görümcende evlenecek belki daha fazlasını yaşayacak dik dur sende arkadaş edin onlar yüzünü çeviriyorsa fırsat vermeden sen kafanı çevir burun kıvırıyorlarsa sen daha çok kıvır en önemlisi eşinle iyi ol ailenin yanına da gidemez misin bi kaç günlüğne
Çalışıyorum canım yoksa giderim tabi bilmiyorum inanılmaz kinleniyorum onlara bu kadar adam seyrine konulmamak çok ağrıma gidiyo

Çalışıyorum canım yoksa giderim tabi bilmiyorum inanılmaz kinleniyorum onlara bu kadar adam seyrine konulmamak çok ağrıma gidiyo
Kıskanıyorlar işte.. Şükret allahtan evin barkın ayrı eşin destekçin .. Dediğim gibi arkadaş edin zaten çalışıyorsun çalışmadığın günlerde eşinle geçir boşver onları

Mesela gecen ameliyat oldum eşim baktı bana yani o hâlimle Ağladım bırak Yanıma gelmek şöyle bi dursun ameliyat olduğumdan bile haberleri yok

bende eşimin ailesinden çok dışlanan biriyim ama ailemle aynı şehirdeyim
eğer eşinin senin memleketinde iş şansı varsa iyice üzül ağla kahrolmuş bi şekilde bunu teklif etceksin
en azından kardeşlerini uyarır onlarda mecbur seni arar sorarlar

neden evlenmeyinize karsilarmiydi basdan?
ayrica size karismasinlarda uzak dursunlar.bosver onlari.

bende eşimin ailesinden çok dışlanan biriyim ama ailemle aynı şehirdeyim
eğer eşinin senin memleketinde iş şansı varsa iyice üzül ağla kahrolmuş bi şekilde bunu teklif etceksin
en azından kardeşlerini uyarır onlarda mecbur seni arar sorarlar
Canım maalesef keske ole bişey olsa ayrıca eşimde ailesiyle görüşmüyor zaten

bı bdv yı okusana Allah aşkına kaç tanesi almışta basmış gelinlerini bağrına ..Bence suan bır cok ınsanın gercekleşmesini istedıgı hayatı yasıyosun ..Millet illallah etmiş artık kv görümce derdinden..Nasıl muhabbeti keserimin derdinde sen huzurunu kacırmayı kendıne dert edınmıssın..bak ne guzel calısıyormuşsun takılın eşinle gezin sizde başbaşa fotolarınızı atın görsünler onlarsız ne kdr mutlu oldugunuzu..Aile özlemine gelince ben de dahil binlerce insan cekıyo bu özlemi..:KK43:

Back
X