nüfusu taşıyabilirsin. reisliğe veya vekalete gerek yok. ben elektronik imzamla nüfusa gitmeden taşıdım eşimle kendimi. yalnız ikamet gösterecek yerinin boş olması gerekiyor. dolu görünürse olmaz. pasaportu bilemiyorum goha.
Aaaa, babamın yanına taşıyacağım ikameti, onunla nüfusa gitsem olur herhalde.
Ha ha pasaporttan önce kimlik var yahu:)
Onu çıkartırım herhalde değil mi
çıkartırsın tabi. hatta şöyle olaylar oluyor. kadın A ile resmi nikahlı ama ayrı yaşıyor. B den hamile kalıyor. kimlik çıkartmaya gittiğinde B den çocuk dese bile A nın üzerine oluyor. nikah onda çünkü..iş arkadaşlarımın hepsi eski nüfusçu
aile reisi diye bir şey mi varmış, gerçekten var mı
nüfusta bu terim hala kullanılıyor benim bildiğim.
hatta ben öğrenciyken, ev arkadaşım aile reisi idi bizim :)))
bildiğim kadarıyla aile resisi olan kişi tüm hanenin ikametini birlikte değiştirebiliyor.
canım cocugun ıcın muvafakatname verebılır tc kımlık no sart hatta kımlıgı sart cocugun senın ve cocugunun kımlıgı olmalı
canım cocugun ıcın muvafakatname verebılır tc kımlık no sart hatta kımlıgı sart cocugun senın ve cocugunun kımlıgı olmalı
oyuzden henuz anne karnındakıne cıkartılamaz muvafakatname :)
genel vekalatname hazırlanabılır suresız ve sınırsız
hersey adına vekalet dıye bırsey yok tek tek belırtılmesı lazım onlarda sunlar olur
adıma tum tasınır ve tasınmaz malların satısına
adıma tum resmı ıslerın yapılması, fesh edılmesı, ıptalı, devamı ve bılumum resmı ıslerın yetkısıne
adıma menfaatlerımı korumaya , ıslemlerımı takıp ettırmeye ve sonuclandırmaya , evraklarımı ılgılı kurumlara teslım etmeye , teslım alınacakları almaya , evrak ıstemeye, benı temsılen kendı ımzası ıle resmı tum ıslerı yapmaya.... seklınde gıden ayrıntılı bı vekalet yaptırsın
orda katıp arkadasa ben genel vekalet nedır bılmıyorum yurt dısına gıdıcez esıme tum haklarımı suresız ve sınırsız devretmek ıstıyorum bana maddelerı sayarmısınız desın
normalde katıp arkadasın bılgılendırmesı lazım hepı topu 20 madde okumaya usenmıs katıp tek tek okusun esın bunuda ekleyın desın 1 madde atlanır oda lazım olur al basa bela
aile reisi diye bir şey mi varmış, gerçekten var mı
anne karnındakı ıcın hıc ıslem yapmadım ınan onu bılmıyorum ama bıldıgım kadarıyla anne karnındakı ıcın dogunca velaket verebılıro zaman doğumdan sonra mevbur gelecek 2 numara için vekalet vermeye, öyle mi?
şimdi aslında doğumda gelecek ama hemen nüfus cüzdanı çıkartılabilir mi bilmiyorum, o yokken ben vizedir pasaporttur ilgilenicem. onun izni lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?