aile rızası.

Ben yaşadım. Başta hiç kabul etmedi ailem. Razı oldum. Kim için olursa olsun ailemi çiğnemem. Sen de çiğneme. Daha önünüzde uzun yıllar var dur bakalım ne olacak. Zaten hayırlıysa taşlar kendiliğinden oturur yerine. Ama burda onlarca konu okudum aile rızası olmadan evlenip de mutlu olanını görmedim. Görüyorlar biliyorlar hissediyorlar.

Benimde öyle oldu ailem istemedi ve bitti sadece yaşadığım güzel günler kaldı ama hala etkisinden kurtulamadım :KK61:umarım senin ki mutlulukla tamamlanır :KK51:

bence izin verirler nasıl olsa yaşınız büyümüş olcak.... ama zorla evlenme sonra bişi olurda ayrılırsan biyerin olmuyooo.. burda çok örneği var

Rahat ol...ben razi ettiysem herkes eder gibi geliyor....daha yasin cok kucuk...bu konuda en onemli nokta fevri davranmamak..ben suan nisanliyim ..agustosta ins dugun..aradaki problemler soyleydi birincisi Ben 30 yasindayim nisanlim 25 yasinda..cok asik olarak mucadelemizi verdik...nisanlimin ailesi kesinlikle istemedi...son ana kadar caydirmaya calistilar. .hakli olarak yas farkina taktilar..beni onceden gormemislerdi..ben com.ufak gosteriyorum yasima gore nisanlimsa buyuk gosteriyor...yanyana geldigimizde onu buyuk saniyorlar :) neyse cok buyuk sorun oldu ne laflar geldi kulagima aldirmadim..ikinci sorun benim ailem onu istemedi..cunku kendisi kurt ben turkum..benim icin sorun degil ama ailem bu konuda cok katiydi..babam rest Cekti..annem kardeslerim rest cekti..gunlerce dil doktum hepsine..tabi sularina giderek kirmadan... Vesselam duydugumuz her seye ragmen nisani taktik.. bu surecte Ben ailemin nisanlim ve ailesiyle ilgili soylediklerini ona asla yansitmadim..sonrasini dusunerek.. onun annesi ablalari agir sozler sarfetmis kulagima geldi bunlarinda uzerinde durmadim..simdi annesi ile cok iyiyiz..onyargisiz sicak davrandim ona..beni kizlarindan ayirmaz... Yani kafana takma gonulden istersen her seyin bi yolu var..ama su.onemli bu surecte sevgilinle tavrin..biz dedik ki.Kim ne derse desin ben seni bilirim sen beni baska sozlerin onemi.yok

Back
X