- 29 Mayıs 2021
- 14.272
- 92.928
- 548
- 36
Bakış açınız tuhaf geldi bana.Hayır neden rahatsız etsin, çapkınlığa mı gidiyorlar? Hatta daha mutlu oluyorum eşim ona iyi bir örnek, abi olmaya çalıştığı için. Biri benim kardeşim diğeri eşim iyi anlaşmalarını isterim. Burdaki sorum tamamen farklı bir konu.
Bence herkes herşeyin farkında da , hepsinin kafa yapısı ve ahlaki değerleri aynı olduğu için sadece birbirlerini ve kendi çıkarlarını koruyorlar işte. Şaşırdık mı?Bakış açınız tuhaf geldi bana.
Kardeşinizin birini örnek alacak hali mi kalmış? Eşinizin de böyle biriyle kim olursa olsun görüşmeyi istememesi lazım.
Yazdığınız pis işler, başkalarının canını yakacak şeyler, olduğu ortam klinikmiş birde.
Sizin derdiniz de evlat ayrımı yapan babanız. Korkmayın ona birşey olmaz, duysa ilk şoktan sonra, oğlunun pisliklerini kapatmaya çalışır.
Burada düşünülüp dert edilmesi gereken şeyler başka. Eşiniz de siz de yaşanılanların farkında değilsiniz herhalde.
Cok uzucu bi durum. Eger escinsel bir iliskide bulunmussa erkek kardesiniz belkide en zoru bunu kaldirmak olacaktir aileniz icin. Soyleyin yada soylemeyin diyemiyorum. Vebalini almak istemem. Olmadi bi pskolog ve sizin ne kadar anlatma sorumlulugunuz dinen ve manen var isin ehline danisin. Cok gecmis olsunÇok ciddi bir şekilde ikilemde kaldığım, uykularımı kaçıran bir durumun sorusunu sormak istiyorum. Ne yapacağımı bilememekteyim. Biz 3 kardeşiz, kardeşlerimden birisi oldukça uysal iken, diğer kardeşim oldukça asidir ve ailemş hırpalamaktadır. O asi kardeşimin bize nazaran iyi bir mesleği var. Malesef ki babam da tüm yatırımı o kardeşime yaptı bu zamana kadar. Eğitim, iş imkanı, araba vs derken tüm birikimimin çoğunu o kardeşime döktü. Kardeşim babamın açtığı iş yerinde ortağı tarafından dolandırıldı. Babama ise bu aralar o ortağı sen buldun diye çok yükleniyor ve kalbini kırıp küfrediyor. Annem ve babam da onun asi oluşuna boyun eğiyor ve hala ona keseyi açtıkça açıyorlar. O kardeşim benim eşim ile çok yakındır. Eşime malesef ki bazı iğrenç durumları anlatmış. Mesela o iş yerinde yapılan aklınıza gelebilecek iğrenç ve tüm pislik ahlaksız olayları yaşamışlar. Ortağı da kardeşime bı konuyla ilgili şantaj yapmakta. Bana bunları eşim anlattı. Biz muhafazakar bir aileyiz. Babam bizi dini sohbetlerle yetiştirdi, ancak demek ki o herşeyini feda ettiği kardeşim hiçbirini almamış bu iyi ahlakın. Size sormak istediğim ise sizce babamın tüm birikimini vererek kardeşime verdiği bu ekmek teknesinin(1 milyonluk bir klinik) bir günah yuvası(alkol, uyuşturucu, toplu seks) olduğunu babama açıklasam mı? Ve daha birsürü durum daha var arabasını dahi ehliyetsiz kullanıyormuş alkollü yakalandığı için, babam bınu da bilmiyor mesela. Burda tek çekindiğim nokta babamın sağlığından olması, ama artık dayanamıuorum annem ve babamın onun küfürlerine hırpalamaladına rağmen onun iyi yerlere gelmedi için çabalamalarına. Bir diğer durum ise eşim ile benim aram bozulabilir, ve eşim ile kardeşimin de arası bozulabilir. Cidden çaresizim…
Ayol adam alkollü ehliyetsiz trafiğe çıkıyor, çoluk çocuğu ezecek , klinik adı altında işyerinde fuhuş yaptırıyor, çaresiz bulduğu genç kızlari pazarlıyor, uyuşturucu satıyor ve ailesi hepsini kaldırıyor maşallah da eşcinsel olunca mı kaldiramayacak?Cok uzucu bi durum. Eger escinsel bir iliskide bulunmussa erkek kardesiniz belkide en zoru bunu kaldirmak olacaktir aileniz icin. Soyleyin yada soylemeyin diyemiyorum. Vebalini almak istemem. Olmadi bi pskolog ve sizin ne kadar anlatma sorumlulugunuz dinen ve manen var isin ehline danisin. Cok gecmis olsun
Dini baskı yapa yapa kimseyi dine sokamazsınız, bunu anlayın öncelikle. Konuda emniyete bildirilmesi gereken suçlar var esas önemli olan bu. Bu kadar hassasiyetiniz varsa önce kanuni suçları bildirin saklamak sizi de suçlu yapar. Günahsa siz de ortaksınızÇok ciddi bir şekilde ikilemde kaldığım, uykularımı kaçıran bir durumun sorusunu sormak istiyorum. Ne yapacağımı bilememekteyim. Biz 3 kardeşiz, kardeşlerimden birisi oldukça uysal iken, diğer kardeşim oldukça asidir ve ailemş hırpalamaktadır. O asi kardeşimin bize nazaran iyi bir mesleği var. Malesef ki babam da tüm yatırımı o kardeşime yaptı bu zamana kadar. Eğitim, iş imkanı, araba vs derken tüm birikimimin çoğunu o kardeşime döktü. Kardeşim babamın açtığı iş yerinde ortağı tarafından dolandırıldı. Babama ise bu aralar o ortağı sen buldun diye çok yükleniyor ve kalbini kırıp küfrediyor. Annem ve babam da onun asi oluşuna boyun eğiyor ve hala ona keseyi açtıkça açıyorlar. O kardeşim benim eşim ile çok yakındır. Eşime malesef ki bazı iğrenç durumları anlatmış. Mesela o iş yerinde yapılan aklınıza gelebilecek iğrenç ve tüm pislik ahlaksız olayları yaşamışlar. Ortağı da kardeşime bı konuyla ilgili şantaj yapmakta. Bana bunları eşim anlattı. Biz muhafazakar bir aileyiz. Babam bizi dini sohbetlerle yetiştirdi, ancak demek ki o herşeyini feda ettiği kardeşim hiçbirini almamış bu iyi ahlakın. Size sormak istediğim ise sizce babamın tüm birikimini vererek kardeşime verdiği bu ekmek teknesinin(1 milyonluk bir klinik) bir günah yuvası(alkol, uyuşturucu, toplu seks) olduğunu babama açıklasam mı? Ve daha birsürü durum daha var arabasını dahi ehliyetsiz kullanıyormuş alkollü yakalandığı için, babam bınu da bilmiyor mesela. Burda tek çekindiğim nokta babamın sağlığından olması, ama artık dayanamıuorum annem ve babamın onun küfürlerine hırpalamaladına rağmen onun iyi yerlere gelmedi için çabalamalarına. Bir diğer durum ise eşim ile benim aram bozulabilir, ve eşim ile kardeşimin de arası bozulabilir. Cidden çaresizim…
Anlatsa n'olacak ki babası sadece üstünü örter.Ben olsam anlatırdım.
Böyle bir kardeşle hem kendi bağımı hem de eşimin bağını keserdim.
Pis işlerine bir de babamın kazancını alet ettirmez ve ailemi ezdirmezdim.
Ayrıca alması gereken bir ceza varsa onu da almasını sağlardım ki bir daha ne pis iş yapabilsin ne de ailemi sömürebilsin.
Sustukça sizde ailenizin sömürülüşüne, kardeşinizin de yaptığı pis şeylere ortak olmuş sayılırsınız.
Olmaz en kötüsü eş cinsel olması. Diğer hersey unutulur üstü örtülür ama bir anne baba bir tek bunu kaldıramazAyol adam alkollü ehliyetsiz trafiğe çıkıyor, çoluk çocuğu ezecek , klinik adı altında işyerinde fuhuş yaptırıyor, çaresiz bulduğu genç kızlari pazarlıyor, uyuşturucu satıyor ve ailesi hepsini kaldırıyor maşallah da eşcinsel olunca mı kaldiramayacak?Eşcinsellerin kendilerinden başka kimseye zararı yok ama bunlar yedi düvele zarar veriyor. Farkında mısınız?
İlk yorumunuzda siz anlattınız , işyerinde uyuşturucu, toplu sex, fuhuş yapılıyor diye. Sonra o yorumu düzenleyip silmişsiniz ama alıntılarda hala duruyor ilk hali, orayı atlamışsınız......Niye bunları biz uydurmuşuz gibi davranıyorsunuz ki şimdi?Yahu naptınız kadın pazarlama falan yok, eşcinsellil var mı bilmem beni de ilgilendirmez. Ama anlatacağım o neticeye vardı söglediklerinizden sonra.
Cok uzucu bi durum. Eger escinsel bir iliskide bulunmussa erkek kardesiniz belkide en zoru bunu kaldirmak olacaktir aileniz icin. Soyleyin yada soylemeyin diyemiyorum. Vebalini almak istemem. Olmadi bi pskolog ve sizin ne kadar anlatma sorumlulugunuz dinen ve manen var isin ehline danisin. Cok gecmis olsun
Benim ne demek istedigim cok net. Bir kere fuhus dememis toplu seks demiş ki toplu seksi klinik ortaminda zaten igrenc ve asla normal demiyorum! Ama fuhus suctur da escinsellik toplu seks suc sayilmiyor. Normal gormemem suc ile esit kilmaz. Escinsellikten dolayi burada gereksiz duyar kasmaya gerek yok. Ailesi Inancli insanlarmis ve onlar icin bu ayri bir yikim olur. Diğerlerini soyleyip bunu soylemeyebilir. Zaten yasanan yasanmis. Ehliyetsiz araba sürme olayinida zaten direk gerekli mercilere sikayet etmesi sart. Kiz ve uyusturucu pazarligini okumadim. Kendileri icmis ki zaten kullanmakta suctur belirli maddeleri. Onlari gerek yerlere sikayet etmeli zaten. Sizde nerede okudunuz acaba kari kiz uyusturucu pazarligi yapildigini?!Ayol adam alkollü ehliyetsiz trafiğe çıkıyor, çoluk çocuğu ezecek , klinik adı altında işyerinde fuhuş yaptırıyor, çaresiz bulduğu genç kızlari pazarlıyor, uyuşturucu satıyor ve ailesi hepsini kaldırıyor maşallah da eşcinsel olunca mı kaldiramayacak?Eşcinsellerin kendilerinden başka kimseye zararı yok ama bunlar yedi düvele zarar veriyor. Farkında mısınız?
Uf komik olan sizsiniz. Sizin yerinizde olsam utanirdim akli basinda cvp verilmis diye. Kale almiyorum sizi. Gulunc olan ben degilim. Hadi selametleBenim ne demek istedigim cok net. Bir kere fuhus dememis toplu seks demiş ki toplu seksi klinik ortaminda zaten igrenc ve asla normal demiyorum! Ama fuhus suctur da escinsellik toplu seks suc sayilmiyor. Normal gormemem suc ile esit kilmaz. Escinsellikten dolayi burada gereksiz duyar kasmaya gerek yok. Ailesi Inancli insanlarmis ve onlar icin bu ayri bir yikim olur. Diğerlerini soyleyip bunu soylemeyebilir. Zaten yasanan yasanmis. Ehliyetsiz araba sürme olayinida zaten direk gerekli mercilere sikayet etmesi sart. Kiz ve uyusturucu pazarligini okumadim. Kendileri icmis ki zaten kullanmakta suctur belirli maddeleri. Onlari gerek yerlere sikayet etmeli zaten. Sizde nerede okudunuz acaba kari kiz uyusturucu pazarligi yapildigini?!
Alıntılardaki haliyle okuyun o zaman. Gelen giden kendi rızasıyla geliyor gidiyor bildiğim kadarıyla arkadaş topluluğu falan. Para için yapışan birşey değil.İlk yorumunuzda siz anlattınız , işyerinde uyuşturucu, toplu sex, fuhuş yapılıyor diye. Sonra o yorumu düzenleyip silmişsiniz ama alıntılarda hala duruyor ilk hali, orayı atlamışsınız......Niye bunları biz uydurmuşuz gibi davranıyorsunuz ki şimdi?
Aynen akliniz fokuslanmis duyar kasacam duyar kasacam diyeOlmaz en kötüsü eş cinsel olması. Diğer hersey unutulur üstü örtülür ama bir anne baba bir tek bunu kaldıramaz
Onları okumadimAlıntılardaki haliyle okuyun o zaman. Gelen giden kendi rızasıyla geliyor gidiyor bildiğim kadarıyla arkadaş topluluğu falan. Para için yapışan birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?