Aile sırrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakış açınız tuhaf geldi bana.
Kardeşinizin birini örnek alacak hali mi kalmış? Eşinizin de böyle biriyle kim olursa olsun görüşmeyi istememesi lazım.
Yazdığınız pis işler, başkalarının canını yakacak şeyler, olduğu ortam klinikmiş birde.

Sizin derdiniz de evlat ayrımı yapan babanız. Korkmayın ona birşey olmaz, duysa ilk şoktan sonra, oğlunun pisliklerini kapatmaya çalışır.
Burada düşünülüp dert edilmesi gereken şeyler başka. Eşiniz de siz de yaşanılanların farkında değilsiniz herhalde.

Bence herkes herşeyin farkında da , hepsinin kafa yapısı ve ahlaki değerleri aynı olduğu için sadece birbirlerini ve kendi çıkarlarını koruyorlar işte. Şaşırdık mı?

Öncelikle bu dolandırılmanın yaşanan pisliklerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bahsettiğiniz şeyler tamamen ahlaki bozukluk kaynaklı. Hatta dolandırılmak da kardeşinizin kendi suçu, işine sahip çıkmalı, nasıl olsa tanıdık diyerek rahat davranmamalıydı.

ailenize ve kardeşinize söylemeniz gereken bence bu, biz işi kurduk sahip çıksaysın demeliler. Borcu yüklenmek aptalca. Babanız zaten varını yoğunu dökmüştür ortaya ne kaldı ki elinde o borcu kapatacak.

Yaşanan ahlaksızlıklara gelince, kardeşiniz evli değilse bu pislikler sadece onu ilgilendirir ailenizin bilip utanmasına gerek olduğunu düşünmüyorum

Son düzenleme:
Cok uzucu bi durum. Eger escinsel bir iliskide bulunmussa erkek kardesiniz belkide en zoru bunu kaldirmak olacaktir aileniz icin. Soyleyin yada soylemeyin diyemiyorum. Vebalini almak istemem. Olmadi bi pskolog ve sizin ne kadar anlatma sorumlulugunuz dinen ve manen var isin ehline danisin. Cok gecmis olsun

Ayol adam alkollü ehliyetsiz trafiğe çıkıyor, çoluk çocuğu ezecek , klinik adı altında işyerinde fuhuş yaptırıyor, çaresiz bulduğu genç kızlari pazarlıyor, uyuşturucu satıyor ve ailesi hepsini kaldırıyor maşallah da eşcinsel olunca mı kaldiramayacak? Eşcinsellerin kendilerinden başka kimseye zararı yok ama bunlar yedi düvele zarar veriyor. Farkında mısınız?

Bı zahmet eşinizle arası bozulsun kardeşinizin ya. Ben olsam asla görüşmelerini istemezdim. Birde madem bu kadar dindarsiniz babanız sizi iyi yetiştirdi neden alenen günaha ses çıkarmayıp ortak oluyorsunuz?? Yazık. Sizde çok farklı değilsiniz. Tam bana dokunmwyan yılan bin yaşasın kafası.

Ben olsam anlatırdım.
Böyle bir kardeşle hem kendi bağımı hem de eşimin bağını keserdim.
Pis işlerine bir de babamın kazancını alet ettirmez ve ailemi ezdirmezdim.
Ayrıca alması gereken bir ceza varsa onu da almasını sağlardım ki bir daha ne pis iş yapabilsin ne de ailemi sömürebilsin.

Sustukça sizde ailenizin sömürülüşüne, kardeşinizin de yaptığı pis şeylere ortak olmuş sayılırsınız.

Dini baskı yapa yapa kimseyi dine sokamazsınız, bunu anlayın öncelikle. Konuda emniyete bildirilmesi gereken suçlar var esas önemli olan bu. Bu kadar hassasiyetiniz varsa önce kanuni suçları bildirin saklamak sizi de suçlu yapar. Günahsa siz de ortaksınız

Kardesiniz ne kadar kötüyse sizde o kadar hırsa kapilmissiniz babanız keşke adaletli biri olsaydı iki çocuğu da bu şekilde olmazdı . Babanız adaletsizliğinin bedelini ödüyor . Size düşen kardesinizden ve ailenizden uzak durmak . Hem evliliğiniz hemde kendi ruhunzi için . Sizi onun yaşama şekli ilgilendirmiyor

Anlatsa n'olacak ki babası sadece üstünü örter.

Olmaz en kötüsü eş cinsel olması. Diğer hersey unutulur üstü örtülür ama bir anne baba bir tek bunu kaldıramaz

Yahu naptınız kadın pazarlama falan yok, eşcinsellil var mı bilmem beni de ilgilendirmez. Ama anlatacağım o neticeye vardı söglediklerinizden sonra. Özellikle alkollü ehliyet kaptırma durumundan sonra başla insanların canı yanmasın. Daha cevap vermemize gerek yok teşekkürler

Babaniz yine size degil ona onanir. Anne babalarda bir erkek evlat seviciligi var. Bosverin ne hali varsa gorsun. Eşinize deyin o kardesiniz ile alakayi kessin uzak dursun siz de oyle. Babaniz inanmaz kesinlikle siz kotu olursunuz

Yahu naptınız kadın pazarlama falan yok, eşcinsellil var mı bilmem beni de ilgilendirmez. Ama anlatacağım o neticeye vardı söglediklerinizden sonra.
İlk yorumunuzda siz anlattınız , işyerinde uyuşturucu, toplu sex, fuhuş yapılıyor diye. Sonra o yorumu düzenleyip silmişsiniz ama alıntılarda hala duruyor ilk hali, orayı atlamışsınız......Niye bunları biz uydurmuşuz gibi davranıyorsunuz ki şimdi?

Benim ne demek istedigim cok net. Bir kere fuhus dememis toplu seks demiş ki toplu seksi klinik ortaminda zaten igrenc ve asla normal demiyorum! Ama fuhus suctur da escinsellik toplu seks suc sayilmiyor. Normal gormemem suc ile esit kilmaz. Escinsellikten dolayi burada gereksiz duyar kasmaya gerek yok. Ailesi Inancli insanlarmis ve onlar icin bu ayri bir yikim olur. Diğerlerini soyleyip bunu soylemeyebilir. Zaten yasanan yasanmis. Ehliyetsiz araba sürme olayinida zaten direk gerekli mercilere sikayet etmesi sart. Kiz ve uyusturucu pazarligini okumadim. Kendileri icmis ki zaten kullanmakta suctur belirli maddeleri. Onlari gerek yerlere sikayet etmeli zaten. Sizde nerede okudunuz acaba kari kiz uyusturucu pazarligi yapildigini?!

Uf komik olan sizsiniz. Sizin yerinizde olsam utanirdim akli basinda cvp verilmis diye. Kale almiyorum sizi. Gulunc olan ben degilim. Hadi selametle

Alıntılardaki haliyle okuyun o zaman. Gelen giden kendi rızasıyla geliyor gidiyor bildiğim kadarıyla arkadaş topluluğu falan. Para için yapışan birşey değil.

Olmaz en kötüsü eş cinsel olması. Diğer hersey unutulur üstü örtülür ama bir anne baba bir tek bunu kaldıramaz
Aynen akliniz fokuslanmis duyar kasacam duyar kasacam diye . Umarim genel olarak boyle okudugunu anlayamayan duyar kasacam diye mantiksiz davranan biri degilsinizdir. Hayir ayni ulkede yasayinca bi uzuluyo insanda. Neyse siz yazin aksama kadar.

Alıntılardaki haliyle okuyun o zaman. Gelen giden kendi rızasıyla geliyor gidiyor bildiğim kadarıyla arkadaş topluluğu falan. Para için yapışan birşey değil.
Onları okumadim
Konu sahibesin eksik yazmasi benim hatam değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…