Aile sırrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen akliniz fokuslanmis duyar kasacam duyar kasacam diye . Umarim genel olarak boyle okudugunu anlayamayan duyar kasacam diye mantiksiz davranan biri degilsinizdir. Hayir ayni ulkede yasayinca bi uzuluyo insanda. Neyse siz yazin aksama kadar.
Nerde duyar kasmışım? Lütfen alıntılayıp gösterir misiniz? Bir de " eşcinsel " sözcüğünü konu sahibi bile hiç yazmamışken , ilk kimin aklına gelmiş? ilk kim kullanmış? , sizin deyiminizle kimin aklı "fokuslanmış ( ne demekse)"? ona da bir bakar mısınız?

Okuduğunuzu hepimizden daha iyi anliyormuşsunuz ya, o yüzden sizden rica ediyorum. Siz bunlara cevap verin, aynı ülkede yaşamak konusunu sonra da tartişabiliriz..

Cevabınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
herşeyi anlatsanız eminim aileniz çok önemsemeyecek ve evdeki küçük paşaya toz kondurmayacaklar sizde olanlara dayanamayacaksınız ve sonunda siz kötü olacaksınız.

nerden mi biliyorum tecrübe diyelim

Ailemi bilmeden ailem hakkında yorum yapma terbiyesiz. Sen de anne olacaksın bakalım nasıl olacaksın. Çok ahlaklıysan bu başlıklarda işin ne ?
Çok şükür bugün de kk da konu başlıklarında dolaştığım için ahlaksız olduğumu öğrendim. Kendinizi savunacaksınız diye sapla samanı karıştırıp komik duruma düşüyorsunuz

Bütün kliniklerde 5 çayından sonra grup sekse gelir mahalleli,gayet doğal biseydir, o yüzden isteyen herkes gelir, bunu bilmeyen de ne bileyim.

Ailenizin durumunu kendiniz anlatmışsınız zaten. Aldığınız terbiyede belli oluyor kardeşinizden. Kasmayın bu kadar.
Sadece kardeşi değil kendisi de üslubuyla , seçtiği sözcüklerle, tarzı ve tavrıyla burda gördüğümüz kadarıyla bile ailesinin gurur kaynağı belli ki...

Sadece kardeşi değil kendisi de üslubuyla , seçtiği sözcüklerle, tarzı ve tavrıyla ailesinin gurur kaynağı belli ki...
Kardeşin hayatına o kadar şaşırdım ki inan konu sahibinin üslubu gözüme fazla batmadı. Ama doğru diyorsun birinin hayatı bozuk birinin üslubu.

Babanız sizi dindar yetiştirdigi kadar adaletli ve ahlaklıda yetiştirseymiş keşke kardeşinizi bırakında siz neden bu pisliklere yapılanlara göz yumuyorsunuz onu düşünün yoksa paranın hatırınamı susuyor şikayet etmiyorsunuz

İnsanların ahını almayın günaha girmeyin ortak olmayın yanınıza kalmaz

Konu açıp yorum soran sen değil misin ? Anlatma o zaman aile sırlarını çok seviyesiz konuşuyorsun herkes kalbine göre yaşıyor demek ki Allah sizin de kalbinize göre vermeye devam etsin .
Hiç üzülme esroşun mükemmel ailesi ortada her türlüsü var fuhuş uyuşturucu dolandırıcılık kendi bulmuş belasını Allah herkesin kalbine göre verir üslup açısından aile açısından seviyenin deyim yerindeyse tam altında

Yani ailesine hakaret etsem kızsın tabi de kötü bir lafım bile yok . Dediğim şey erkekleri savunup kız çocuklarını yok sayıyorlar. Her şeye susmuslar bence hepsinden de haberleri var bu olayların . Bir de kadınlar kulübüne bakıyoruz diye ahlaksız olduk

Kusura kalmayin saatlerimi burada gecirmedigim icin anca gordum yazdiginizi ☺. Canim istedi o halde Sirayla cvp veriyorum. Yoksa emir verir gibi cevap bekliyorum yazan birin kâle almam. Neyse bir kere escinsellik durumu varsa bunu soylerseniz mademki muhafazakar aileniz bu cok buyuk sok hali yasatip ölümlerine bile sebep olabilirsiniz bi tek bunu soylemeyini ima ettim. "Escinsellerin kimseye zarari yok" duyar kasmadir net. Zararlari varmi dedik!?

Fokuslanmak ne demek bana zahmet bi bakacakmisim. Ac Tdk yi kendin oku sana zahmet ☺

Bunlar kãfi. Ne tartisacagim sizinle. Ne yazdigimi anlamadan anlamak bile istemeyen duyar kasan birini onemsemem. Siz yazin daha diledikce. Size verecek cevabim hep olur da bir degmez ikide degerli zamanimi isim yokta zaten anlamamakta israrli birine harcayacagim ama siz yazin zerre onemsemiyorum. Bye

Hayatta hiçbir şey gizli kalmaz. Eğer kardeşiniz bu ortamlarda hastanelik olursa, polis deveye girerse sizin bilip de sustuğunuz ortaya çıkarsa, vicdan azabına mı yanacaksınız, aienin sizi reddetmesine mi?

Kendi düşen ağlamaz derim, başka bişey demeye de gerek yok zaten. İlahi adalet bir şekilde yokluyor sizin aileyi. Acaba neden??

Kıskançlık sezdim ben sanki biraz sizde. Kardesimi hicbir seye degismem cunku. Ailem butun malını ona verse helali hos olsun, ister yesin ister batirsin. Dediginiz seyleri yapsa da Allahin bir ismi de Settar, madem muhafazakarsiniz, hic kimseye duyurmadan alir karsima nasihat eder, anlatırdım.

Kisilerin birinci derece yakınları hakkında kanunda şahitlik konusunda imkan sağlanmış, bunun vatandaşlık göreviyle ilgisi yok açıkçası

Siz helali hoş edebilirsiniz ama herkes etmez işte. Etmek zorunda da değil. Anne ve baba birini kayırıp mal mülk ayırıyorsa zaten diğer kardeşlerinin hakkına giriyordur. Hele ki rızalarını almadan yapıyorlarsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…