Aile sırrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz çalışıp didinin çocuklarınız zor durumda. kardeşler gelinler yada enişteler sefa sürsün şaka mı ya. sebep?

Kisilerin birinci derece yakınları hakkında kanunda şahitlik konusunda imkan sağlanmış, bunun vatandaşlık göreviyle ilgisi yok açıkçası

Konunun ilk halini okumanız için ekliyorum.

Kardeşler 2.derece akrabadır , ortada büyük bir suç varken ; tüm bu suçları bilerek susmak doğru mu ?

Konunun ilk halini okumanız için ekliyorum.

Kardeşler 2.derece akrabadır , ortada büyük bir suç varken ; tüm bu suçları bilerek susmak doğru mu ?
Bu kafa yapısına göre doğru bence...Bu kadar savunduguna göre benzer bir çıkar ilişkisi içinde... Bunlar zerre kadar çıkar uğruna dünyayı yakabilecek kapasitede insanlar...boşuna uğraşıyoruz

Bu kafa yapısına göre doğru bence...savunduguna göre benzer bir çıkar ilişkisi içinde... boşuna uğraşıyoruz

Konunun ilk halini okumadığını düşünmek istiyorum.

Umarım tez zamanda, konu sahibinin anlattığı ve anlatmadığı tüm suçları ortaya çıkar ve gerekli cezaları alırlar.

Bence eşinizle kardesinizi görüştürmeyin.Boyle kardeş eşinizi de yoldan çıkarır.Ailenize babanızın sağlığı için söylemeyin ama bir şekilde artık ona dur demenin yolunu bulun.
Yoldan çıkacak olanı kimse tutamaz da, ben o kardeş nasıl eniştesine bunları anlattı gerçekten oraya takıldım. Hangi cesaretle? Düzgün bir insana bunlar anlatılır mı? Karısına söylemeyeceğinden nasıl emin oldu falan..

Bazı şeyleri iyi muhafaza edememişsiniz demek ki. Senin derdin babanın sizden sakınıp, kardeşine verdiği paracıklar. Aynı paraları sana da verse bu konuyu o kadar dert etmezdin, çünkü bu ahlaksızlıklar senin için gerçekten sorun olsa buraya yazmaz, kardeşinden olayın aslını öğrenir, sonra da babana ya da yetkililere bildirirdin. Neticede bunlar, bir insanlık ve vatandaşlık görevi.

Hava atmak içinde söyleyebilir

P piraye
Ya sen cidden bu başlık için yaşıyorsun 2 gündür ne oluyor ne bitiyor koş koş gel dedikodu burdaa kocam da Fuhuş yapıyor he? Kocan veya sevgilin seni sevmiyor diye mi bu hırsın? Mesaj sayına bakılırsa burası dışında heyecanlı bir hayatın yok sanırım :) kuru gürültüsün, sana cevap dahi vermeyeceğim kafayı bu forumla ve başlıkla bozmaya devam et hayatın renklenir.

Tüm bu saçmalayanlar dışında mesaj atan veya bu başlıkta yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Eşimle tekrar konuştum bu sefer çok daha farklı şeylerden bahsetti, o nedenle ilk yazılanı sildim resmen ya o yanlış anlatmış ya da ben yanlış anlamışım şaka gibi. başlığı yoruma kapatıyorum hoşkalın

Bence de üslup herşeydir. Ben size bu başlıkta kaldığım ikilemi anlatıp ne yapmam gerektiğini sormuşum. Kalkıp ailemin analizini yapmanızı değil. Bu kimsenin haddine değildir. Eleştiri isteyen de yoktur. Malesef toplum olarak okuduğunu anlama özelliğimiz de yokmuş, bu da az okumaktan cahillikten gelmekte. Sorudan kalkıp dedikoduya çevrilmiş ailem hakkında konuşulmuş dedikodu yapılmış burda. üyenin teki kalkmış gelmiş hamile haliyle herkes kalbinin ekmeğini yer, haketmişsin, ailen şöyle diyor. Sen de umarım kendi kalbinin ekmeğini yersin evladınla başka ne diyeyim?

Keşke doğru okuyabilseydiniz, ortak ile açılan bir iş yeri. 1 milyon komple tek kişinin cebinden çıkmadı. Hayırlı işler yapacaksanız nasip etsin tabii..
Ben paranın hepsi sizin demiş miyim ?
Sen doğru oku bacım.
Esragillerin 1 milyonu benim olsun şeklinde bir ibare var mı ?
Sadece 1 milyon istedim :)

Siz de dinlediğinizi anlamıyorsunuz demek ki. Konuyu kardeşimin kliniği uyuşturucu, grup seks için kullanılmış, şimdi de onun üzerinden ortağı tarafından şantaj yapılıyor diye açtınız. Eşinizin bu tür şeylere bulaşmış birine örnek olacağını düşündüğünüzü söylediniz. Sanki ufak gençlik hataları bahsettiğiniz şeyler. Ne yazsaydı insanlar bahsettiğiniz şeyleri yapan kardeşiniz için?
Ne olmuş eşinizle konusunca öyle olmadığını anlamışsınız, nasıl yanlışlık oluyorsa artık. Madem öyle iyice dinleyip, anlayın, sonra konu açın.
Ailem kardeşime bizden daha farklı davrandı, yatırımını ona yaptı, ayrımcılık yaptı diyende sizsiniz. Laf söyleyince biz kötü oluyoruz. Demek ki hakettiğiniz muamele oymuş.

Ben soru sordum, soruma yanıt hariç herşeyi aldım. Demek ki asla okunanı anlayamayan biriymişsiniz ki malesef hala anlayamıyorsunuz. Ben ayrımcılığa da yoğunlaşmadım. Ona daha özenildiğinden bahsettim ama konu o değildi. Anladığım kadarıyla siz de kardeşleriniz içinde kıskanıldığızını düşünen bir kişisiniz ki oraya takılmışsınız. He beni alakadar etmez Allah yardımcınız olsun. Ama ben size hakettiğiniz muamele oymuş demem çünkü kötü kalpli birisi değilim. İyice dinleyip konu açtım. Sen beni azarlayamazsın. Madem hoşuna gitmedi neden hala burda işin var? Ben başlıkta neyse değiştirmedm alıntılardan görebilirsiniz iyi günler.

Kötu bir haberim var. Kardeşinizin arkasını her daim toplamaya çalışan sadece anne ve babanız değil. Bu suç hepinizin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…