16 yaşındayım dahaEvden ayrılmadığınız sürece öyle gelmiş öyle giderler . Yaşınız kaç ?
Alışmışlar demekki onlar öyle yaşamaya .
Ben delirecek raddeye geldim artıkBenim annem babamda aynen öyle sürekli kavga eder bosanıcam derlerdi bana gelip sikayet ederlerdi bosanıcam derlerdi. En son artık bosanın mahkemeye dilekce verin yeter artık bu benim sorunum degil demistim artık gına gelmisti baya patladım yaniondan sonra tartısırlar ama fikirleriyle bagırarak degil onlar böyle anlaşıyorlar zamanla kabullendim yeterki bana gelmesin sikayet etmesinler
Anlayacagın duymazdan geleceksin. Sana dertlesirlerse konuya hakim olma ilgilenme kendi aranızda halledin deyin hic bir sey yapma cek odana cekil muzik dinle film falan seyret yada cık dısarı gez. Annenle baban kavga etmeden duramıyorlar demekki bunun çözümü yok onlar memnunlar
Sakin.. tak kulaklıgını seni rahatlatıcak müzikleri dinle sakinles gecer. Öfkeyle kalkip zararla oturma.Ben delirecek raddeye geldim artık
Oyy daha küçükmüşsün okuluna odaklan derslerine güzel çalış . Duymazdan gel onlar öyle anlaşıyor demek ki16 yaşındayım daha
OlmuyorOyy daha küçükmüşsün okuluna odaklan derslerine güzel çalış . Duymazdan gel onlar öyle anlaşıyor demek ki
Olmayan ne ?Olmuyor
Takıyorum kafayaOlmayan ne ?
İşte okuyup üniversite kazanıp gidersen sonra da meslegını eline alırsan kendı hayatın olurTakıyorum kafaya
Oyy daha küçükmüşsün okuluna odaklan derslerine güzel çalış . Duymazdan gel onlar öyle anlaşıyor demek ki
Ama çok var dahaİşte okuyup üniversite kazanıp gidersen sonra da meslegını eline alırsan kendı hayatın olur
O günlere daha çok vartek çözüm baska sehirde uni kazan yazdan yaza gör. merak etme göz görmeyince - cevren gündemin degisince artık bu kadar takilmazsin.
yani su an yapman gereken derslerine asilmak. hatta evdeki gurultu bahanense okul cikisi git kutuphaneye saatlerce calis. eve gel ye uyu. az muhatap olursun
16 yasindasin cooook kiymetli bir zaman dilimi. geleceğin icin iyi degerlendir.
ayrica annen babani sevmis almis en az 17 senedir de cekiyor. hangi devirdeyiz, gencecik kadin. istese babani bin kere birakirdi - sana bir sekilde bakardi. inan tüm imkani ver yine ayrılmaz.
uni yillarinda hep annesine üzülen kac arkadasim dedi annesine "birak şu adami, gel bak ben de calisayim - evim de var. buraya tasin sifirdan hayat kuralim" diye. hepsinden tek bir cevap geldi "ben bu yasimdan sonra kocamdan ayrilip ele kendimi güldüremem"
yani sanma ki çaresizlikten cekiyor kocasini. isine boylesi geliyor. kendi tercihi.
o yuzden zor amaa kendini soyutla onlardan
yoo daha yokO günlere daha çok var
Benim ailemde bir ara öyleydi anne baba birbiriyle anne baba kardeşle sürekli bir tartışma hali evde sürekli bir olay oluyordu bazen gerçekten artık bunaliyordum sırf bu sebeplerden eve gitmek istemiyordum iş çıkışı valla ne zaman ki evden ayrıldım o zaman kafam rahatladı hoş şuan onlarda da sular durgunAnnemle babam sürekli kavga ediyor, sürekli bir huzursuzluk var. Gerçekten bıktım, sonra bir şey olmamış gibi bir şey yok diyip beni sakinleştirmeye çalışıyorlar. En sinir olduğum da o, kavga edip edip bana bir şey yok demeleri duvara çarpasım geliyor ikisini de öyle bi psikolojideyim yani. Nasıl duymam ben bunları?
Tak kulaklığını , duyma , sana bişey derlerse ben küçüğüm siz büyüksünüz , ben bilmem , siz bilirsiniz de geç. Onları kavga eden iki çocuk olarak düşün , boşanmayıp kısa sürede barışıyorlarsa, demekki bu onların iletişim biçimi, ikisi de memnun hayatından, sen güzelce derslerini çalışıp , kurtul o evdenBen delirecek raddeye geldim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?