Aile sorunları nasıl kafaya takılmaz?

Bir arada uzun yıllar yaşamak kolay değil, anlaşmazlıklar da çıkabiliyor insan kendi doğurduğu çocukla bile tartışıyor başkasının doğurduğunu çekmek daha zor.. kavgalarına şahit olman güzel değil tabii ama görmezden gelmeye çalış böyle şeyler normal değil ama oluyor yani yapacak bir şey yok.. çoğumuz anne baba gürültüsüyle büyümüştür herhalde en azından ben öyleydim.

Görmezden geliyorum o kadar çok yoruldum ki artık tepki bile veremiyorum.

O günlere daha çok var
Kaçıncı sınıftasin ? Allah yardımcın olsun takma desek de içinde bulunduğun ortam ruh haline çok yansır derslerine sıkıca çalış üniversiteyi kazan ve git maalesef ebeveynimizi secemiyoruz

Ay en sinir olduğum insan tipi evlat tipsin. Canım burnumda zaten bir de senin duygusallığınla mı uğraşacağım derdim ben olsam annenizin babanızın yerinde. Kavgadan hoşlanmıyorsan üniversite sınavına kazanırsın şehir değiştirirsin. Ben eşimle kavga ederken çocuğum dahil hiç kimsenin burnunu sokmasını istemem çok sinir olurum. Oğlum henüz yedi yaşında Ama annesiyle babası arasına girmemesi gerektiğini biliyor siz öğrenemediniz mi

Egosantrik düşüncelerinizi galiba kendinize saklamalısınız. Çocuğunuza "anne baba kavga ederken araya girmemesi gerektiğini" öğrettiğiniz gibi keşke kendinize de biraz ebeveynin ne olduğunu öğretseydiniz. Çocuğunuza psikolojik şiddet uygulamaya ne hakkınız var ?

Şimdiden ders çalışmaya başla güzel bir bölüm kazan ve üniversiteye git 11. Sınıf bitmek üzere bak sadece 1. Yılın kalmış. Evde hazırlanamiyorum sınava çok kötü bir ortam var diyorsan bir yakınının yakına gidip kalabilirsin sınava kadar hâlâ teyze vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…