Aile sorunları

hale9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
19
1
6
Herke
se merhaba ..

Benim bir konuda fikir almaya ihtiyacim var..evkiyim baska memlekette görev yapıyorum ..ailede abim ike hic abi kardeşlik bagi olmadi..hep agresif saldirgan kufurbaz bir tip..ama annem ona cok düşkün..yillar gecti meskek sahibi olduk evlendik barklandik..onun hic varligi birligi yok hayatımda..memlejete bir gunkugune bazen gidebiliyoruz ..biz ne zman gitsek ailecek coluk cocuk geliyirlar..annem baskiyor inlar icin yemek tabak koymaya ..ona hizmet ediyir .bu arada evkeri bir sokak arkada..birkac kez aileme dedim..ben sizi görmeye geliyorum..onlaru çağırmayın ya da
soyleyin diye..esi de kendinden beter..zaten ayrilio ayrilip barisiyorlar..aileme cok kotu gunler de yasatmisliklari var..ama annem ona düşkün oldugu icin unutuyor .biz yoldan gelmişiz cok onemli deil .gitmesek kızıyorlar .gidince biz mutsuzusuz bu durumu yaşayan var mi..

Anneniz size gelsin siz uzun bir süre gitmeyin ve sebebini de açıklayın. Anlasamiyorsaniz sırf abiniz diye sürekli kendinizden taviz vermek zorunda değilsiniz.

Bu şekilde yorumlaniz memnun etti..empati yaptığınızı düşünüyorum..ben de bu şekilde düşünüyorum..evet aile önemli ama birey olarak da istemediğim şekilde davranmak zorunda bırakılmak hoşuma gitmiyor..hicbirsey sebepsiz yere olmuyor..kimse istemez aile içi küslük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…