- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
hayatini garantiye alip lux yasama istegi var sanki sende. bence acele etmek yerine ailenin gonlunu almaya calisin. nihayetinde baska bi kadina anne diyemezsin ayni olmazz. sakin bozma ailenle arani. ne olursa olsun aileler evlatlarini her durumda kabul eder ama elin oglu ve ailesi pecete gibi burusturup sokaga atarlar...2.5 senedir birlikteyiz 4 senedirde tanisiyoruz
Sanırım kelime hatasından yanlış anladım ben sevgilinin ailesi de istemiyor anladım Yinede tavsiyem aileni hiç bir erkek için karşına almaAilemle ayni sehirdeyim ve sevgilimin ailesi bana kendi ailemden cok daha iyi davraniyor
Ayni yastayuz 20Onun ve sizin yaşınız kaç?
Düşünceni "uzaklaş" diye kestirirsenOkul bittikten sonra evlenme şartın olmaz yaşın küçük hep aynı adamı seveceğin ne malum? Çalış başka ile git ailenden kurtul diyorum ha baktın hala aynı adamı seviyorsun sonra evlenirsin. Evlenmek kaçman için şansın olmasın.
ama sen başından kurtul yazdın?Of zatzuma şimdi mi dedim allah aşkına illa bir yerden vurup polemik çıkarmaya çalışıyorsun. Çocukla kaçmasın diyorum okul bitince başka yere gitsin orda çalışsın. Halbuki senin kadar "mantıklı" düşünüp konuşan biri için çözüm yolum da "mantıklı" olmalıydı değil mi?
O kadar da yaşı küçük değil ayrıca hem okuyup hem çalışan anne babası olmayan kızlar da var. Polemik çıkarmak için saçma sapan yerlerden vurma
Yok sadece sevdigimle oluyym ve sıkıntı cekmeyecegimi bilsin istiyorum annemi ikna ederim sanmistim ama olmuyo bende aile rizasi olsun istiyorum zaten annem anlamiyor benihayatini garantiye alip lux yasama istegi var sanki sende. bence acele etmek yerine ailenin gonlunu almaya calisin. nihayetinde baska bi kadina anne diyemezsin ayni olmazz. sakin bozma ailenle arani. ne olursa olsun aileler evlatlarini her durumda kabul eder ama elin oglu ve ailesi pecete gibi burusturup sokaga atarlar...
aile onayini alin canim. ne olursa olsunnn
Yok onlar beni kendi kizlarindan farksiz goruyorlar hemen annemi aradi ikna etmeye calistiSanırım kelime hatasından yanlış anladım ben sevgilinin ailesi de istemiyor anladım Yinede tavsiyem aileni hiç bir erkek için karşına alma
Tamam kusura bakma bence evlenmesin ama ailesinden okulu bitirdikten sonra uzaklaşsın. Yani döven bir aileden uzak durması daha iyi benceDüşünceni "uzaklaş" diye kestirirsen
ama sen başından kurtul yazdın?
Be zaman? Ne şartlarda?
İlk mesajı okuyup yazdım. Aklımdan geçen, kaç o evden diye nasihat vermendi.
20 yaş çok küçük, evet reşit ama çok küçük
20 yaşında kimse aileden uzak, tek başına çalışıp, okuyup hayatta kalamaz kolay kolay
Hele ailede yetişen bir kız.
Ben yetimhane çocuğuydum, duruma hakimim
Ben zaten okulu bitirince evleniyim diyorum 23 24 yasinda yaniTamam kusura bakma bence evlenmesin ama ailesinden okulu bitirdikten sonra uzaklaşsın. Yani döven bir aileden uzak durması daha iyi bence
Bende okul bittikten sonra evlenmek istiyorum ama calismicam buna bi sey demiyorlarEki Görüntüle 2008478 Bu resimde diyor ki;
"Hiç bir basamağı atlama
Çünkü en baştan başlamak çok zor"
Education: Eğitim
Career: Kariyer
Love: Aşk
Marriage: Evlilik
Ben seni anladım.Ben zaten okulu bitirince evleniyim diyorum 23 24 yasinda yani
Ben çalismak istemiyorym kiBen seni anladım.
Ama yaş değil, iş sahibi olunca evlen
Kız zaten yarın nikahım var gelin, şahidim olun dememiş.Tamam kusura bakma bence evlenmesin ama ailesinden okulu bitirdikten sonra uzaklaşsın. Yani döven bir aileden uzak durması daha iyi bence
Neden çalışmayacaksınız anlamadım?Bende okul bittikten sonra evlenmek istiyorum ama calismicam buna bi sey demiyorlar
Kız sen var yaBen çalismak istemiyorym ki
Hamileyim, boşanmak istiyorum iş arıyorum konularını gösterseniz ya onaNeden çalışmayacaksınız anlamadım?
Aile zaten aile gibi değil ki. Koskoca kızı dövüyor. Yarın öbür gün ilişkisi/evliliği yolunda gitmese sığınabileceği güvenli ortam yok.Hamileyim, boşanmak istiyorum iş arıyorum konularını gösterseniz ya ona
Kız zaten yarın nikahım var gelin, şahidim olun dememiş.
O da, en azından okul bitsin diye bekliyor.
Ben konu sahibini savunmuyorum artık!
Benim elimde yine meslegim olacak ha ihtiyac olursa calisirimAile zaten aile gibi değil ki. Koskoca kızı dövüyor. Yarın öbür gün ilişkisi/evliliği yolunda gitmese sığınabileceği güvenli ortam yok.
Ben boşandıktan sonra iyi ki mesleğim ve işim var demiştim. Ve kendime söz verdim: Ağaoğlu gibi zengin biriyle de evlensem, asla ve asla işimi bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?