- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Niye hemen kotu dusunuyorsunuz ki kapiya koyar soyle olur boyle olur insallah olmasin yani ama meslek yine olur zorda kalirsam calisirim sonucta bende 23 24 yasinda evlenmek istiyorum zaten ve ben sevgilim askerden geldiginde 2 sene sonra anneme nasil anlatabilirim bunun yolunu ariyorum benHemen evlenmek cok da parlak bir secenek degil amadaha cok kucuksun. Elbet evlenirsin cocugun olur,bunlar kacmiyor ki. Ayrica once meslek,para. Sonra evlilik. Durumlar iyi diyorsun,iyi olan durum senin durumun mu sevgilinin durumu mu? Sahsina ait paran kazancin yoksa evlenecegin kisinin durumununiyi olmasi senin icin bir sey ifade etmiyor. İsin icine girmeden bunu anlayamazsin su an. Ama en azindan buyuklerini dinle. Oku,calis,kendine ait birikimin olsun. O mukemmel koca en ufak bir anlasmazlikta seni kapinin onune koyamasin
E ne konusayim? Yasim 32 tecrubelerimi paylasiyorum sizinle. En kotuyu dusunmezseniz onlem alamazsiniz. Siginma evlerinde gonullu calistim uzun sure. Oralar sizin gibi erkenden evleneyim dogurayim aman calismayayim istegim yok diyen ama sonra pisman olan kadinlarla dolu. 2 sene sonra mezun musunuz? İs buldunuz mu ondan haber verin ablacim. Hele bir para kazan, biraz zaman gecsin. Baktiniz hala birbirinizi seviyorsaniz annenize o zaman anlatirsiniz. Simdi siradan bir insan olarak kalsin sevgiliniz.Niye hemen kotu dusunuyorsunuz ki kapiya koyar soyle olur boyle olur insallah olmasin yani ama meslek yine olur zorda kalirsam calisirim sonucta bende 23 24 yasinda evlenmek istiyorum zaten ve ben sevgilim askerden geldiginde 2 sene sonra anneme nasil anlatabilirim bunun yolunu ariyorum ben
Aile zaten aile gibi değil ki. Koskoca kızı dövüyor. Yarın öbür gün ilişkisi/evliliği yolunda gitmese sığınabileceği güvenli ortam yok.
Ben boşandıktan sonra iyi ki mesleğim ve işim var demiştim. Ve kendime söz verdim: Ağaoğlu gibi zengin biriyle de evlensem, asla ve asla işimi bırakmam
aileni tabi ikna etmeye çalışır buldu küçük cahil küçük kızı ezecekler, sende hemen bana iyi davranıyolar de bi evlende gör nasıl bişeymiş biz yaşadık uyarıyoruz 23 24 o kadar erkenki anneni dinleYok onlar beni kendi kizlarindan farksiz goruyorlar hemen annemi aradi ikna etmeye calisti
Ogrenci misin calisiyor musun?
Bir meslegin olsa kimse seni kisitlamaz. Meslek edin,sonra bakarsiniz duruma hala birbirinizi istiyorsaniz evlenirsiniz
Yok onlar beni kendi kizlarindan farksiz goruyorlar hemen annemi aradi ikna etmeye calisti
İste o zaman buna izin vermemek elinizdeemin olun meslek oluncada kısıtlıyorlar...
İste o zaman buna izin vermemek elinizde
Masaya yumrugu vurup kendi hayatiniz kurabiliyorsunuz en azindan
faturaların hepsi onlara kalıcam 1600 lira maas alıyorum ablam 5000 alıyor ama her ay daha fazla ıstıyor 500ken 600 verdun oda yetmedı yemek kartımı verıyorum 250 tl oda yemıyor bır dhakı ay 700 ver hep boyle devam edıyor bu sekıldeben onuda denedim ama yok olmuyor evlenemezsem eğer onlarla yaşamk mecburiyetindeymişim
İste o zaman buna izin vermemek elinizde
Masaya yumrugu vurup kendi hayatiniz kurabiliyorsunuz en azindan
Mecburiyet haline getiren sizsiniz, iyi bir meslegi olan kendini gecindirebilecek durumda olan biri ailesine sormaz bile pardon ben gitsem olur mu diye. İs buldum falanca yerde hadi bana gule gule der cikar.ve artık sabrımın tukendıgı noktalardayım
Mecburiyet haline getiren sizsiniz, iyi bir meslegi olan kendini gecindirebilecek durumda olan biri ailesine sormaz bile pardon ben gitsem olur mu diye. İs buldum falanca yerde hadi bana gule gule der cikar.
İnsanlar sadece para için mi çalışıyor bunu anlamadiysan seni ikna edemez kimse.Calismaya ihtiyacim yok iste ya ailemde calis calis diye diretmiyorr
Yahu kaçarak gittiğin el kapısı senin el üstünde niye taşısın. Senin için zahmete mi girdiler alla alla. Sevgilim de sevgilim diye tutturmazsan itilip kakılmazsın. Valla biz mi salaktık nedir önce mesleğimizi elimize alalım da öyle evlilik mevzuları olsun dedik.Sevgilim bana oyle davranmaz ve durumlari iyi askerden gelinca ona sarraf dukkani acacaklar bende calismak istemiyorum acikcasi okudugum bolum cokta is imkani olmayan bir bolum bende diyorum zaten hemen simdi degil sadece ondan gizli bi is yapmak istemedigimden konustugumu bilsin istedim okuldan sonra evlenelim diye dusunduk ama anlamiyor benimkide can durmadan itilip kakilmak istemiyorum ki cok caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?