Benim sevdigim adamin parasi cok sukur duzenli ve askerden gelince dukkani olacak neden anlatamiyorum ?Kız sen var ya
Saniyesi dolmadı seni savunduğum yorum
Yanlış anlamışım
Hem çalışma, hem parası düzenli olmayanla evlen
3 tane doğur bir de
Alık mısın ya
Calismaya ihtiyacim yok iste ya ailemde calis calis diye diretmiyorrsu devirde erkek ailesi bile çalışmayan gelin istemiyorlar. çünkü bir maaşla evi geçindirmek zorlaştı. yaşin kaç okumadım ama daha aklı başında durup aklı selim düşünmelisin. çalışmıcam da ne demek, mutlaka bir işin ucundan tutmalısın ki kendine güvenin olsun. kusura bakma canım sen de daha aklı selim düşünmedikçe ilerde mutsuz olacaksın, bu kafayla da aileni ikna etmen zor. önce bi sen dimdik ayakta dur, o zaman herkesi karşısına alırsın
Sakın evden kacmaya falan kalkma çok ama çok pişman olursun. buradaki konuları okumuyor musunuz ben anlamıyorum ki koca kaçıyor mu.Sevgilim bana oyle davranmaz ve durumlari iyi askerden gelinca ona sarraf dukkani acacaklar bende calismak istemiyorum acikcasi okudugum bolum cokta is imkani olmayan bir bolum bende diyorum zaten hemen simdi degil sadece ondan gizli bi is yapmak istemedigimden konustugumu bilsin istedim okuldan sonra evlenelim diye dusunduk ama anlamiyor benimkide can durmadan itilip kakilmak istemiyorum ki cok caresizim
Daha yazarak bile anlatamıyorsunBenim sevdigim adamin parasi cok sukur duzenli ve askerden gelince dukkani olacak neden anlatamiyorum ?
Annen haklı. Gençlik hislerine kapılıp geleceğini mahvetme. Bırak sevgilin askere gitsin. Sen okulunu bitir. Duygularına kapılıp acele karar verme.Iyi aksamlar benim cok ama cok buyuk bir sıkıntım var benim 2.5 senedur gorustugum sevgilim var ilk ayimizda ailem ogrendi o zamanlar 17 yasindaydim dövduoer telefonumu aldilar konusmuyoruz saniyolarda bi kac ay once anneme anlattim konusmayacaksin dedi tamam dedim ama yine konustuk cunku seviyorum bugun tartistik ben soyledim kavga ettik baya tabi yine dövdü sevgilimin annesi teyzesi konuatu nuh diyor peygamber demiyor ben 3 yil sonra okulumu bitircem annesine oglunuz aramasin okumuyormus zaten calisarak nasil gecindirecek falan filan 6 yilda beklese 10 yilda beklese bu is olmayacak biz istemiyoruz diyo ben napicam sevgilimde kasimda askere gidecek askerden sonra konusuruz aynisini derlerse kacarsın diyo ve ben onu cok ama cok seviyorum ne yapicam anneme anlatmaya calistim seviyorum dedim onsuz mutlu olamam dedim anlamiyor yardim edin lutfen
Mesleğiniz ne olacak çok merak ettimBenim elimde yine meslegim olacak ha ihtiyac olursa calisirim
Insallah oyle bi sey olmaz bende oyle bejleyecem tabiki zaman ne gosterir bilememAnnen haklı. Gençlik hislerine kapılıp geleceğini mahvetme. Bırak sevgilin askere gitsin. Sen okulunu bitir. Duygularına kapılıp acele karar verme.
Burada açılan konuları bir oku. Ne aşıklar vardı, ne sevgililer. Nasıl sabun köpüğü gibi puf olup gidiyor evlenince. Sonra kadın, çocuğuyla ortada kalıyor. Elinde meslek yok, güvence yok. Bunları çok iyi hesap et. Aileni karşına alacak bir hareket yapma. Bir gün onlara geri sığınmak zorunda kalabilirsin. Okulunu bitir.. Seni ayaklarının üzerinde tutacak bir meslek edin, sonra git istediğine aşık ol.
Sosyoloji okuyorum suanMesleğiniz ne olacak çok merak ettim
Sıfır tecrübe birini işe almaya hangi sektör can atar???
Not: Anneniz sizi tanıyor da konuşuyor. Bulutların üzerinde geziyorsunuz. Gerçek hayat sandığınız gibi değil.
Bende kacmayi degil ailemi ikna etmek istiyorum ve bunu nasil yapabilirim diye dusunuyorumSakın evden kacmaya falan kalkma çok ama çok pişman olursun. buradaki konuları okumuyor musunuz ben anlamıyorum ki koca kaçıyor mu.
Okulunu bitir, mesleğin olsun ne istersen yap. ister evlen ister kaç. bak bugün burada bir üye aşık olup evlendiği adamın zulmunden kacabilmek için konu açtı. evden dışarı çıkmasını yasaklamislar kayınvalidesi ile oturuyor. o da senin gibi seviyormus.
Yazık etmeyin kendinize. biraz canınızın kıymetini bilin.
Tamam okulunu bitir. ne istersen yap. ama önce okulunu bitir.Bende kacmayi degil ailemi ikna etmek istiyorum ve bunu nasil yapabilirim diye dusunuyorum
Kacmayip nasil uzaklasabilirim ki anlamiyolar 20 yasindayim ve ben onlara suan evlenelim demiyorum okul bittikten sonra diyorum
Bende oyle diyorum zaten okulum bitinceTamam okulunu bitir. ne istersen yap. ama önce okulunu bitir.
Ogrenciyim istemedigim bi bolumde istemedigim bi sehirde yasiuorum tamam elimde illaki meslegim falan olacak ama gecen sene kpssde 1 kisi atamislar kendi okudugum yerde 200 kisi var ve nerdeyse basvuran herkese formasyon veriyorlar Allah bilir ben mezun olana kadar kac bin mezun olacak benim bolumumdenOgrenci misin calisiyor musun?
Bir meslegin olsa kimse seni kisitlamaz. Meslek edin,sonra bakarsiniz duruma hala birbirinizi istiyorsaniz evlenirsiniz
Annem daha sevgilimi gormedi tanimiyor bile nasil biridir hic sans vermediler direk telefonumu alip dövdulerÜniversiteye gideceksin evden uzaklaşacaksın. Okuyacaksın.
Ailenin bu adamda gördüğü bişey olabilir.
Ailene kulak ver kesinlikle haklılık payı vardır.
Hiç bir adam, hiç bir sevda, aşk anne babanın bir damla göz yaşı bile etmez.
Çöpsüz üzümsün diye çok dayak yer ezilirsin.
Hayat toz pembe değil.
Oku, kültürlen, cahilliğini yok et.
Hayata başka gözle bakmayı öğren.
Peki okulu bitirdikten sonra baska bir bolum daha okuyabilir misin? Acik ogretim vs? Hem okur hem de part time calisirsin. Kasiyerlik yapilir mesela. O sekilde tip okuyan ogrenciler taniyorumOgrenciyim istemedigim bi bolumde istemedigim bi sehirde yasiuorum tamam elimde illaki meslegim falan olacak ama gecen sene kpssde 1 kisi atamislar kendi okudugum yerde 200 kisi var ve nerdeyse basvuran herkese formasyon veriyorlar Allah bilir ben mezun olana kadar kac bin mezun olacak benim bolumumden
Aciktan belki okurum ama icimde calisma gibi bi istek yok ben kendi evimde olup cocugumu kendim buyutmek istiyorum cok sukur durumlarda iyi durum kotu olsa zaten calisirimPeki okulu bitirdikten sonra baska bir bolum daha okuyabilir misin? Acik ogretim vs? Hem okur hem de part time calisirsin. Kasiyerlik yapilir mesela. O sekilde tip okuyan ogrenciler taniyorum
Hemen evlenmek cok da parlak bir secenek degil amaAciktan belki okurum ama icimde calisma gibi bi istek yok ben kendi evimde olup cocugumu kendim buyutmek istiyorum cok sukur durumlarda iyi durum kotu olsa zaten calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?