Aile sorunu :(

Kız sen var ya

Saniyesi dolmadı seni savunduğum yorum

Yanlış anlamışım

Hem çalışma, hem parası düzenli olmayanla evlen

3 tane doğur bir de

Alık mısın ya
Benim sevdigim adamin parasi cok sukur duzenli ve askerden gelince dukkani olacak neden anlatamiyorum ?

Calismaya ihtiyacim yok iste ya ailemde calis calis diye diretmiyorr

Sakın evden kacmaya falan kalkma çok ama çok pişman olursun. buradaki konuları okumuyor musunuz ben anlamıyorum ki koca kaçıyor mu.

Okulunu bitir, mesleğin olsun ne istersen yap. ister evlen ister kaç. bak bugün burada bir üye aşık olup evlendiği adamın zulmunden kacabilmek için konu açtı. evden dışarı çıkmasını yasaklamislar kayınvalidesi ile oturuyor. o da senin gibi seviyormus.

Yazık etmeyin kendinize. biraz canınızın kıymetini bilin.

Annen haklı. Gençlik hislerine kapılıp geleceğini mahvetme. Bırak sevgilin askere gitsin. Sen okulunu bitir. Duygularına kapılıp acele karar verme.

Burada açılan konuları bir oku. Ne aşıklar vardı, ne sevgililer. Nasıl sabun köpüğü gibi puf olup gidiyor evlenince. Sonra kadın, çocuğuyla ortada kalıyor. Elinde meslek yok, güvence yok. Bunları çok iyi hesap et. Aileni karşına alacak bir hareket yapma. Bir gün onlara geri sığınmak zorunda kalabilirsin. Okulunu bitir.. Seni ayaklarının üzerinde tutacak bir meslek edin, sonra git istediğine aşık ol.

Benim elimde yine meslegim olacak ha ihtiyac olursa calisirim
Mesleğiniz ne olacak çok merak ettim
Sıfır tecrübe birini işe almaya hangi sektör can atar???

Not: Anneniz sizi tanıyor da konuşuyor. Bulutların üzerinde geziyorsunuz. Gerçek hayat sandığınız gibi değil.

Insallah oyle bi sey olmaz bende oyle bejleyecem tabiki zaman ne gosterir bilemem

Bende kacmayi degil ailemi ikna etmek istiyorum ve bunu nasil yapabilirim diye dusunuyorum

Canınız mi sıkılıyor dertsiz başına dert mi arıyorsun..geldim 30 yaşına evliliğe cesaretim yok..isine gücüne okuluna bak..kimler gelir kimler geçer.. aile ni ilerde anlarsın canim
Ayrıca çalışmak istemiyorum diyorsun el oğlunun eline mi bakacaksin..arksfssim erkeğin evliyasina güven olmaz bu devirde...ekmegini al eline sonra yine git evlen..acele etme

Ogrenci misin calisiyor musun?
Bir meslegin olsa kimse seni kisitlamaz. Meslek edin,sonra bakarsiniz duruma hala birbirinizi istiyorsaniz evlenirsiniz

Kacmayip nasil uzaklasabilirim ki anlamiyolar 20 yasindayim ve ben onlara suan evlenelim demiyorum okul bittikten sonra diyorum

Üniversiteye gideceksin evden uzaklaşacaksın. Okuyacaksın.
Ailenin bu adamda gördüğü bişey olabilir.
Ailene kulak ver kesinlikle haklılık payı vardır.
Hiç bir adam, hiç bir sevda, aşk anne babanın bir damla göz yaşı bile etmez.
Çöpsüz üzümsün diye çok dayak yer ezilirsin.
Hayat toz pembe değil.
Oku, kültürlen, cahilliğini yok et.
Hayata başka gözle bakmayı öğren.

okulunu bitir. işe gir. ekonomik özgürlüğün olduktan sonra seni döven ailenin iznine de eğer mutsuz olursan evliliğine de mecbur kalmazsın.

Ogrenci misin calisiyor musun?
Bir meslegin olsa kimse seni kisitlamaz. Meslek edin,sonra bakarsiniz duruma hala birbirinizi istiyorsaniz evlenirsiniz
Ogrenciyim istemedigim bi bolumde istemedigim bi sehirde yasiuorum tamam elimde illaki meslegim falan olacak ama gecen sene kpssde 1 kisi atamislar kendi okudugum yerde 200 kisi var ve nerdeyse basvuran herkese formasyon veriyorlar Allah bilir ben mezun olana kadar kac bin mezun olacak benim bolumumden

Annem daha sevgilimi gormedi tanimiyor bile nasil biridir hic sans vermediler direk telefonumu alip dövduler

Peki okulu bitirdikten sonra baska bir bolum daha okuyabilir misin? Acik ogretim vs? Hem okur hem de part time calisirsin. Kasiyerlik yapilir mesela. O sekilde tip okuyan ogrenciler taniyorum

Peki okulu bitirdikten sonra baska bir bolum daha okuyabilir misin? Acik ogretim vs? Hem okur hem de part time calisirsin. Kasiyerlik yapilir mesela. O sekilde tip okuyan ogrenciler taniyorum
Aciktan belki okurum ama icimde calisma gibi bi istek yok ben kendi evimde olup cocugumu kendim buyutmek istiyorum cok sukur durumlarda iyi durum kotu olsa zaten calisirim

Aciktan belki okurum ama icimde calisma gibi bi istek yok ben kendi evimde olup cocugumu kendim buyutmek istiyorum cok sukur durumlarda iyi durum kotu olsa zaten calisirim
Hemen evlenmek cok da parlak bir secenek degil ama daha cok kucuksun. Elbet evlenirsin cocugun olur,bunlar kacmiyor ki. Ayrica once meslek,para. Sonra evlilik. Durumlar iyi diyorsun,iyi olan durum senin durumun mu sevgilinin durumu mu? Sahsina ait paran kazancin yoksa evlenecegin kisinin durumununiyi olmasi senin icin bir sey ifade etmiyor. İsin icine girmeden bunu anlayamazsin su an. Ama en azindan buyuklerini dinle. Oku,calis,kendine ait birikimin olsun. O mukemmel koca en ufak bir anlasmazlikta seni kapinin onune koyamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…