Aile tanışması için erken mi?

leonunannesi

Loliş
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
572
824
103
28
Tokat
Erkek arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz, internetten tanıştık görüştük falan gayet iyi ilişkimiz ve o ciddi düşünüyor tabi ben de öyle.

Arkadaşlarım, annem, kuzenlerim falan biliyor ilişkimizi ve o uzakta Tokatta görevi yüzünden, ama normalde Ankara'da oturuyor, ben de Bursa'da oturuyorum. Kasım sonu aralık gibi izine çıkacak o zaman aileler tanışsın istiyor, muhtemelen olacak.
Ama kuzenim ve yengem iyi tanı acele etme diyor, kafam karıştı biraz sizce erken mi?

Bir de evlenince uzağa gitmek, ailemden uzaklaşmak korkutuyor ve kendimi pek evliliğe hazır hissetmiyorum ama uzun süre de sevgili kalmak istemiyorum, çok arada kaldım :(

Sizce acele mi ediyoruz, yaşım küçük mü evlilik için? (Şu an 20 yaşındayım):KK17:
Lütfen akıl verin ve evliliğin nasıl bir sorumluluk olduğunu açıklayın :110:

Erkek arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz, internetten tanıştık görüştük falan gayet iyi ilişkimiz ve o ciddi düşünüyor tabi ben de öyle.

Arkadaşlarım, annem, kuzenlerim falan biliyor ilişkimizi ve o uzakta Tokatta görevi yüzünden, ama normalde Ankara'da oturuyor, ben de Bursa'da oturuyorum. Kasım sonu aralık gibi izine çıkacak o zaman aileler tanışsın istiyor, muhtemelen olacak.
Ama kuzenim ve yengem iyi tanı acele etme diyor, kafam karıştı biraz sizce erken mi?

Bir de evlenince uzağa gitmek, ailemden uzaklaşmak korkutuyor ve kendimi pek evliliğe hazır hissetmiyorum ama uzun süre de sevgili kalmak istemiyorum, çok arada kaldım :KK43:

Sizce acele mi ediyoruz, yaşım küçük mü evlilik için? (Şu an 20 yaşındayım):KK17:
Lütfen akıl verin ve evliliğin nasıl bir sorumluluk olduğunu açıklayın :110:
Öncelikle evet erken hiç yüzyüze görüştünüz mü 5 ayda ne kadar tanıdınız anlattığı herşey doğrumu aynı şehirde olsanız en azından araştırılır tanıdıklar vs olur fakat farklı şehirdesiniz o yüzden acele etmeyin.

Henüz erken biraz daha vakit geçsin ve yüz yüze sık görüşmeye çalışın.
Bence uzaktan konuşmakla o kişinin karakterini anlamak çok zor.
Haklısın ben de öyle düşünüyorum evlilik büyük bir karar bunu ona da söyledim zaten ama onun ailesi biraz baskı yapıyor ne zaman evlencen diye geçen bu yüzden azıcık tartıştık hatta ama bilmiyorum kafam çok karışık

Şu ana kadar bir kez görüşebildik kendisi jandarma izinleri biraz sıkıntılı ama bu ay bana yakın olan bir yere eğitime gelecek hafta sonları görüşeceğiz insaAllah
Bir kere görüşmeyle ciddiyet kesinlikle düşünmeyin derşm çokça zaman geçirin .huyunu suyunu öğrenin .ayrıca yaşın çok genç düşünme bile evlenmeyi hayatın tadını çıkar

Öncelikle evet erken hiç yüzyüze görüştünüz mü 5 ayda ne kadar tanıdınız anlattığı herşey doğrumu aynı şehirde olsanız en azından araştırılır tanıdıklar vs olur fakat farklı şehirdesiniz o yüzden acele etmeyin.
Bir kere görüşebildik işi yüzünden izin alamıyor kafasına göre, yakında eğitime bana yakın olan bir yere geleeck bafta sonları görüşeceğiz insaAllah ve bayağı tanıdım onu yani güveniyorum ona

Cok erke 5 ayda. Ustelik 5 aylik bi gorusme bile sayilmaz aranızdaki mesafe yüzünden.
Evet bana da erken geliyor ki ben hiç evliliği düşünen bir insan değildim yani 4 -5 yıl sonra anca evlenirim derdim hep ama onun sayesinde fikrim değişti biraz tabi 5 ay kısa bir süre gerçekten ama onun ailesi de baskı yapıyor ne zaman evlencen diye o da bunaldı biraz bir de tokatta tek şu an ondan dolayı da istiyor evliliği erken

ınternetden bırını bulup evlenmek bana gercekten cok ucuk gelıyor...
gozunle gordugunu bıle yeterınce tanımazken

bırde ınternetden gorusup cıkıyoruz dıyorsun bır kere bıle bulustun mu

aılen nasıl karsıladı ben olsam oyle rısklı seylere gırmezdım hemde cooook erken gercekten

Evet bana da erken geliyor ki ben hiç evliliği düşünen bir insan değildim yani 4 -5 yıl sonra anca evlenirim derdim hep ama onun sayesinde fikrim değişti biraz tabi 5 ay kısa bir süre gerçekten ama onun ailesi de baskı yapıyor ne zaman evlencen diye o da bunaldı biraz bir de tokatta tek şu an ondan dolayı da istiyor evliliği erken

kaç yaşındaki ailesi baskı yapıyor?
yalnız kalmaktan bunaldığı için evlilik isteyen adam için kiminle evlendiğinin önemi yoktur.

ınternetden bırını bulup evlenmek bana gercekten cok ucuk gelıyor...
gozunle gordugunu bıle yeterınce tanımazken

bırde ınternetden gorusup cıkıyoruz dıyorsun bır kere bıle bulustun mu

aılen nasıl karsıladı ben olsam oyle rısklı seylere gırmezdım hemde cooook erken gercekten
Bana da öyle geliyordu internetten tanışmak öyle bir şey yapmam diyordum ama büyük konuşmamak gerekiyormus hiçbir zaman onu öğrendim

Ve bir kere buluştuk görüştük ve buluşmaya devam edeceğiz tabikide zaten haftaya düğün olacak demiyoruz anca 1 seneyi bulur.
Ayrıca ondan emin olmasaydım guvenmeseydim buluşmaya dahi gitmezdim

Back
X