Aile tanışması

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
874
1.119
113
Selam sevgili kk üyeleri
Sevgilimin ailesiyle ailelerimiz tanışacak yavaş yavaş o aşamaya geldik. Annesiyle tanıştım önceden o da benim annemle tanıştı. Yakın zamanda bize ailecek tanışmaya gelecekler ama ben inanılmaz heyecan yapıyorum. Annesiyle tanışmayı atlattım şimdi ablayı gözümde büyütüyorum. Ya yanlarında saçma davranırsam komik duruma düşersem falan diye kafamda kurup duruyorum. Bu durumda ne önerirsiniz bana bu kadar kafaya takmamak için ve rahat olmak için :110:

Onlar da normal insan, belki onlar sacma davranabilir?
Insan karsisindakini sevince O na verdigi degerden dolayi ailesini, cevresini de gozunde buyutebiliyor sanirim. Ama hiç gerek yok.
Yani ben de ufaktan heyecanlanmistim ama oyle insan ustu şekilde gozumde buyutmedim hiç birini. Sakin olun

Selam sevgili kk üyeleri
Sevgilimin ailesiyle ailelerimiz tanışacak yavaş yavaş o aşamaya geldik. Annesiyle tanıştım önceden o da benim annemle tanıştı. Yakın zamanda bize ailecek tanışmaya gelecekler ama ben inanılmaz heyecan yapıyorum. Annesiyle tanışmayı atlattım şimdi ablayı gözümde büyütüyorum. Ya yanlarında saçma davranırsam komik duruma düşersem falan diye kafamda kurup duruyorum. Bu durumda ne önerirsiniz bana bu kadar kafaya takmamak için ve rahat olmak için :110:
Kendin ol, akışa bırak.
Bundan 6 sene önceye dönsem eşimin annesiyle ilk tanıştığım zamana, kendime bu öğütü verirdim.
:) mutluluklar

Korktuğun şey ne!?
Görümcen mi sevgilin mi?
Bence sevgilin sanki.
Ne olacak sanki hata yapsan.
Sevgilin tamam seninle olmaz mı diyecek?
Bu kadar kendinizi germeyin ya, neyse ne.
Hepimiz insanız, kimseye kendini beğendirmeye çalışma, çok yanlış buluyorum bunu. Beğenmezlerse küçük oğullarına başka kız mı alacaklar? Oğulları senden vazgeçecekse zaten geçmiş olsun.

Eğitim durumunuzu merak ettim konu sahibi . Yani sosyal bir hayatınız yok mu ? İnsan ilişkilerinde bir sorun mu yaşıyorsunuz?
Ayrıca bu kadar takılmayın siz aynadaki fıstığı beğenin . Onlar da size kurban olsunlar ayol 😅

Eğitim durumunuzu merak ettim konu sahibi . Yani sosyal bir hayatınız yok mu ? İnsan ilişkilerinde bir sorun mu yaşıyorsunuz?
Ayrıca bu kadar takılmayın siz aynadaki fıstığı beğenin . Onlar da size kurban olsunlar ayol 😅
Avukatım
Sadece minik tatlı bi heyecan yaşıyorum ve daha fazla gözümde büyütmemek için açtım konuyu, tecrübesi olanların yazdıkları iyi gelebilir diye düşündüm

Korktuğun şey ne!?
Görümcen mi sevgilin mi?
Bence sevgilin sanki.
Ne olacak sanki hata yapsan.
Sevgilin tamam seninle olmaz mı diyecek?
Bu kadar kendinizi germeyin ya, neyse ne.
Hepimiz insanız, kimseye kendini beğendirmeye çalışma, çok yanlış buluyorum bunu. Beğenmezlerse küçük oğullarına başka kız mı alacaklar? Oğulları senden vazgeçecekse zaten geçmiş olsun.
Bu ne kadar üstten yazılmış bir yorum ya

Aile tanışmalarında genelde büyükler sohbet ediyor zaten, sen de mutfağa geçer kahveyle ilgileniyor gibi yaparsın konu ahibesi ya da ailenin yanında uslu uslu oturursun :))) Fazla ses etmezsin gece geçer gider diyorum

Aile tanışmalarında genelde büyükler sohbet ediyor zaten, sen de mutfağa geçer kahveyle ilgileniyor gibi yaparsın konu ahibesi ya da ailenin yanında uslu uslu oturursun :))) Fazla ses etmezsin gece geçer gider diyorum
Ya bi de işin kötüsü evimiz amerikan mutfak 😪😂

Back
X