şimdi canım şöyle. aslına bakarsan kız tarafı olarak siz davet edemezdiniz
ya gelin isteyin demeniz lazımdı
yada ön tanışma için böylesi uygun zaten
sizden bir çağrı gelmeyince
karşı taraf davet etmiş olmalı
Yanlış olan bir durum yok gibi görünüyor. tatlım..Ailenizle tanışıp biraz kaynaşıp ondan sonra isteyecekler gibi grünüyor.
Bir tek aileninde isteme olmadan onlara gitmesi durumu gereksiz gibi görünüyor ama anladığım kadarı ile daha fazla kaynaşmak istemişler ..
canım benimde öyle oldu mesela erkek arkadaşımın ailesi geldi babamın vermeyeceğini biliorlardı çünkü okuyordum o zaman erkek arkadaşımın babası geldiklerinde şunu söyledi ben oğlum ekonomik özgürlüğünü kazanmadan sizden söz yada nişan talep edemem ama bir tanışalım görüşelim istedik gençlerde rahatça tanışıp görüssünler istedik dedi böylelikle ailelerimiz tanıştı okulum bitti erkek arkdaşmı okulunun bitmesini bekliyorduk yaza tekarar istemeye gelicekler sonrada sözümüz olacak nasipse .bu işler böyle olur yani hadi harala gürele kızı isteyelm olmaz ailelernde tanışıp anlaşması gerekir
bende arkadaşlara katılıyorum
evlilik her ne kadar iki birey arasında olsa da
ailelerinde birbiriyle anlaşması çok önemli seni sevmişler aileni de tanımak istemişler.Hayırlısı olur inşallah.
Normal bir süreç önce aileler tanışır belki isteğe göre isteme olur daha sonra söz takılır uzaklarsa hepsi bir arada yapanda var ama düşünmelerinde bir sorun yok rahat olsun içiniz yavaş yavaş olması daha iyidir kız evi naz evi olsun
çok normal ve en güzeli.benimde öyle olmuştu.ki benim 6 yıllık bir ilişkim vardı.
yani maddiyat kontrolüyle alakası yok.zaten herkes birbirinin durumunu biliyordu.
çok keyifli dönemler.hiç kendinizi sıkmayın.benimde önce eşimin ailesi tanışma yemeğine geldi.sonra bizi çağırdılar.
sakinleşinnnn:)) ve keyfini çıkarın
sonuçta evin durumu çok önemli değil
ailenizin kişiliği, misafirperverliği daha önemli bence,
ailem hazırlıksız yerine
onlara açılmadım alıştırmam lazım, yer yapıyorum gibi idare etsen
daha mantıklı olabilir
Bence gayet normal.Nasıl bir aileden kız isteyeceklerini görmeleri gerek önceden.Benim eşimin aileside istemeden önce bize kahvaltıya gelmişlerdi.Endişe etme normal şeyler bunlar.Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?