Aile tanışması

şu sıra borçlarımız var canım :/ anne ve babamın kafaları çok dolu

aslında zaman isteyebilirsin.bence bu senden soğuyacakları bişey değil.
uygun cümlelerle konuşursan sorun olmaz.ama sevgilinle konuş bu durumu.gerekirse o ailesine uygun bir şekilde izah eder

aslında zaman isteyebilirsin.bence bu senden soğuyacakları bişey değil.
uygun cümlelerle konuşursan sorun olmaz.ama sevgilinle konuş bu durumu.gerekirse o ailesine uygun bir şekilde izah eder

orası öyle de canım bir aya kadar şehir dışına gidecekler yaz sonuna kadar yoklar, bu kadar beklemek isteyeceklerini sanmıyorum

hem tanışmak, fikir edinmek hemde adeetleri konuşmakti benımkesınde ilk tanışma yemeği...kaynaşma vs gibi...

orası öyle de canım bir aya kadar şehir dışına gidecekler yaz sonuna kadar yoklar, bu kadar beklemek isteyeceklerini sanmıyorum

peki ailenin borçlar yüzünden kafası mı dolu,yoksa maddi açıdan gerekli hazırlığı yapamayız mı diye düşünüyorsunuz?

ne zmn gelcekler neler hazırlıycaksın aılene soledın mı kabul eddılermı aılene nasıl acıldın ayy cok heyecanlandım ne pısırcen

ne zmn gelcekler neler hazırlıycaksın aılene soledın mı kabul eddılermı aılene nasıl acıldın ayy cok heyecanlandım ne pısırcen

balımm daha tarih bile belli değil ki anneme açıldım ama henüz babamın haberi yok, haber bekliyolar benden. daha yumurta kapıya dayanmayınca bunları hiç düşünmemiştim ben bir de bunlar var offffff

balımm daha tarih bile belli değil ki anneme açıldım ama henüz babamın haberi yok, haber bekliyolar benden. daha yumurta kapıya dayanmayınca bunları hiç düşünmemiştim ben bir de bunlar var offffff

bıze habaer et ya asırı asırı heyecan yaptım bana noluosa töbe bısmıllah :) yaşını sorsam ayıpmı olur ..

bıze habaer et ya asırı asırı heyecan yaptım bana noluosa töbe bısmıllah :) yaşını sorsam ayıpmı olur ..

ne güzel yaa yalnız olmadığını bilmek sosyal hayatta neden sizler gibi arkaşalarım yokki :) yaşım 22 oldu tatlım :)

ne güzel yaa yalnız olmadığını bilmek sosyal hayatta neden sizler gibi arkaşalarım yokki :) yaşım 22 oldu tatlım :)

ben sanalmıyım ben sahtemıyım
yaşıtmışız canımcım
haber et emi. babanla knusmaları fılan herseyı haber et :) baba halloldumu sonra ne gıycem ne pısırcem evı duzetcem telaşı :) galıba
hadı bakalm

çok tatlısın ya hiç güleceğim yoktu onun için de konu açıcam canım beklemede kalın özel mesaj atamıyorum henüz o yüzden ark. isteği gönderdim :)

çok tatlısın ya hiç güleceğim yoktu onun için de konu açıcam canım beklemede kalın özel mesaj atamıyorum henüz o yüzden ark. isteği gönderdim :)

ıyı ettın :)) olsun mesaj sayın dolunca beklerım.takıpteyım baslıklarını. mutluluklar :)))

buradaki enerji gerçekten farklı
benim çevremde de böyle insanlar yok
uzun zamandır takip ediyorum siteyi üzüldüğüm, katıla katıla güldüğüm,
sürükleyici bir roman okur gibi meraktan sayfaları hızlı hızlı okuduğum anlar olmuştur
buradaki insanların görüşleri düşünceleri farklı bir bakış açısı katıyor insana

isteme oldugunda haber verirsin artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…