Aile tanistirmasi!

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Merhaba kızlar gecenin bu saatinde fikir almaya geldim lütfen yardımcı olun:dua: bir birlikteliğim var ikimizde çalışıyoruz maddi yonden sıkıntılarımız yok sorun edilecek birşeyler yok ev araba vs seyler var tabi bunlar benim icin degil ailem icin daha onemli ailelerin tanımasını istiyorum benlik bir sıkıntı yok ben universite mezunuyum erkek arkadasim lise terk ve emin olduğumu düşünüyorum bir abim var konuyu ona açtım kendisi çok kiskanc ve sürekli beni birşeylerden esirgemeye korumaya çalışıyor ama nereye kadar koruyabilir? Bana yakistirmadigini soyluyor Bugün gelmiş bana gereksiz güveniyorsun bu isin sonu bokta çıkabilir dedi ve ister istemez beni kötü etkiledi sonra ben zaten arkandayım demeye başladı babama konuyu açmayı düşünüyorum ama ilerde pisman olmaktan korkuyorum abime ne diyip içini rahatlatacagimi bilmiyorum bu işler ne kadar zormus böyle :KK64:siz ailenize nasıl kabul ettirdiniz nasıl bir yol izlediniz ne yapmam lazim cildircam

Kendini yetiştirmiş mi ?
Belirli bir dünya gorusu, rafine zevkleri var mı?
Olgun mu ?
Merhametli mi ?
Saygılı mi ?
Saygın mi ?
Bunlar varsa olabilir
Ama yine de eğitim farkı barız belli oluyor bir süre sonra ..
Şöyle birsey ki suan universite mezunu olup bos beyinli bir dünya görüşü olmayan birsuru insan var ve ben bunun diolamada olduğunu düşünmüyorum

Şöyle birsey ki suan universite mezunu olup bos beyinli bir dünya görüşü olmayan birsuru insan var ve ben bunun diolamada olduğunu düşünmüyorum

Dolu beyinli olduguna inanıyorsanız mutluluklar :)
Ben genelden bahsettim.
Siz boş beyinli üniversitelilerden
Halbuki yukarıda belli özelliklere sahip mi demistim ..

ama ilerde pisman olmaktan korkuyorum abime ne diyip içini rahatlatacagimi bilmiyorum bu işler ne kadar zormus böyle :KK64:siz ailenize nasıl kabul ettirdiniz nasıl bir yol izlediniz ne yapmam lazim cildircam
Merhaba..
Bu yazdığınızdan endişe ediyorsanız, bu çocuğun artı bir durumunu göremiyorsunuz diye anlıyorum. Olsaydı eğer, ailenize olumlu özelliklerini sıralamak için düşünmezdiniz.
Bence herşeyden once bu çocukla neden evlenmek istediğinizi bir sıralayın bakalım . Nedenlerinizi ortaya çıkardığınızda otomatikman nasıl ikna edeceğiniz de ortaya çıkacaktır.
Hakkınızda hayırlısı.

Onları ikna edecek yönü daha sen bulamıyorsun biz ne diyelim? Ev arabayla bitmiyor iş

Üniversite mezunu bi kadın ve lise terk bi erkek,evlilik halihazırda zor bi kurumken bir de bu tarz farklar çok daha zorlaştırıyor süreci. Ben de uygun olduğunuzu düşünmedim.

Eşimle ailem tanıştığında kimse kimseyi ikna etmedi,olumsuz bi durum yoktu süreç kendiliğinden başladı.

Ailenizi veya yakın çevrenizdeki insanları evlenmeye ikna etmeniz gereken kişi,
bence doğru kişi değildir.
Şunu söylemek istiyorum siz doğru kişi olduğuna yürekten inansaydınız zaten ikna konusu gündeme gelmezdi.
Seviyorum,birbirimize yakıştığımızı düşünüyorum ve evlenmek istiyorum der ve bunun için girişimde bulunurdunuz.
Siz duygularınızdan emin değilsiniz bence ya da içten içe delikanlının lise terk olmasını aslında tam olarak kabullenememişsiniz.

Benim nişanlım da üniversite okumamış ama kendini inanılmaz geliştirmiş çok saygın bir iş adamı kendisi.Bazıları 4 yıllık üniversite bitiriyor ama daha bir dünya görüşüne bile sahip değil o yüzden insanın kendinş ne kadar geliştirdiğine bağlı

Sen sevip istedikten sonra başkalarına inandırmana ne gerek var?
Abinin onun bunun lafıyla kafan karışıyorsa ya da onların talimatıyla hayatına yön vereceksen hiç bu işlere adım atma zaten.
Evlilik kendi beyniyle ve mantığıyla hareket edebilenlerin yapması gereken birşey.

liseyi neden bitirmemis? aciktan da bitirebilirdi sanki . benim universite mezunu kizim olsa lise terk biriyle evlenmesini istemezdim

Merhaba kızlar gecenin bu saatinde fikir almaya geldim lütfen yardımcı olun:dua: bir birlikteliğim var ikimizde çalışıyoruz maddi yonden sıkıntılarımız yok sorun edilecek birşeyler yok ev araba vs seyler var tabi bunlar benim icin degil ailem icin daha onemli ailelerin tanımasını istiyorum benlik bir sıkıntı yok ben universite mezunuyum erkek arkadasim lise terk ve emin olduğumu düşünüyorum bir abim var konuyu ona açtım kendisi çok kiskanc ve sürekli beni birşeylerden esirgemeye korumaya çalışıyor ama nereye kadar koruyabilir? Bana yakistirmadigini soyluyor Bugün gelmiş bana gereksiz güveniyorsun bu isin sonu bokta çıkabilir dedi ve ister istemez beni kötü etkiledi sonra ben zaten arkandayım demeye başladı babama konuyu açmayı düşünüyorum ama ilerde pisman olmaktan korkuyorum abime ne diyip içini rahatlatacagimi bilmiyorum bu işler ne kadar zormus böyle :KK64:siz ailenize nasıl kabul ettirdiniz nasıl bir yol izlediniz ne yapmam lazim cildircam
Bende esimle evlenrke.çn baya annem laf soledi sen memursun o ozel dye ama pek kızmadıydı snradan baya sıkıntı yasadık isleri kotuye gtti ailesi de destek olmadı annem habire ben kız vermezdm ama sen istedin dedi gene laf sokmalar felan ama duzeldi evlendk esim liseyi btrdi evlendkten snra hatta kpss ye grdi ama herkes ahkam keser canm aile cıraganda dugun yapsalar neden dubaide olmadı dyeni var :) o yzden seviyorsan emn sen yuru gtsn

Siz üniversite mezunusunuz ve ne iş yapıyorsunuz ?
O lise terk ve ne iş yapıyor ?

Back
X