arkadaşlar eşimle ilgili sorunlarım var ve aile terapistine gitmek istiyorum şuan aldım bu kararı ama fiyatları nedir ve bize yardımcı olurmu bilmiyorum. 4 senelik evlyim ve bunun 2 senesi kavga ile gecti aslında cok iyyiz ama tartışamıyoruz. tartışmaya başladıgımızda ise beni dinlemiyor konuyu hep başka yöne cekiyor. örnegin beraber vakit geçirmek istiyorum diyorum ( vaktinin cogunu pc basında geciyor işede gitmiyor) ben calışıyorum hafta sonu beraber olmak istiyorum ya yine pc basında yada dışarı cıkıyor. kahvaltı bile yapsak 10 dk da yiyip kalkıyor. biliyorsunuzki kadınlar ilgiyi sever haliyle bende bu sürekli olunca ister istemez rahatsız oluyorum. sonucunda konuşamıyoruz tartışmaları kavgaya götürüyoruz . eger size bi terapist yardımcı oldu ise bu konu hakkında bilgini yazın lütfen. terapist fiyatları nedir ve evliligimizi kurtara bilirmiyiz.aile kurmak cok zor yıkmak basit. evligim bozulsun istemiyorum ama 1 senedr cok mutsuzum lütfen yardımıolucak bilgilerinizi yazın şimdiden teşekkürler:gitme::gitme::gitme: