- Konu Sahibi notradamus
-
Arkadaşlar aile terapistine giden varmı? Eşiyle özellikle. Giden varsa faydasını görüyormusunuz?
Benim aslında eşimle pek fazla bir sorunum yok ama kv yüzünden aramızda soğukluk, tartışma oluyor genelde. Bir arkadaşımda kv yüzünden eşiyle tartışıyordu ve aile terapisti kocasına bazı yapması gerekenleri söylemiş. Oda harfiyen uyunca aralarında sorun da kalmadı. Arkadaş kv ile sorunlarını anlatınca doktora oda eşine bazı yapması gerekenleri, iki tarafıda kendisinin idare edip, orta yolu bulması gerektiğini ve buna benzer şeyler söylemiş. Aslında arkadaşım diyor ki benim dediklerimden farklı şeyler söylemedi. Ama doktor söyleyince eşim daha dikkat etmeye başladı diyor.
arkadaşım eşi ile gitmişti. bundan 4 sene önce.
doktor iki tarafıda dinlemiş ve "siz rolleri değişmişsiniz, kadın erkek rolünü oynamaya başlamış, erkek de kendi rolünü kaybetmemek için çabalıyor. Aslında birbirinize göre değilsiniz, bence ayrılın." demiş.
ikiside doktordan çıktıktan sonra bana geldi.
işte böyle bakıyorlardı.
sonuç olarak, boşanmayı istemiyorlar ve düşünmüyorlardı.
10 günlük bir tatile çıktılar ve telefonlarını kapattılar. tatilde birbirlerine batan noktaları karşılıklı kağıda yazmışlar. bu konulara dikkat edelim demişler.
iki ileri bir geri olarak evlilikleri sürüyor.
Aile terapisti ismi verecek olan bir yardimsever yok mu((((
1 haftadır araştırdım. Özele giderseniz eğer tek kişi giderse 150 TL. çift olarak giderseniz 200 TL.
Belediyelerinde sunduğu imkanlar var ama onlar özelin ilgilendikleri kadar ilgilenmiyormuş.
Doktorların geneli eşle gelmek daha iyi sonuç veriyor. Çünkü siz benim anlattıklarımı kendisine anlatsanız bile vurdumduymaz davranabilir diyor. Bakalım eşim gelir gelmez gideceğiz. İşe yarayacak mı yada nasıl bir yok sunuyorlar burdan bilgi veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?