Aile ve çevre baskisi

Ben de böyle bir konu açmıştım geçenlerde seni çok iyi anlıyorum. Geç olsa da anladım tersleyeceksin başka yolu yok.

Beni anlayan birilerinin olmasi beni mutlu etti ben zaten çok zor zamanlar geçiriyorum bide çevre üstüme gelince iyice tuz biber oluyor tersleyince de anlamıyorlar gerçekten. .
geçici bir dönemdesin.
herkesin hayatında var böyle dönemler.
elbette baskı olduğunda taşıması cidden zor.
yaşadım zamanında.
insanlarımızın dedikodusunu yapmayı enn sevdiği insan grubudur;
okuyup ta iş bulamayanlar.
diğeri malum evde kalan kızlar:))
herneyse sen bari kendi kendine eziyet etme.
sabırlı ol.
herkesin benzer zorluklar yaşadığını düşün.
elbette senin de işin gücün olacak.
moral bozmak yok.
part time iş iyi gelecektir.

geçici bir dönemdesin.
herkesin hayatında var böyle dönemler.
elbette baskı olduğunda taşıması cidden zor.
yaşadım zamanında.
insanlarımızın dedikodusunu yapmayı enn sevdiği insan grubudur;
okuyup ta iş bulamayanlar.
diğeri malum evde kalan kızlar:))
herneyse sen bari kendi kendine eziyet etme.
sabırlı ol.
herkesin benzer zorluklar yaşadığını düşün.
elbette senin de işin gücün olacak.
moral bozmak yok.
part time iş iyi gelecektir.
Çok teşekkür ederim sizin gibi yapıcı pozitif insanlar iyiki var

Merhaba kızlar. .
Mezun olali 1 sene oldu henüz bi isim yok ama ailem olsun akraba çevre olsun baskılardan okadar yıldım sıkıldım ki anlatamam biri soruyo atanmadin mi biri soruyo evlen daha ne duruyorsun biri diyo yeter kursa gittiğin sınava girdiğin kimse demiyo ki bu kizda insan oda çabalıyor elinden geleni yapıyor ne yapıcam nerden basliycam hiç bilmiyroum gerçekten fikirlerinizi bekliyorum ...
Bu durumlarla ömrünün sonuna kadr karşılacaksın. İse girersin evlilik olur evlenirsin çocuk olur sora çocuğun okulu maşın geçimin evin vsvs bunları konuşan hep olacak önemli olan senin bunlara karşı dik güçlü duruşun kulaklarını tıka emin adımlarla bildiğince ilerle kimseyi görme duyma önüne bak sadece değer verdiğin önemsediğin kişileri dikkate al

Beni anlayan birilerinin olmasi beni mutlu etti ben zaten çok zor zamanlar geçiriyorum bide çevre üstüme gelince iyice tuz biber oluyor tersleyince de anlamıyorlar gerçekten. .
Bizim durumumuzda olan binlerce yeni mezun genç var. Hatta ben mezun olalı birkaç sene oldu yeni yeni yolumu çizeceğim atanmaktan da umudumu kestim.
Ağzı olan konuşur, bir arkadaş bana yorum yapmıştı sana aynısını ileteyim: ATANMAZSIN ATANAMADIN MI DERLER ATANINCA EE EVLİLİK YOK MU DERLER, EVLENİRSİN ÇOCUK YAP DERLER YAPARSIN KARDEŞ YAP DERLER... Kimseyi memnun edemezsin yani.

Bu durumlarla ömrünün sonuna kadr karşılacaksın. İse girersin evlilik olur evlenirsin çocuk olur sora çocuğun okulu maşın geçimin evin vsvs bunları konuşan hep olacak önemli olan senin bunlara karşı dik güçlü duruşun kulaklarını tıka emin adımlarla bildiğince ilerle kimseyi görme duyma önüne bak sadece değer verdiğin önemsediğin kişileri dikkate al
Bazen onemsedigim insanlarda yapıyo oda beni çok daha fazla uzuyor

Bizim durumumuzda olan binlerce yeni mezun genç var. Hatta ben mezun olalı birkaç sene oldu yeni yeni yolumu çizeceğim atanmaktan da umudumu kestim.
Ağzı olan konuşur, bir arkadaş bana yorum yapmıştı sana aynısını ileteyim: ATANMAZSIN ATANAMADIN MI DERLER ATANINCA EE EVLİLİK YOK MU DERLER, EVLENİRSİN ÇOCUK YAP DERLER YAPARSIN KARDEŞ YAP DERLER... Kimseyi memnun edemezsin yani.
Öyle tabiki hicbisekilde memnun edemeyiz

Back
X