Aile ve eş arasında kalmak

aileci erkekleri eleştiriyorsak aileci kadınları da eleştirmemiz lazım
artık evlenilmiş barklanılmış insan kendi ailesini kurma yoluna girmiş
hala daha annem de annem babam da babam
komik duruyor yani cinsiyetten bağımsız

Kesinlikle katılıyorum.

Kadın ya da erkek farketmez sınır çizmeyi öğrenmek bilmek çekirdek ailesini korumak zorunda. Siz ne yazıkki ailenize sınır çizemiyorsunuz. Eşiniz küsmüş konuşmamış ya da babanızla konuşmamış bunların hepsini kendi sınırını, sizin koruyamadıgınız aile sınırınızı koymak için yapıyor gayette haklı. Bir de gömleklerine su döküp kırıştırdım gibi bişey yazmışsınız şok oldum

Ben böyle aman ana baba hakkı diye ailelerine sonsuz tolerans gösteren bir çiftin çocuğuyum evde huzursuzluk hiç bitmedi . Senin ailen benim ailem kavgasiyla geçti gençliğim . Ailem bulunduğumiz şehri ne zaman bırakıp gitti on sekiz yıl sonra gerçekten evli olduklarını anladılar. Şimdi çok pişmanlar ama ne fayda

Ben de!

Eşiniz bunalmış olabilir haklı ama tavır yanlış konuşmamak agresif çıkış yapmak doğru değil. Bir arkadaş güzel yazmış torunla evde bırakıp çıksaydınız yemeğe onlar da alırdı mesajı anne babayı kırmamak lazım değerini kaybedince anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…